Προς το περιεχόμενο

Ethernet HDD case?

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Και άλλη ερώτηση....) Ξέρει κανείς εάν υπάρχει τέτοια εξωτερική θήκη σε κατάστημα στην Ελλάδα; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρεί τίποτα...

Δημοσ.

Υπάρχει, έψαχνα κι εγώ βάλε τη λέξη nas (network addressed storage) για να βρείς. Δυστυχώς εγώ το ήθελα SATA και δεν βρήκα, αν βολεύεσαι με Eide με λίγο ψάξιμο θα βρείς

Κοίτα πχ αυτό

Δημοσ.

Για οικιακή χρηση είναι, με το nas με πας ψηλά!!! Πάντως μου είχε ξεφύγει αυτό στο eshop ή μου είχε φανεί ακριβο, δεν θυμάμαι...

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα. Απο ότι φαίνεται ο λαλάκας πρέπει να είχα σταματήσει στη σελίδα πέντε των εξωτερικών θηκών και δεν έβλεπα οτι είχε και άλλες παρακάτω... Σε ευχαριστώ πολύ!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα. Αποφασισα τελικα να μην παρω θηκη αλλα σκληρο με ethernet θυρα. Η ερωτηση είναι η εξης. Ο σκληρος θα εχει σταθερή ip με βαση το ρουτερ, όμως το ρουτερ εχει αλλη εξωτερικη ip η οποια δεν ειναι σταθερη (dynamic). Πως μπορω να εχω προσβαση στον σκληρο εκτος σπιτιου, δηλαδη απο το internet?

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο, οταν συνδεσεις τους δισκους σου, τους κανει φορματ σε linux και μετα δεν μπορεις να τους χρησιμοποιησεις σαν απλους εξωτερικους δισκους στα windows. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...