Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μύγα δαγκωτό. Τα κουνούπια και οι κατσαρίδες αντιμετωπίζονται με εντομοαπωθητικό-εντομοκτόνο. Οι σκατόμυγες με τπτ. Ακόμα και στην δουλειά τριγυρνάνε και ψάχνουν ευκαιρία να προσγειωθούν στο φαγητό, στον καφέ, παντού! Χώρια που με +38 που έχει στο εργοτάξιο που δουλεύω, απλά δεν παλεύονται.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Eγω εχω εφαρμοσει αισιως μερικες λυσεις για αυτο το θεμα...

Μυγες: Παραθυρα με σίτα. Η οποια μενει κατω συνεχως.

Κουνουπια: Το ιδιο.

Κατσαριδες: Πολυ απλα: Καθαριοτητα στο σπιτι και φόλες στο υπογειο.

Για μενα ενα ειναι το προβλημα: Ζεστη!!!

Και αυτο θα καταπολεμηθει αμεσα, την αλλη βδομαδα... ;)

Δημοσ.

Κατσαρίδες...μακράν..

Και να σου πω και το χειρότερο;;

Ιπτάμενες Κατσαρίδες!

Αυτές οι μ@λ@κοβιόλες που έχουν κ φτερά και δεν μπορείς να τις πατήσεις και να φχαριστηθείς το -κρακ- του κέλυφους όταν σπάει!\

Άσε που μπορεί να σου προσγειωθούν στη μάπα κ μετά άντε να πλυθείς με θειάφι..

Δημοσ.

Εγω σαν οργανο του σατανα βλεπω το να ειμαι με την δικια μου βολτιτσα και μπροστα μου να περναει ενα ωραιο και πεταχτο κωλαρακι!!!!

Δεν ξερω τι λετε για κουνουπια και μυγες.... :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, οι κατσαρίδες είναι φοβερός μεζές:mrgreen:!

Στην Κίνα τις τρώνε καραμελομένες:twisted:!!!

Εγώ δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους,

η υπόλοιπη οικογένεια τα κάνει πάνω της με το

που τις δεί να κάνουν επιδρομη και φωνάζει

εμένα(τον άντρακλα:lol:) να τις εξοντώσω:twisted:!

Με τις μύγες είμαι σε διαρκή διαμάχη απο τότε που γενήθηκα:mrgreen:!

Με ενοχλούν τις, κυνηγάω με τα χέρια να τις λιώσω(έχω ρίξει προπόνηση:lol:!),

άμμα συνεχήσουν να με κυνηγάνε επιστρατεύω μυγοσκοτώστρα:twisted:!

Τα κουνούπια.. ο χειρότερος μου εχθρός:evil:! Δεν με αφήνουν σε ησυχία!

Είμαι και γλυκοαίματος ο βλάκς και τι να κάνω, τις τραβάω σαν το

κασέρι τον ποντικό:evil::evil:!

Το καλοκαίρι που μου σπάνε τα @@, και επιστατεύω τον

(όπως τον λεώ εγώ) δολοφόνο:twisted:(κάτι σαν και αυτό που έχουν

τα χασάπικα, αλλά σε σμήκρυνση:) ) ο οποίος έχει και γ@μο τα αποτελέσματα!

Σε δεύτερη μοίρα έρχοντε τα κεράκια με σιτρονέλα:twisted:!

Λοιπόν..

Ψηφίζω κουνούπια:twisted::twisted:!

Υ.Γ.Το τόπικ είναι ΘΕΪΚΟ!!!!

Δημοσ.

θα ψηφιζα αλλα φοβαμαι μην εκνευρισω καποιο απο τις τρεις παραταξεις και ερθουν το βραδυ για παραπονα.... Και αν μου επιτρεπετε να προσθεσω την τεταρτη ομαδα οργανων του Σατανα... Περιστερια...

Δημοσ.

κουνούπια - κατσαρίδες είναι πακέτο!

Ειδικά το κουνούπι, εαν δεν το σκοτώσεις παίζει και να σου σπαει τα @@ όλο το βράδυ!!

Να μην πω για εμάς τα αγοράκια τις γαμωεμπειρίες απο τα κουνουπάκια του στρατού...

χαχα :)

ΥΓ: με τι κάθομαι και ασχολούμαι βραδιάτικα? :?

Επισκέπτης
Δημοσ.
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι κάνουν πως πεθαίνουν ή πεθαίνουν εθελοντικά με τα εντομοκτόνα για να μας κάνουν να πιστέψουμε σε κάτι τέτοιο, κι έτσι να αυτο-εξοντωθούμε από τα χημικά μια ώρα αρχύτερα και να μας φάνε με την ησυχία τους.

Βλέπε douglas adams, "Γυρίστε το γαλαξία με ώτο-στοπ", όπου περιγράφει μια θεωρία συνωμοσίας όπου τα ποντίκια (ως το ευφυέστερο ον στον πλανήτη) κάνουν πειράματα πάνω στους ανθρώπους τρέχοντας σε λάθος λαβύρινθους, τρώγοντας λάθος τυρί και πεθαίνοντας ξαφνικά αναίτια για να μπερδέψουν τους ανθρώπους.

Γενικά ότι τρελή θεωρία ή φιλοσοφημένη εξυπνάδα έχετε σκεφτεί, υπάρχει σ' αυτά τα βιβλία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Bασικά στην Εύβοια ο μόνος πραγματικός τρόπος για να ξεφορτωθείς τα κουνούπια είναι να πασαλειφτείς με αργό πετρέλαιο. Αν δεν έχεις γνωστό έμπορο που να αγοράζεις χονδρική παστίλιες, φιδάκια και ποταμούς με Αutan, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χρεοκωπήσεις. Αν δεν θες να κάνεις μπάνιο με autan, τότε υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης με τα άλλα είδη εντομοαπωθητικών και τότε η μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι ρομποτάκια που να κρατάνε τα φιδάκια και να σε ακουλουθούν όπου πας. Αν θες να γνωρίσεις τον πραγματικό Αρμαγεδώνα τότε δεν έχεις παρά να περιμένεις να πάρει μπροστά το ποτιστικό για το γκαζόν του γείτονα. Αν τα αγνοήσεις, μετά τα 15-20 τσιμπίματα ο κάθε οργανισμός ακόμη κι αν είναι του Σβαρτσενέγκερ στα νιάτα του, κινδυνεύει από αναφυλακτικό σοκ.

Οι δολερές μύγες έχουν την εκπληκτική ικανότητα να μπορούν να κάνουν έξω φρενών ακόμη και τον Άη Γιάννη το Ρώσο . Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν είναι όλες το ίδιο έξυπνες, γιατί είναι μερικές που νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν μεσ' τα μούτρα. Καμιά φορά για να τις σκοτώσεις πρέπει να κάνεις ότι κοιτάς αλλού. Μόλις πιάσεις μυγοσκοτώστρα κρύβονται οι πόρνες, και πιστεύω πως ένα πραγματικά εφιαλτικό σενάριο για το ανθρώπινο είδος είναι να αποκτήσουν ξαφνικά μυαλό. Στο πέταγμα έχουν το μάστερ οπότε τις σκοτώνεις μόνο υπό συνθήκη, δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς και μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι. Όταν σε φάνε πάντως κάθονται πάντα σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων, και με τις κατάρες -μόνο- δεν έχει πεθάνει ακόμη καμία.

Οι κατσαρίδες (ευτυχώς εδώ δεν έχει τέτοιες) όσοι νομίζουν ότι τις καταπολεμάνε με παγίδες, εντομοκτόνα και άλλα τέτοια, πρέπει να ξέρουν ότι γίνονται οι ίδιοι μεγάλο ανέκδοτο στον κατσαριδόκοσμο. Όσοι πιστεύουν πως τις ξεφορτώθηκαν μια χαρά, καλύτερα να πάρουν ακτινολογικό μηχάνημα και να ρίξουν μια ματιά μέσα στα τούβλα. Απλώς υποχωρούν και ανασυντάσονται προς άλλα σημεία, αλλά ποτέ δεν παρατηρήθηκε μετανάστευση του είδους ή ολοκληρωτική εξόντωση. Απλώς περιμένουν την ευκαιρία που θα νομίζετε μετά από καιρό ότι δεν θα ξαναδείτε ποτέ κατσαρίδα, και αυτή η ευκαιρία είναι όταν έχετε τα παντελόνια κατεβασμένα και καθόσαστε στη χέστρα. Μεγάλη κοροϊδία!

Δημοσ.
....

Lake Chicamicamico

:-D

He is wanted for running an investment scam wherein he sold useless plots of Lake Chicamicamico; the lake area was in fact a toxic waste dump, and Al had actually bought shares for his retirement

Δημοσ.

Χμ, αν οι κατσαριδες εμφανιζοταν τοσο συχνα οσο οι μυγες κ τα κουνουπια θα ηταν ενοχλητικο... πολυ πιο ενοχλητικο.

Παντως στην αθηνα γενικως δεν κυκλοφορουν πολλες μυγες πλεον. Κουνουπια γενικα ναι.

Με τα κουνουπια της εξοχης ειναι γενικα περιεργη η κατασταση (φανταζομαι να εισαι σε μια παραλια νυχτα και να σε εχουν φαει τα κουνουπια). Μια λυση ποναει-χερι κοβει χερι ειναι να πλακωθεις στις μπυρες οποτε δεν καταλαβαινεις χριστο. (Σε τσιμπανε κ μεθανε κιολας,ζαλιζονται κ την πεφτουν). Επισης κατι εχω ακουσει για εντομοαπωθητικα φυτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...