Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν θες γύρνα να σου κάνει την ένεση :)

η σωστή διατύπωση είναι "τόλμα να γυρίσεις να σου κάνει την ένεση"... :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ με τα κουνούπια έχω μια σχέση μίσους που κρατάει πολλά χρόνια.

Εμφανίζονται όταν πάω να κοιμηθώ, με ταράζουν στα τσιμπήματα και ξύνομαι σαν τρελός. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να κοιμηθώ και να θέλω να πάρω εκδίκηση. Αν πας να ανάψεις τα φώτα για να τα βρεις και να τα στείλεις στον αδόξαστο, έχουν εξαφανιστεί. Αν κλείσεις τα φώτα αρχίζουν πάλι την επιδρομή!

Αν πάλι καταφέρεις να τα χτυπήσεις, κάνεις τον τοίχο έργο αφηρημένης τέχνης από τα σημάδια (ειδικά αν είναι ο τοίχος).

Επίσης πέρα απο τα κουνούπια το πιο τρισάθλιο πετούμενο για εμένα είναι οι σφήκες! Αν τολμήσεις να φάς κρεατικά στο ύπαιθρο, μαζεύεται αμέσως ένα λεφούσι σπάζοντας σου τα νεύρα. Άσε που τσιμπάνε κιόλας..

Δημοσ.

ρε σεις...κατσαρίδες.. έχουν και γέλιο γιατί είναι ηλίθιες...

Προχθες βρήκα μια και είπα να παίξω μαζί της λίγο.. έκανα λοιπόν έναν κύκλο με μπαιγκόν γύρω της διαμέτρου γύρω στα 40 εκατοστά..

Στην αρχή δεν την πάλευε,πήγαινε κοντά και ξαναγύρναγε στο κέντρο..

Μετά είπε να κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου και με το που πάτησε στη διακεκαυμένη ζώνη αντί να φύγει κομμάτια μπας και σώσει τπτ, άρχισε να περπατάει γύρω γύρω πάνω στη ζώνη...

Τι να πεις...

Υ.Γ : Δεν μυρίζει τέλεια το Baygon;;; :D :D

Δημοσ.

Εμενα παλι χωθηκε μια κατσαριδα μες στο air condition και ετρεχα να την ξετρυπωσω με τον πεπιεσμενο αερα του Πλαισιου :mrgreen:

Δημοσ.
με το που πάτησε στη διακεκαυμένη ζώνη αντί να φύγει κομμάτια μπας και σώσει τπτ, άρχισε να περπατάει γύρω γύρω πάνω στη ζώνη...

ωραία την τάισες κ από πάνω.

Δημοσ.

Θάνατος στα κουνούπια. Χέστηκα για τις τροφικές αλυσίδες και τις μ@λ@κίες των φιλοζωικών οργανώσεων. Τα κουνούπια πρέπει να εξαφανιστούν τελείως. 2 φορές με τσίμπησε μολυσμένο κουνούπι πέρυσι το καλοκαίρι και τα αποτελέσματα ήταν: Πρησμένο δεξί μάτι σε σημείο να έχει πρηστεί τόσο πολύ που να μην ανοίγει και κάτω χείλος μεγαλύτερο από της Carmen Electra. Και έφαγα 4 ώρες σε νοσοκομείο για να με επιδιορθώσουν με ορούς, αλοιφές και μ@λ@κίες.

Αυτά τα baygon, κεράκια, autan, σιτρονέλλες γιατί δεν πιάνουν τα δικά μου κουνούπια και κάθε μέρα αφού ξυπνήσω κάπου έχω σοβαρό πρήξιμο συνήθως στα χέρια???

Κάτι ακόμα όσοι έχουν αυτό το φυτό που τρώει μύγες, κουνούπια κτλ το έχετε δει ποτέ να έχει πιάσει τίποτα? Το δικό μου αν δεν το ταίσω με λίγο γύρο μια φορά την εβδομάδα θα είχε πεθάνει...

Δημοσ.

οχι ρε τι φυτα κ πρασινα αλογα...αμολα 5-6 σουσαμιδια(ετσι δεν λεγονται?) στο σπιτι να βρεις την υγεια σου! :D Επισης εχω ακουσει οτι ο καλυτερος τροπος για να πιασεις μια κατσαριδα ειναι η ηλεκτρικη σκουπα!Και καλα μπερδευονται απο την αναροφηση,νομιζοντας οτι φυσαει κ πανε κ καρφι μεσα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, οι κατσαρίδες είναι φοβερός μεζές:mrgreen:!

Στην Κίνα τις τρώνε καραμελομένες:twisted:!!!

Εγώ δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους,

η υπόλοιπη οικογένεια τα κάνει πάνω της με το

που τις δεί να κάνουν επιδρομη και φωνάζει

εμένα(τον άντρακλα:lol:) να τις εξοντώσω:twisted:!

Με τις μύγες είμαι σε διαρκή διαμάχη απο τότε που γενήθηκα:mrgreen:!

Με ενοχλούν τις, κυνηγάω με τα χέρια να τις λιώσω(έχω ρίξει προπόνηση:lol:!),

άμμα συνεχήσουν να με κυνηγάνε επιστρατεύω μυγοσκοτώστρα:twisted:!

Τα κουνούπια.. ο χειρότερος μου εχθρός:evil:! Δεν με αφήνουν σε ησυχία!

Είμαι και γλυκοαίματος ο βλάκς και τι να κάνω, τις τραβάω σαν το

κασέρι τον ποντικό:evil::evil:!

Το καλοκαίρι που μου σπάνε τα @@, και επιστατεύω τον

(όπως τον λεώ εγώ) δολοφόνο:twisted:(κάτι σαν και αυτό που έχουν

τα χασάπικα, αλλά σε σμήκρυνση:) ) ο οποίος έχει και γ@μο τα αποτελέσματα!

Σε δεύτερη μοίρα έρχοντε τα κεράκια με σιτρονέλα:twisted:!

Λοιπόν..

Ψηφίζω κουνούπια:twisted::twisted:!

Υ.Γ.Το τόπικ είναι ΘΕΪΚΟ!!!!

τι ταμπλετες και μαλακίες... στην παρέα εγώ είμαι ο κουνουπωδιοωχτης!!!!όλα έρχονται σε μένα!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... και μετά με τρώνε τα τσιμπίματα ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ!!!!

ρε συ morpheas πήρα κι εγώ "δολοφόνο" αλλά δεν σκοτώνει τίποτα!

εντωμεταξύ δεν έχει όπως οι παλιοί black light αλλά μια μπλέ λάμπα με νήμα μέσα... είναι όντως τόσο αποτελεσματικός ο δικός σου???? που το πήρες??? θα αναγκαστώ στο τέλος να πάρω το μεγάλο που έχουν τα κρεοπωλία και θα το κρεμάσω πάνω απτο κεφάλι μου στην κρεββατοκάμαρα.

σίγουρα ψηφίζω κουνούπια.

Δημοσ.
οχι ρε τι φυτα κ πρασινα αλογα...αμολα 5-6 σουσαμιδια(ετσι δεν λεγονται?) στο σπιτι να βρεις την υγεια σου! :D Επισης εχω ακουσει οτι ο καλυτερος τροπος για να πιασεις μια κατσαριδα ειναι η ηλεκτρικη σκουπα!Και καλα μπερδευονται απο την αναροφηση,νομιζοντας οτι φυσαει κ πανε κ καρφι μεσα.

αααΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑαχαΑΑΑααααχαχαα αααχ... ακού "σουσαμίδια" !!!! Σ'ευχαριστώ που μου έφτιαξες τη μέρα... Σ Α Μ Ι Α Μ Ι Δ Ι Α θες να πεις ! ;)

Όσο για αυτο που λες με τη σκούπα, ποιος τη βγάζει ΜΕΣΑ απο τη σκούπα ΜΕΤΑ ? Ή βγαίνει μόνη της ??? (μπρρρρρρρ...)

Δημοσ.

Ωχ... τα μπερδεψα με αυτα στους φουρνους!!!

χεχεχε,ναι ρε γμτ ειχα χρονια να την ακουση την λεξη κ μπερδευτηκα! :D

Οσο για το αλλη σου απορια,αφου θα ειναι παγιδευμενες στην χαρτινη σακουλα,μπορεις να ικανοποιησεις τις σαδιστικες σου ορεξεις με οποιο τροπο θες!

Π.χ θα μπορουσες να τις "σκασεις" με baygon μεσα στην σακουλα,να καψεις την σακουλα,η να την βαλεις για τρεις μερες στην καταψυξη!

Δημοσ.

επειδή τα έντομα δε μου εμπνέουν σαδιστικές τάσεις (ούτε κι εσύ την παλεύεις αγαπητό ντηλέρι ? :-P) προτιμώ απλά να τις εξοντώνω όσο πιο άμεσα γίνεται... (μπλιααααχ)

άντε καλό ΠΣΚ !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...