Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη MSI

bravejohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

προσφατα αγορασα καινουριο Η/Υ..

σκεφτομουν τι μητρικη να παρω...

μερικοι φιλοι μου καθωσ και ο αδερφοσ μου με προειδοποιησαν να μη παρω μητρικη MSI γιατι αυτοι που πηρανε ειχαν παρα πολλα προβληματα..

ως συνηθωσ εγω δεν εδωσα σημασια και πηρα την MSI P965 neo-F:evil:

δυστυχωσ καθε 3 και λιγο μοθ πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση μονο του...πιστευω οτι φταιει η μητρικη...εχο κατεωασει ολουσ τουσ νεους drivers για καρτα γραφικων,ηχου και ολουσ τουσ νεουσ drivers απ το site ths MSI καθως και το νεο BIOS απ το site της MSI...

δε ξερω τι να κανω εχω απογοητευθει...εχετε να μοθ προτεινετε κατι?

το υπολοιπο συστημα ειναι

core 2 duo E4300 1.86

OCZ PC2-5400 DDR2 2X1024

MSI NX8600GT 256MB

Western digital 120 GB 7200RPM

ευχαριστω εκ των προτερων:)

Δημοσ.

Έχω ακριβώς την ίδια μητρική, παρόμοια σύνθεση, το ίδιο πρόβλημα και μου είχαν σπάσει να νεύρα. Δεν φταίνε ούτε οι μνήμες ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα τέτοιο.

Κάνε αναβάθμιση το bios, έβγαλαν ένα καινούριο πριν κάτι μέρες και μου λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Χρησιμοποίησε το MSI Live Update 3 προγραμματάκι που περιλαμβάνεται στο software που ήρθε με την μητρική, και κάνει το update μόνο του μέσα από τα windows.

Δημοσ.
MSI P965 neo-F

Με αυτη την μητρικη η MSI απογοητευσε το κοινο της.... Αλλοι την πηραν για να κανουν RAID και κατεληξαν να δουν οτι RAID γινεται μονο μεταξυ ενος IDE και ενος SATA σκληρου.... Παρα πολλα τα παραπονα στο net γι αυτη τη μητρικη. Ο λογος που πλεον φοβαμαι τις μητρικες MSI....

Δημοσ.

Παιδια σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα ηταν κομμενο το ιντερνετ λογω αναβαθμισης σε 1024!!

Εχω περασει το νεο bios το 1.90 με το προγραμμα της MSI αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει. Εχω απογοητευτει τελειως ελπιζω καποιος αλλος να εχει κατι να προτεινει! Ισως πρεπει να αλλαξω μητρικη τελικα :( ffs!

Ευχαριστώ για τις απαντησεις.

Δημοσ.

αυτο το προβλημα ειναι για ολες τις μητρικες της msi η μονο για την συγκεκριμενη??βασικα αρκετοι φιλοι μου εχουν msi μητρικη αλλα κανενος δεν εβγαλε προβλημα!!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

την πάτησα Motherboard MSI P6N SLI V2 έχω βάλει κάρτες γραφικών point View 8600 geforce και δεν μου δείχνει στην οθόνη τυπωτά ούτε το bios μητρικής καμία λύση

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι εχω να πω τα ακριβως αντιθετα.

Ειχα την ιδια απαισια αποψη για την MSI, μεχρι που δοκιμασα 2 μητρικες με το P35...

Οι οποιες ειναι πολυ καλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...