Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κατσαρίδες δεν με ενοχλούν καθόλου. Που και που βλέπω από καμία αν τρυγυρνάει στον πάγκο της κουζίνας, αλλά δεν με χαλάει καθόλου.

Τα κουνούπια αντιμετωπίζονται εύκολα: λίγα πασάλειμα με autan ή κανένα φιδάκι όταν κάθομαι έξω, το vapona στην πρίζα όταν κάθομαι μέσα... όλα ok.

ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... κατάρα στα αναθεματισμένα υμενόπτερα, δεν τα αντέχω με τίποτα. Την πέφτω στον καναπέ το μεσημέρι να ηρεμίσω κανένα μισάωρο πριν παώ στην δουλειά και μου κάνουν τα νεύρα κρόσια. Και πάλι καλά εδώ στην γαμούπολη δεν αντέχουν, όσο πάει λιγοστεύουν. Σαββατοκύριακο στο χωριό μου σμπαραλιάζουν τα νεύρα. Κάθεσε να φάς και πρέπει να έχεις πάντα το ένα χέρι σε ετοιμότητα, να διώξεις την μύγα που έρχεται να φάει το φαί σου... Την αράζεις στην αιώρα και πρέπει να σκεπαστείς με το σεντόνι μέχρι τα αυτιά για να βρείς την ηρεμία σου... Μακράν το μεγαλύτερο κακό από τον δημιουργό προς τον άνθρωπο...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σου ΑΛ... icontwistedwo9.gif Aigeas με τα ωραία σου!!! Κάτι σε ακρίδα παίζει να μάθουμε; Βασικά εγώ κάτι έχω με τα κουνούπια! Τα τραβάω σαν μαγνήτης και τις ταμπλέτες τις έχω αρχίσει απ'τον Απρίλη! Περιέργως οι κάτοικοι του σπιτιού πέφτουμε αναίσθητοι απ'την ταμπλέτα κι αυτά μας ρουφούν κανονικά το αίμα! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ξινόμαστε αφού είχαμε ταμπλέτα! 51990240pl8.gif

Δημοσ.

Μου ήρθε φλασιά από το προηγούμενο καλοκαίρι που ήμουν φαντάρος. Είχαμε ένα φυλάκιο πάνω στο βουνό που το μεσημέρι δε μας άφηναν σε ησυχία οι μύγες και το βράδυ μας τάραζαν τα κουνούπια. Εφιάλτης :evil:

Ευτυχώς στην Αθήνα τα κουνούπια έχουν εξαφανιστεί εδώ και 6-7 χρόνια. Το καυσαέριο σκοτώνει τα πάντα :mrgreen:

Ψήφισα κουνούπια γιατί όταν υπάρχουν μου χαλάνε το ύπνο.

Δημοσ.

Βασικά δεν με ενοχλεί τίποτα γιατί έχω βάλει σε όλο το σπίτι σίτες και από αρχές Μάη ψέκασα όλο το σπίτι με αντι-bug(λολ) και δεν έχω δει ούτε μυρμηγκάκι!

Οι μύγες είναι ο πιο εύκολος στόχος. Πιτσιρικάς τις έπιανα με το χέρι στο χαλαρό, νομίζω το πιο "χαζό" έντομο! Αν γινόταν ποτέ διαγωνισμός "Catch the fly" μιλάμε θα έφερνα το χρυσό.

Τα κουνούπια μου έχουν χαλάσει 2 διακοπές, είμαι γλυκοαίματος και 2 χρονιές στην Μονεμβάσια με είχαν κάνει σουρωτήρι. Από τότε πέφτει κυνήγι.

Οι κατσαρίδες είναι αηδία. Ειδικά αυτό το σκρατζχουτςπλατςμπλιμγλιγκμπουμ όταν τις πατάς είναι ανατριχιαστικό!!!!

Βάλτε σίτες, ψεκάστε όλο το σπίτι με αντι-bugικό και ησυχάστε το καλοκαίρι από όλες αυτές τις αηδίες!!!!

Δημοσ.

Βασικά οι κατσαρίδες είναι πανέμορφες. Είναι μακράν το πιο εμφανίσιμο έντομο απ' όλα, δν έχει ούτε προεξοχές, ούτε ματάρες, ούτε χρώματα, τπτ. Σαν σπορ αμάξι είναι.

Άσχετο αν δν τις λυπάμαι ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Τα κουνουπια είναι μακράν ο χειρότερος εφιάλτης του καλοκαιριού !

Είναι απιστευτο το πως ακόμα και ένα κουνουπι μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση, είτε προσπαθείς να χαλαρώσεις στο μπαλκόνι σου , είτε προσπαθείς να κοιμηθείς για να ξεκουρατείς. Πρέπει να αναφέρουμε οτι σε αντίθεση με τις κατσαρίδες και τις μύγες , τα κουνούπια μπορούν κάλιστα να σου προσφέρουν τα γνωστά διακοσμιτικά καρούμπαλα. Ειδικά όποιος έχει πάει στα πλωτά της αλεξανδρούπολης καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω ! Επίσης ο κνησμός του τσίμπηματος ενός κουνουπιού είναι η σφραγίδα της εκδίκησης αυτού του γαμημένου εντόμου , όταν πια μετά απο πολύ αγώνα και μέσα στα άγρια χαράματα έχεις καταφέρει να το σκοτώσεις. Επίσης η γκρίνια των γειτόνων για το θόρυβο που προκαλέις, με τον γδουπισμα του περιοδικου στου τοίχους ,τυληγμένου σε ρολο, και τα κατα συροή καντήλια για το νυχτερινό σαφάρι . Πίστευω οτι τα κουνούπια είναι ο προσδιοριστικός παράγοντας των καλοκαιρινών διακοπών , ανασταλτικός για να κοιμηθείς έξω στην βεράντα σου, στην αμουδιά, να πας την γκομενά σου για βραδυνό μπάνιο , ε αυτό είναι και το χειρότερο . . .

Τίποτα , οι μύγες και οι κατσαρίδες μπροστά στα κουνούπια είναι τουλάχιστον happy pets !

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γνωστό ρητό της μπαιβαπ , κλειστά παράθυρα ζέστη , ανοιχτά παράθυρα κουνούπια ! . . το στανιό μου μέσα για ζώο ! :P

Δημοσ.
Τα κουνουπια είναι μακράν ο χειρότερος εφιάλτης του καλοκαιριού !

Είναι απίστευτο πώς κάτι τόσο μικροσκοπικά πλασματάκια δημιουργούν τόσο τεράστια προβλήματα.

Άσε που όταν αναγκαζόμαστε να τα σκοτώσουμε οι τοίχοι στο δωμάτιο γεμίζουν με κηλίδες απο ρουφηγμένο αίμα:evil::-?

Το χειρότερο πρόβλημα το φέρνουν μακράν το βράδυ, την ώρα του ύπνου, άν δέν έχεις ταμπλέτες την έβαψες ...

Δημοσ.

βασικά κουνούπια δε με τσιμπάνε με τίποτα, μύγες με τη σίτα δε μπαίνουν και κατσαρίδες δεν έχω. Οπότε αυτα τα λευκά μικρά παντελονάκια που είναι εντελώς see through και εμφανίζονται την ώρα που οδηγείς είναι τεράστιο πρόβλημα....

Δημοσ.

Κατάρες στα κουνούπια και από μένα! Ειδικά στα κουνούπια του χωριού που από τα φυτοφάρμακα είναι σαν στούκας και δεν καταλαβαίνουν ούτε autan, ούτε φιδάκια.

squib respect στα λευκά μικρά παντελονάκια και ας τρακάρουμε !!!

Δημοσ.

πω και να τρακάρεις χτύπα ξύλο και να είσαι στη νίκαια να σε τρώνε οι μύγες τα κουνούπια κατσαρίδες να περπατάνε παντού και οι νοσοκόμες να φοράνες see through ποδιές...και εσύ στο γύψο σα τα καρτούν....lol χειρότερα γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...