Προς το περιεχόμενο

Cases: Full Towers

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια για τη Thermaltake ανοίγω το topic για να κάνω μερικές ερωτήσεις για τα κουτιά της, χωρίς όμως να περιοριστώ και στη συνέχεια μόνο σε αυτή την εταιρία.

Δείτε τα Full Towers της Thermaltake. Μερικά έρχονται με υδρόψυξη (αυτά με το επίθεμα LCS στην ονομασία τους). Αυτή η υδρόψυξη που διαθέτουν επαρκεί μόνο για τη CPU ή μπορεί να συμπεριλάβει μνήμες και VGA ταυτόχρονα;

Ακόμη οι ανεμιστήρες που φαίνονται στις φωτογραφίες στην παρουσίαση κάθε μοντέλου περιλαμβάνονται ή όχι στα κουτιά;

Τέλος κατά τη γνώμη σας ποια είναι τα καλύτερα Full Towers (δεν αναφέρομαι μόνο σε Thermaltake), τα οποία όμως δεν περιλαμβάνουν έξτρα εξοπλισμό (ανεμιστήρες, τροφοδοτικό κλπ.); Ποια είναι δηλαδή τα Full Towers τα οποία διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά: ελαφρά σε βάρος, κορυφαία μελέτη εξαερισμού, πολλές θέσεις για HDDs και λοιπές συσκευές, εύκολη τοποθέτηση των συσκευών;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω το Kandalf Black. Περάσανε από τα χέρια μου τα XaserIII, Mambo και Soprano. Το κάθε κουτί από αυτά είχε τα δικά του καλά και ομορφιές, ανάλογα βέβαια και με τα λεφτά τους. Το Mambo ας πούμε, είναι ένα απλό πλαστικό κουτάκι αλλά για τα 45 περίπου ευρώ που κοστίζει είναι παραπάνω από καλό! Οτι βλέπεις στα μοντέλα από ανεμιστήρες κλπ. είναι μέσα. Κανένα όμως δεν περιλαβάνει τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου!

[...]Κανένα όμως δεν περιλαβάνει τροφοδοτικό...

Σε αυτό όμως κάνεις λάθος. Κοίτα:

4 μοντέλα έχουν 400άρι τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Εγώ έχω το Full Tower Armor Silver.

Ένα θα πω..

Είναι και Γ@ΜΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ!

Και αυτό το λέω γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά

κουτιά απο τα χέρια μου, και είναι το μοναδικό

το οποίο το έχω "ερωτευτεί" :D!!!

Δημοσ.

Εγω εχω το Armor Black και ειμαι απολυτα εικανοποιημενος.Ειναι απο τα καλυτερα κουτια που ειχα και μπορει να προσαρμοστει στις αναγκες του καθε χρηστη αλλα και στην αισθητικη του.Ενα μεγαλο + ειναι οτι η Thermaltake το υποστιριζει με πολλα νεα προιοντα που βγαζει οπω βεβαια και πολλα αλλα κουτια της.

Δημοσ.

@pusher δεν τα έχω δει ποτέ αυτά!!! Πρώτη φορά. Έχουν έρθει Ελλάδα? Δεν τα έχω δει σε κανένα e-μάγαζο...

@morpheas2 & skarpelos τα Armor με τα Kandalf είναι ακριβώς τα ίδια κουτιά. Μόνο το μπροστινό panel είναι διαφορετικό! ;-)

Δημοσ.
@pusher δεν τα έχω δει ποτέ αυτά!!! Πρώτη φορά. Έχουν έρθει Ελλάδα? Δεν τα έχω δει σε κανένα e-μάγαζο...[...]

Δεν έχω ψάξει είναι η αλήθεια. Αλλά και να μην έχουν έρθει, θα έρθουν. Τουλάχιστον εγώ δε βιάζομαι να αγοράσω κουτί τώρα!

Για αναφέρετε και καμία άλλη φίρμα στο χώρο τον κουτιών! Το θέμα δεν έγινε μόνο για τα Thermaltake!

Δημοσ.

antec p180/182/190. οτι και να πω ειναι λιγο. προφανως κλασικη και παρα πολυ καλη λυση ειναι coolermaster stacker 810 reries και τα καινουρια 820...

Δημοσ.
[...]Οτι βλέπεις στα μοντέλα από ανεμιστήρες κλπ. είναι μέσα. Κανένα όμως δεν περιλαβάνει τροφοδοτικό...[...]

Όλες οι υποδοχές έχουν τοποθετημένους ανεμιστήρες από την αγορά του κουτιού ή υπάρχουν και κενές για μετέπειτα προσθήκη ανεμιστήρων;

Δημοσ.

Στα μικρά, πολύ φθηνά μοντέλα υπάρχουν κενές. Π.χ. το mambo είχε πάνω έναν 120 και είχε μια ακόμη κενή για 120. Το Kandalf είχε πάνω 2 90άρηδες και 2 120άρηδες...

Δημοσ.

Κάποια πρόταση για την παρακάτω ερώτηση, μήπως;

[...]Τέλος κατά τη γνώμη σας ποια είναι τα καλύτερα Full Towers (δεν αναφέρομαι μόνο σε Thermaltake), τα οποία όμως δεν περιλαμβάνουν έξτρα εξοπλισμό (ανεμιστήρες, τροφοδοτικό κλπ.); Ποια είναι δηλαδή τα Full Towers τα οποία διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά: ελαφρά σε βάρος, κορυφαία μελέτη εξαερισμού, πολλές θέσεις για HDDs και λοιπές συσκευές, εύκολη τοποθέτηση των συσκευών;
Δημοσ.

Καλά, μην τρελαινώμαστε κιόλας...

Ρίξτε και μια ματιά από τα LianLi και τα Silverstone και....

ξανασκεφτήτε το. ;)

Δημοσ.

exo to mozart tx tin ekdosi tou full alouminiou....ti na pw...ta kalitera erxete kseto to tower xoris trofodotiko!perilamvani omos 5 12arides mesa kai mpori na pari allous tosous kai allo ena 8ari....poli megalo poli kalo air flow kai genikos POLI KALO!apletos xoros na kanis oti thes kai poli sosta katanemimenos! tou exo pano kai tous 10 12arides pou mpori kai perno kai sin ton 8ari kai pistepse me akougete oti apla douleyi to pc...oute vavoures oute tipota exi poli kali ixomonosi kai ine genikos klisto mprosta exi kai ixomonotiko afroleks pou litourgi kai san filtro aera gia tis thesis pou ine oi mprostinoi anemistires ketos apo ta fan filters pou idi ayta exoune(an den to dis isos den to katalavis) genikos den ksero eimai para poli eyxaristimenos apo ayto kouti(kai ayto fenete:p)..sta xaraktiristika tou na sou anafero 6 thikes gia hdd 4 thikes gia drives kai alli mia gia othoni i trofodotiko thermaltake 250ari...dio thikes gia floppy i mia me eksodo sti prosopsi / ola tool free mesa kathos exi idika klipakia gia na koumponoune oi pci kai aytes tis vides tou xeriou pou leme opou assfalizi poli kala to case ton skliron! tool free episi i egkatastasi ton drives me poli kali asfalisi apla mono an balis multibay othonoula eki thes dio vidoules. oi ipoloipes vides ine mono gia na stiriksis to motherboard kai to trofodotiko AN thes kathos kai gia ekino exi megali vida "tou xeriou" ta parathira anigoune kai apo tis dio meries analoga pia ekdosi paris emena anoigoune kai apo tis dio me diakoptes pou exi to kathena kai sin oti exi kai klidaria gia to kathe parathiro. poli kali apagogi thermotitas kai epipedo thorivou IDIKA ayto logo tou oti kouvalai 10 12arides!!!ti na sou po ego eimai poli eyxaristimenos apo ayto kai oti thes pano se ayto mporo na se voithiso ektenestera(ipopsin den imoune iper tis thermaltake para mono stis psikters...ola ta proigoumena koutia mou itane heroic staker kai chieftec) anyway ayta apo mena:) **ksexasa na po oti exi idi "tripimenes" kiklika thesis gia na perasi i tixon idropsiksi pou exi o kathenas

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...