michailovits Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς παιδιά αν θα βάλουν κάποια στιγμί οπτικές ίνες??Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τα καλώδια που μόνο στην Αίγυπτο και στην Τουρκία έχουν(χωρες με χάλια ιντερνετ-και όχι μονο ιντερνετ αλλα τεσπα χαχα).Ακόμα και στην Ινδία έχοπυν βάλει οπτικες ινες (και ας μην έχουν σπίτι να μήνουν χαχα) Τεσπα ξερει κανείς τι θα γίενι με αυτή την κατάσταση??Ο ΟΤΕ δεν πρέπει να πάρει κάποια στιγμή την ευθήνη πάνω του και να πάρι να κάνεει καμιά δουλεια?? Πάντως αυτό που εγω ξέρω είναι οτι απο τις ταχύτητες ιντερνετ θα υποφέρουμε παρα πολύ αν δεν πουληθεί ο ΟΤΕ (στην γαλλια στην γερμανία ποτ υ έχουν τέλειο ιντερνετ-οι εταιρείες δεν είναι του κράτους) Μακάρι να αγοραστεί ο π-ΟΤΕ να ησιχάσουμε κ εμείς...
dks_1979 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Άσε μας ρε φίλε με τις "υπερβολικές" απαιτήσεις σου! Στο Ελλάντα ζεις, τι περιμένεις δηλαδή? Ζητάς πολλά από κάποιους που δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε τα βασικά...
poscaman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 και ποιος ο σκοπος του ορυμαγδου που παρακολουθησαμε?? btw η ινδια ειναι χιλιομετρα μπροστα απο μας στο χωρο των υπολογιστω και του ιντερνετ.μην σε ξαφνιαζει το οτι εχουν καλυτερες υποδομες
michailovits Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 entaxi ipervalete. oso gia to ellanta , to ellanta ine mia iperoxi xora mesa se ola... asxeta pu exume mini piso stis ipodomes ton tilepikinonion. giorgaki papandreou ekanes tin ellada ellanta opos lei kai o filos mas (xaxaxa) gia tin akrivia san ta mutra su tin ekanes....tespa
poscaman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 giorgaki papandreou ekanes tn ellada ellanta opos lei kai o filos mas (xaxaxa) gia tin akrivia san ta mutra su tin ekanes....tespa προσεξε γιατι ακροβατεις επικινδυνα....
dks_1979 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι οι πολιτικές συζητήσεις είναι εντελώς off topic....
thanocaster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σκοπός του θέματος είναι να απαντήσουμε πότε θα έχουμε οπτικές ίνες, να απαντήσουμε αν είμαστε Αίγυπτος και Ινδία ή να πούμε τη γνώμη μας για τον Γ.Παπανδρέου;
mitsakos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σκοπός του θέματος είναι να απαντήσουμε πότε θα έχουμε οπτικές ίνες, να απαντήσουμε αν είμαστε Αίγυπτος και Ινδία ή να πούμε τη γνώμη μας για τον Γ.Παπανδρέου; ξενέρωτε ασε μας να κράξουμε τον οτε! εγώ γουστάρω όταν τον κράζω πάντως.
antonisid Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς παιδιά αν θα βάλουν κάποια στιγμί οπτικές ίνες??Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τα καλώδια που μόνο στην Αίγυπτο και στην Τουρκία έχουν(χωρες με χάλια ιντερνετ-και όχι μονο ιντερνετ αλλα τεσπα χαχα).Ακόμα και στην Ινδία έχοπυν βάλει οπτικες ινες (και ας μην έχουν σπίτι να μήνουν χαχα)Τεσπα ξερει κανείς τι θα γίενι με αυτή την κατάσταση??Ο ΟΤΕ δεν πρέπει να πάρει κάποια στιγμή την ευθήνη πάνω του και να πάρι να κάνεει καμιά δουλεια?? Πάντως αυτό που εγω ξέρω είναι οτι απο τις ταχύτητες ιντερνετ θα υποφέρουμε παρα πολύ αν δεν πουληθεί ο ΟΤΕ (στην γαλλια στην γερμανία ποτ υ έχουν τέλειο ιντερνετ-οι εταιρείες δεν είναι του κράτους) Μακάρι να αγοραστεί ο π-ΟΤΕ να ησιχάσουμε κ εμείς... Η Ελλάδα έχει οπτικές ίνες,δεν είναι και κάτι το τρομερό.Συγκεριμένα μια οπτική ίνα που συνδέει Κρήτη με Αθήνα κόπηκε και συνδεόμαστε με εφεδρική κι απο ταχύτητες είμαστε χάλια.Επίσης για υπεραστικές κλήσεις ο οτε χρησιμοποιεί ίνες.Τα περισσότερα ομοαξονικά καλώδια έχουν αντικατασταθεί με οπτικές ίνες πλέον.Οπότε ας μην είμαστε υπερβολικοί με συγκρίσεις με άλλα Κράτη πχ Αίγυπτος.
Sadman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 diladi ekeino to skouriasmeno kalwdio pou mou prosferei tin <<THeiki ADSL Mou>>exei optikes ines ????Wow dn to iksera :P
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 o filos leei optiki ine mexri spiti to opoio oute se 20 xronia.isos se 20 xronia na doume kamia optiki mexri kafao kai ekei na allazei se xalko gia na pezei aneta 24 mbps.oso gia oti kovoume optikes einai gia tin plaka edo stin ellada einai gnosto.opou thelei oti thelei skavei o kathe mamakas
thanocaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ξενέρωτε ασε μας να κράξουμε τον οτε! εγώ γουστάρω όταν τον κράζω πάντως. Παίξε μπάλα παιχταρά!
poscaman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 diladi ekeino to skouriasmeno kalwdio pou mou prosferei tin <<THeiki ADSL Mou>>exei optikes ines ????Wow dn to iksera :P DSL = Χ Α Λ Κ Ο Σ και μονο
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 kaneis isp i ote den tha plirone gia na balei mixanima pou na kanei tin optiki xalko.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.