Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα services.exe

kornilios21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω το εξής ενοχλητικό πρόβλημα.

Ανοίγω τον Η/Υ.Όλα πάνε ρολόι.Μετά από 30-40 λεπτά κάθε φορά,μου πέταει ένα σφάλμα στο άσχετο ότι το services.exe τα παιξε και θα τερματιστεί.Μετά μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει ότι η διεργασία services τερματίστηκε απροσδόκητα απ το χρήστη NT (κάπως έτσι) και ο υπολογιστής θα κλείσει.Βγάζει ένα countdown 1 λεπτού και το pc κάνει restart.Μετα από 30-40 λεπτά, ξανά τα ίδια.

Παρατήρησα ότι μου βγάζει σφάλματα και για άλλα αρχεία όπως το winlogon.exe με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα.

Έχω γνησια Win XP,Service Pack 2.

Έχω κάνει scan με Nod32,Spyware Doctor,Spybot,Registry mechanic και το πρόβλημα παραμένει.

Η τελευταία ελπίδα είστε εσείς.Αλλιώς πάω για format :(

Δημοσ.

Μαλλον καποιο σερβις υπεστη ζημια απο καποιο προγραμμα ή εφαρμογη που χρησιμοποιησε την συγκεκριμενη υπηρεσια, το καλυτερο ειναι εκτος απο την επανσφορα συστηματος να δεις ποια υπηρεσια ειναι ωστε να την φτιξαεις...

Δημοσ.

σωστα πρεπει να κανεις ενα system restore σε καποιο σημειο που δουλευε το μηχανημα σου . θυμησου τι εκανες εγκατασταση .

Δημοσ.
το καλυτερο ειναι εκτος απο την επαναφορα συστηματος να δεις ποια υπηρεσια ειναι ωστε να την φτιαξεις...

Πως θα το κάνω αυτό;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο 2ο pc,οταν κλείσω για παράδειγμα ενα πρόγραμμα(π.χ Emule, το οποιο ο task manager δειχνει τα χρησιμοποιει 700ΜΒ) το services.exe εκτοξεύεται στα 200ΜΒ:confused:

Τι είναι αυτό?

Έχω πλήρως ενημερωμένο antivirus,antispyware και οτι αλλο είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...