evampire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Γειά σας, έχω το sagem που δίνει ο ΟΤΕ(...) και θέλω να πάρω ένα ρούτερ επειδή θέλω να συνδεσω και δεύτερο pc στη γραμμή ADSL. Σκέφτομαι να πάρω το ZYXEL PRESTIGE 660HA ADSL2+ OVER PSTN 4 PORT GATEWAY http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, είναι καλο? μπορώ να συνδέσω 2 pc? :neutral:
KOSTAS_ATH Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Γειά σας, έχω το sagem που δίνει ο ΟΤΕ(...) και θέλω να πάρω ένα ρούτερ επειδή θέλω να συνδεσω και δεύτερο pc στη γραμμή ADSL. Σκέφτομαι να πάρω το ZYXEL PRESTIGE 660HA ADSL2+ OVER PSTN 4 PORT GATEWAYhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, είναι καλο? μπορώ να συνδέσω 2 pc? :neutral: mporeis mexri kai 4 pc na syndeseis. exw ton idio kai meta apo to teleytaio firmware update pou ekana prin apo 6 mhnes peripou den mou exei parousiasei kanena apolitws provlhma. thewreite apo tous kalous gia ta lefta tou.
evampire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 το πήρα, αλλα δυστυχως δεν μπορώ να συνδεθω! μου λεει οτι ειναι λάθος οι κωδικοί προσβασης και δεν μου κάνει εγκατάσταση... απενεργοποίησα τo pop up blocker αλλα και πάλι δεν προχωράει στο zyxel installation wizard... δεν ξερω τι να κανω.
louthiros20 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 an ebales name kai password tou router mallon prepei na baleis ths dsl sou...egw thelw na kanw fimware update alla den kserw..exei tria arxeia ena pdf ena rom kai na bin pio apola tha balw na kanei upload to router? edit:eida oti eixes prin ena modem sto name pou zhtaei gia thn dsl sou tha baleis px to name pou pou exeis kai sundeesai sto internet @otenet.gr h an exeis forthnet onoma forthnet.gr kai outo kathekshs
evampire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις, κουτσα στραβα συνδεθηκα.. δεν γνωρίζω εαν επρεπε να κανω καμια ρύθμιση, η ταχυτητα μου ειναι ...άθλια όταν ειναι συνδεμένοι 2 υπολογιστές ενω όταν ειναι μόνο ο ένας πετάει κυριολεκτικα!!!! μπορω να κάνω κάτι?
louthiros20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις, κουτσα στραβα συνδεθηκα.. δεν γνωρίζω εαν επρεπε να κανω καμια ρύθμιση, η ταχυτητα μου ειναι ...άθλια όταν ειναι συνδεμένοι 2 υπολογιστές ενω όταν ειναι μόνο ο ένας πετάει κυριολεκτικα!!!!μπορω να κάνω κάτι? den kserw na sou pw alla kai egw exw paromoio problhma enw to ensurmato pianei full taxuthta to asurmato pianei sxedon thn mish.mou eipan na kanw fimware update alla den kserw an esu gnrizeis kane ena sto router sou mporei na ftiaksei
evampire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 έχω ακούσει και εγω κάτι τετοιο, αλλα πως γίνεται? ...
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 re paidia den thelei kai odigies gia firmware update.mesa sto menou ine.b.an me ena pc pigenei ok kai me 2 xalia isos to ena pc exei kanan io kai stelnei paketa sinexeia?to arxeio bin einai opos ipame.to default username tou zyxel einai admin kai pass 1234 .kamia sxesi auta me to username kai pass tis sindesis.
KOSTAS_ATH Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 egw to firmware to ekana update mono kai mono gia to wifi. me kalodio paizei mia xara kai mexri 4 pc 's.an sas peftei synexeia to wifi tote kante update kai tha diorthwthei mia kai kalh.opws eipe kai o poulinos des mhpws kapoio pc sou exei kanena virus.
evampire Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 τωρα δεν συνδεεται καθόλου μου λεει κατι για σφαλμα συνδεσης, δεν μπορει να συγχρονιστει το ρουτερ, ενω μερικες μερες πριν λειτουργουσε παιρνω και τον ΟΤΕ μηπως πρεπει να ρυθμισω τιποτα αλλα πιο πιθανο ειναι να πιασω γραμμη προς τον πάπα παρα να μιλησω στην υποστηριξη του ΟΤΕ... (1242). Δεν συνδέεται κανενας απο τους δυο υπολογιστές, ουφ... μα τι κανω λάθος? τα ελεγξα ολα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω... κριμα και ειναι καλο ρουτερ... εχει κανεις connex ? εχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση? Encapsulation= PPPoΕ (αυτο πρεπει να ειναι ετσι? ή μηπως PPPoA?) Multiplexing= VC-based (αυτο VC η LLC- αν θυμαμαι καλα...) VPI #= 8 VCI #= 35 ATM QoS Type= UBR
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 an ise se ote vazeis pppoa me vcmux .an ise forthnet double play pppoe me llc.vpi 8 vci 35 gia oli tin ellada.atm qos type ubr.episis kai basiko.ite kaneis rithmiseis ite oxi to router prepei na sigxronisei.
evampire Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 το dsl φωτάκι αναβοσβήνει και δεν μπορει να σταθεροποιηθει, το internet δεν μπαινει καν στον κοπο να δώσει σημεία ζωης, ενω με το sagem συνδέομαι κανονικά. ppoa ? και καποιος αλλος με οτε εχει ppoe και llc και λειτουργει... δεν καταλαβαινω, ευχαριστω παντως θα το δοκιμασω και αυτο...και αν δεν συγχρονίζεται το ρουτερ τι κάνουμε?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 dokimase xoris tilefona xoris splitter.b.dokimase reset telios sta default to zyxel me to koumpaki apo piso kai episis asto gia liga lepta ektos reumatos meta to reset
evampire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Τίποτα.. τίποτα τίποτα... ελεος δεν συγχρονίζει..στον οτε δεν απανταει κανενας, με βαζουν στην αναμονη εδω και 3 μερες εχω κανει απειρα τηλ, και τελικα κλεινει η γραμμη, μου ειχαν πει απο το 121 οτι θα επικοινωνήσουν οι τεχνικoί μαζί μου, δεν πιστευω να ακουσω καμια σαχλαμαρα οτι δεν υποστηρίζεται το zyxel ετσι?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 den thelo na se apogoiteuso alla ama pezei me to sagem ....den iparxei alli rithmisei sto zyxel.ti sindesi exeis ti taxitita exeis ti margin kai attenuation exeis ama xereis?to zyxel alou pezei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.