Προς το περιεχόμενο

ελεύθερο camping

themis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελεύθερο είναι μια απο τις καλύτερες φάσεις ever!

Καταρχήν είναι ο πιο αντιπροσοπευτικός τρόπος να έρθεις σε επαφή με την φύση ενώ να είσαι σε τέτοιο βαθμό οργανωμένος ώστε να την απολαμβάνεις. Πάντα με λυτό τρόπο ωστόσο , που σημαίνει οτι δεν πέρνεις μαζί σου ψηασταριές , γενήτριες , και λοιπές παπαριές.

Μερικά μέρη :

όλη η δυτική πλευρά της πελοπονήσσου , ιδιαίτερα η περιοχή της βοιδοκοιλιάς

Ελαφόνησος , νότια πελοπόνησσος

λευκάδα αγιος Νικήτας ( αααχ είχα πιάσει ένα πόστο έκει άλλο πράμα )

αγκίστρι , η εύκολη λύση !

δεν είχα την ευκαιρία να παω αλλού, αλλά θέλω πολύ να πάω Ευβοια.

μουαχαχα , το πόστο όμως που ανακαλυψα τα τελευταία χρόνια , και που φοτο ποσταρα σε άλλο thread δεν το αποκαλύπτω με τίποτα ! :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λολ , το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω εισιτηριο αλλά με πολυ αυστηρό face control !

επίσης η πρόσβαση των ενδιαφερομένων , θα γίνεται με μαυρη κουκούλα στο κεφάλι και δεμένα τα χέρια ! Ούτως ή άλλως δεν μπορείς να φτάσεις εκεί με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο ,μηχανακι κτλ , αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ξες. .!

Δημοσ.
Τ

λευκάδα αγιος Νικήτας ( αααχ είχα πιάσει ένα πόστο έκει άλλο πράμα )

:P

Που ρε εκει αριστερα πισω απο τα βραχια???

(εσυ ησουν ο γυμνιστης που ειχα πετυχει:confused:??:-D)

Πες κ σε μας τους ντοπιους να ξερουμε...:(

Δημοσ.
(..)Πες κ σε μας τους ντοπιους να ξερουμε...:(

Αντι να μας πεις εσύ που είσαι και ντόπιος ζητάς απο μένα . . τι ακριβώς; :)

Βασικά όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα νησιά του ιονιου , η δυτική πλευρά είναι πολύ πιο όμορφη και πιο φυσική. Φαινεται εκεί ακόμα δεν έχει φτάσει η μανία της τουριστικής "ανάπτυξης".

Να σου πω , είχα σχηματίσει την εντύπωση , οτι οι κάτικοι εκεί δεν πολυγουστάρανε τους κατασκηνωτές, ήταν η ιδέα μου; ή ;. . .

Δημοσ.
Αντι να μας πεις εσύ που είσαι και ντόπιος ζητάς απο μένα . . τι ακριβώς; :)

Βασικά όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα νησιά του ιονιου , η δυτική πλευρά είναι πολύ πιο όμορφη και πιο φυσική. Φαινεται εκεί ακόμα δεν έχει φτάσει η μανία της τουριστικής "ανάπτυξης".

Να σου πω , είχα σχηματίσει την εντύπωση , οτι οι κάτικοι εκεί δεν πολυγουστάρανε τους κατασκηνωτές, ήταν η ιδέα μου; ή ;. . .

Για το ποστο που ειχες βρει...

Δεν πολυασχολουμε με το καμπ αλλα προτεινα σε ποιο πανω ποστ....

Εξαρταται κ που θα πεσεις φιλος....

Δημοσ.
λολ , το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω εισιτηριο αλλά με πολυ αυστηρό face control !

επίσης η πρόσβαση των ενδιαφερομένων , θα γίνεται με μαυρη κουκούλα στο κεφάλι και δεμένα τα χέρια ! Ούτως ή άλλως δεν μπορείς να φτάσεις εκεί με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο ,μηχανακι κτλ , αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ξες. .!

Eίναι προσβάσιμη μόνο κολυμπώντας/με βάρκα ? Γαμώ τις φάσεις

Δημοσ.

Προσοχη με την αναφορα στην Γαυδο γιατι υπαρχει ανησυχητικη αυξηση στην συγκεντρωση καφρων το καλοκαιρι. Να παραμεινουμε λιγοι και καλοι για να μην χρειαστει να την σβησουμε απ'το χαρτι για ασφαλεια.

Δημοσ.
nick[;1671142'']Eίναι προσβάσιμη μόνο κολυμπώντας/με βάρκα ? Γαμώ τις φάσεις

μόνο με πλωτό μέσο , ω ναι ! :)

ωραια δηλ.εστησε μεσα στον βραχο σκηνη...πρεπει να σε ειχε φαει η υγρασια εκει μεσα.

...απορρίπτεσαι ! :mrgreen:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχω να σου πρωτηνω ενα μερος αλλα δεν ειναι σε νησι ειναι στην ευια στη χηλιαδου παω καθε χρονο και σε νησι το ποιο ωραιο μερος που εχω παει ειναι στη κρητη στο κεδροδασος αν διαλεξης ενα απο τα 2 θα περασεις καλα

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...