farfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Παιδια βοηθηστε να κανω την καλυτερη επιλογη της σχολης. Θα μου αρεσε να ασχοληθω με κατι σχετικο με υπολογιστες απο το 4ο πεδιο(γυρω στα 12000 μορια).Αυτο που κοιταζω ειναι το ΤΕΙ Πληροφορικης & Τεχνολογιας Υ/Η Λαμιας αλλα δεν ξερω ποσο καλο ειναι. Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει
dalton85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αγορι καλος τον. Νεος στη Λαμια οτι πληροφοριες εδω. Σε σχεση με τα υπολοιπα τμηματα πληροφορικης πιστευω οτι ειμαστε το μονο που ασχολειτε περισσοτερο με πληροφορικη απο κατι αλλα οπως Πυργο και ετσι. Βεβαια τα Αθηνας και Συμπρωτευουσας ειναι τα πιο δυσκολα λογο του κλιματος που επικρατη εκει και εννοω των καθηγητων. Εδω δεν υπαρχουν καταληψης οποτε αν εχεις βλεψεις για απλετο αραγμα λογο καταληψεων μην ερθεις απο εδω. Η σχολη ειναι καλη και αρκετα οργανομενη σε θεματα βιβλιων. Απο μαθηματα ειναι παντα σε τι καθηγητες θα πεσεις να εχουν το μαθημα παντα. Οτι αλλα πες μου
Filos19 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ρε φίλε σου είπα δεν παίζει τόσο ρόλο η πόλη για την επαγγελαματική αποκατάσταση!Ποιό σημαντικό είναι η σχολή και το αντικείμενο της και ακόμα περισσότερο το αν εσύ είσαι καλός ή οχι.Πίστεψε με Η σχολή από μόνη της δεν σε κάνει περιζήτητο σε καμία περίπτωση.Αυτό να το ξέρεις.
farfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Και εγω για την σχολη γενικα μιλαω και οχι για την πολη
dalton85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σωστος ο Filos19. Aν αγαπας αυτο που κανεις και διαβασεις περα απο αυτα που σου υπαγορευει η σχολη τοτε θα κατεχεις το αντικειμενο σε ενα καλο βαθμο. Ησχολη γενικα στην πληροφορικη τουλαχιστον σου δινει πολυ λιγα. Ο τομεας της πληρ. δεν μπορει να τον περιορισεις σε 4 χρονια. Μια ζωη να κατσεις να μαθενεις διαφορα και ακομα μαθενεις ενα μερος. Ξερω ατομα που πανε καλα στα μαθηματα αλλα απο υπολογιστες δεν ξερουν τπτ. Τι να σου αναλυω τωρα. Περιζητητος γινεσαι αν ασχολισε εκτος σχολης και αυτο στο υπογραφω. Το πτυχιο ειναι πολυ γενικο. Κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχουν πτυχια πληροφορικης. Αλλα κατι σαν της ιατρικης με ειδικοτητα.
farfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σε συγκριση με το ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ πιο απο τα δυο προτεινετε?
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εχεις παει ποτε σε αυτες τις πολεις; εφοσον αν τελικα δηλωσεις καποια απο τις δυο και θα περασεις 3.5 χρονια εκει θα σου προτεινα να πας και ιδιος μια απο εκει να δεις και απο μονος σου το τει. Ειδικα η Λαμια ειναι 2 ωριτσες δρομος, χαλαρα πας και ερχεσαι την ιδια μερα...
farfan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εχεις παει ποτε σε αυτες τις πολεις; εφοσον αν τελικα δηλωσεις καποια απο τις δυο και θα περασεις 3.5 χρονια εκει θα σου προτεινα να πας και ιδιος μια απο εκει να δεις και απο μονος σου το τει. Ειδικα η Λαμια ειναι 2 ωριτσες δρομος, χαλαρα πας και ερχεσαι την ιδια μερα... Φιλε δεν νομιζω μια απο τις δυο πολεις να ειναι τοσο χαλια ωστε να μην μπορεσω να ζησω 4 χρονια.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να επιλεξω το καλυτερο ΤΕΙ
iced Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φιλε δεν νομιζω μια απο τις δυο πολεις να ειναι τοσο χαλια ωστε να μην μπορεσω να ζησω 4 χρονια.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να επιλεξω το καλυτερο ΤΕΙ Φιλαρακι και εγω ετσι την εψαχνα την δουλεια αλλα δεν αξιζει... Το ΤΕΙ Λαρισας στο οποιο ειμαι εκρινα τοτε οτι θα μου δωσει πολλα πραγματα λογω της μεγαλης ποικιλιας μαθηματων.. Παιρνω αρκετα πραγματα αλλα μονος μου.. Εγω το μετανιωσα, δεν αξιζει επαρχια, ειναι τοσα τα χρηματα που ξοδευεις (διαχειριζομαι πολυ σωστα τα οικονομικα μου) που μπορουν να φυγουν σε αλλα πραγματα ενω εισαι ταυτοχρονα στην πολη σου... Αν γινοταν πραγματικη δουλεια στο ΤΕΙ και σε καθε τει θα αξιζε Εγω πχ αν ημουν Αθηνα αυτη την στιγμη θα εδινα ενα CCNA (3000) - διπλωμα - καποια ξενη γλωσσα δευτερη και θα δουλευα κιολας....
farfan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φιλαρακι και εγω ετσι την εψαχνα την δουλεια αλλα δεν αξιζει... Το ΤΕΙ Λαρισας στο οποιο ειμαι εκρινα τοτε οτι θα μου δωσει πολλα πραγματα λογω της μεγαλης ποικιλιας μαθηματων.. Παιρνω αρκετα πραγματα αλλα μονος μου.. Εγω το μετανιωσα, δεν αξιζει επαρχια, ειναι τοσα τα χρηματα που ξοδευεις (διαχειριζομαι πολυ σωστα τα οικονομικα μου) που μπορουν να φυγουν σε αλλα πραγματα ενω εισαι ταυτοχρονα στην πολη σου... Αν γινοταν πραγματικη δουλεια στο ΤΕΙ και σε καθε τει θα αξιζε Εγω πχ αν ημουν Αθηνα αυτη την στιγμη θα εδινα ενα CCNA (3000) - διπλωμα - καποια ξενη γλωσσα δευτερη και θα δουλευα κιολας.... Συμφωνω αλλα αφου δεν μπορω να παω αθηνα δεν εχω αλλη επιλογη
skiaxtro7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ρε παιδες μιας και λεμε για tei ηλεκτρονικης εχει τομεα σχετικο με τους η/υ?ξερεις καποιος?
Finn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Στα Χανια σπούδαζα εγώ στο τμήμα ηλεκτρονικής. Στο 6ο εξάμηνο επιλέγεις ειδικότητα. Ρομποτική ή Τηλ/νίες και Δίκτυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.