Προς το περιεχόμενο

ZYXEL PRESTIGE 660HA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λες να ειναι χαλασμενο? λειτουργουσε και ξαφνικα δεν συνδεεται... εχω connex 1024 τα αλλα που ρωτας δεν ξερω ... :( δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω αλλου, μονο στα 2 pc που εχω σπιτι μου. σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ειμαι σε απογνωση...

Δημοσ.

το zyxel ειναι τρελο! 3 μερες δεν μπορουσα να συνδεθω και τωρα συνδεθηκε!!!! να δω για ποση ωρα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι παιζει....

πως κανω firmware update? υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει μετα?

Δημοσ.

με πηραν απο τον ΟΤΕ!!!! παραλιγο να ανοιξω σαμπανιες!!!! ολα σωστα τα ειχα, thx poulinos... μου εκανε λεει αναβαθμιση στο προφιλ μου, την ρωτησα τι ειναι αυτο, αναβαθμιση λεει... (?!)

Δημοσ.
το zyxel ειναι τρελο! 3 μερες δεν μπορουσα να συνδεθω και τωρα συνδεθηκε!!!! να δω για ποση ωρα, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι παιζει....

πως κανω firmware update? υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει μετα?

oxi to firmware kalo kanei.isos etixe na sigxronisei isos egine auto pou les pio kato

με πηραν απο τον ΟΤΕ!!!! παραλιγο να ανοιξω σαμπανιες!!!! ολα σωστα τα ειχα, thx poulinos... μου εκανε λεει αναβαθμιση στο προφιλ μου, την ρωτησα τι ειναι αυτο, αναβαθμιση λεει... (?!)

poles fores otan lene allagi sto profil apla mporeiu na se allaxoun apo fast se interleave i na souallaxoun to profil sou me kapoio pou na pezei ligo pio arga alla kaltiera me ton thorivo tis grammis.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το zyxelaki παλι αφησε χρονους για καποιο χρονικο διαστημα..ηρθαν απο τον οτε σπιτι με δικο τους ρουτερ και ολα καλα λενε... ειδαν τα καλωδια (εξω απο το σπιτι στο κουτι, ολα διαβρωμενα) το ρουτερ μου δεν συγχρονιζε.. αλλαξα ρυθμησεις συγρονισε..(αντιθετες ρυθμισεις απο αυτες που ειπαν στον οτε)

αυτα λενε κατι? τα ειδα στο ρουτερ μου...δεν ξερω..

noise margin upstream: 25 db

output power downstream: 15 db

attenuation upstream: 28 db

noise margin downstream: 4 db

output power upstream: 11 db

attenuation downstream: 42 db

Επισης το ρουτερ συγρονησε σε καποια φαση αλλα δεν ανοιγαν οι σελιδες. το δοκιμασαμε σε αλλο σπιτι χωρις να αλλαξουμε ρυθμισεις και ολα καλα. οποτε δεν φταιει το ρουτερ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...