bkran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, απόκτησα πριν απο 2 μερες μια LG flatron L1918S και τη συνδεσα στον Η/Υ που εχει μια nvidia 6200 καρτα γραφικών. Το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν μπορώ να κάνω το configuration της σωστα και δεν θέλω να πειραξω τα χρώματα της ( κακή προηγουμενη εμπειρια με CRT ). Βασικά μου εμφανιζει το ασπρο λιγο παράξενα ( με μια ταση προς το ροζ ) και γενικότερα το κόκκινο είναι λίγο off balance. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Ενώ δοκίμασα το tool της Nvidia και κάποια άλλα εργαλεία που βρήκα σε άλλα post, δεν κατάφερα και πολλά πολλά. Υπάρχει κάποιος που να εχει το συγκεκριμένο μοντέλο να μου δώσει τα configuration? Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η οθόνη? Ευχαριστώ
Vagos_46 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μήπως πείραξες τη θερμοκρασία χρώματος? 9300Κ,6500Κ κ.λ.π εννοώ. Κάνε reset τις ρυθμίσεις που έκανες απο το control panel της nvidia και αυξομείωσε το gamma.Στα παλιά post που έψαξες φαντάζομαι θα βρήκες και το Monitor Test program,δοκίμασε τα pattern που έχει και άν η αλλοίωση των χρωμάτων είναι μεγάλη τότε ίσως έχει πρόβλημα η οθόνη.Επίσης κάποια φωτό θα βοηθούσε.
bkran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Βασικά με τη φωτεινότητα εχει βελτιωθεί το πράγμα αρκετα. Τις θερμοκρασίες δεν τις εχω πειράξει, ειναι 6500. Αυτό που νομίζω πως ειναι το θέμα είναι η ενταση του κόκκινου. Μάλλον πρέπει να το ρίξω λίγο καθώς μου δείχνει το ασπρο ενα τονο προς το ροζ σε games, το μοβ το δείνχει πολύ έντονο... Ευχαριστώ
bkran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Τελικά ήταν πρόβλημα της οθόνης. Το διαπίστωσα συνδέοντας το Laptop μου σε αυτή και μια άλλη ( ακριβώς ίδιο μοντέλο ). Ο λόγος που κάνω το post είναι για να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στην LG για το τρομερό της service. Με ένα τηλεφώνημα την επόμενη μέρα είχα άλλη οθόνη σπίτι μου η οποία δείχνει πλέον κανονικά χωρίς καμία ρύθμιση . Μακάρι όλες οι εταιρίες να είχαν τέτοιο support ....
REALZEUS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Eytyxos oles oi etaireies den exoune tosa polla provlimatika proionta san tin LG-Philips. Eytyxos exoune antikatastasi.
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 @bkran: Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω την ίδια οθόνη, πώς την βλέπεις? Αξίζει τα χρήματά της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.