Προς το περιεχόμενο

Δεν λέει να μπεί ούτε με Safe Mode

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν γεια σας. Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το PC μου.

Πήγα στο run->msconfig για να αλλαξω τον τροπο εκκίνησης των Windows αλλά δεν γινόταν. Πήγα στο run->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->currentcontrolset->contol->session manager->memorymanagment->LargeSystemCache και έδωσα την τιμή 1(για βελτίωση απόδοσης). Κάνω restart αλλά παιδιά δεν μπορεί να ανοίξει ούτε μία εφαρμογή και για να σώσω τα αρχεία μου ούτε USBStick δεν μπορεί να διαβάσει. Τέλος πάντον προσπάθησα να μπω με safe mode αλλά τζίφος κάνει restart πριν καλά καλά βγάλει τα account για να επιλέξω να μπω σαν Administration.

Ακόμα στο run προσπαθώ να γράψω cmd για να το φτιάξω τη registry αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με το να έβαζα το regedit ή το msconfig το οποίο είναι "Η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά (0xc0000142). Κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να τερματίσετε την εφαρμογή"

Τί έχετε να μου προτείνεται να κάνω ώστε τουλάχιστον να σώσω τα αρχεία μου :(:(:(:(?

edit: τώρα που ξαναπροσπάθησα μπαίνει στη γραμμή εντολών αλλά δεν μπορεί να εκτελέσει καμία...και δεν ανοίγει και ο explorer. Ακόμα άμα πατήσω να κάνει restart δεν γίνεται πάντα :(

Δημοσ.

Kοιτα αν δεν βρεις τροπο το πας σε καποιο φιλαρακι με pc,περνας τα αρχεια σε αυτον,ενα φορματ και καθαρισες.Ειναι η πιο ευκολη λυση.Παπαλα.

Δημοσ.
Kοιτα αν δεν βρεις τροπο το πας σε καποιο φιλαρακι με pc,περνας τα αρχεια σε αυτον,ενα φορματ και καθαρισες.Ειναι η πιο ευκολη λυση.Παπαλα.

κοίτα το προσπάθισα αλλά όταν τον συνδέω με εξωτερικό σκληρό ή βαζω cd μέσα μου πετάει μήνυμα "Autorun Process failed" :(

Τί να κάνω?:(

Δημοσ.

Βαλτο σαν εσωτερικο αλλα μην bootaris με τον δικο σου σκληρο θα μπεις με στα xp του φιλου θα αναγνωρισει το σκληρο σου σαν μοναδα δισκο το ανοιγεις και περνεις οτι θελεις.:-D

Δημοσ.
Αν τυχων εχεις κανενα cd PE κανε boot με αυτο και κανε edit τη registry.

σόρρυ αλλά τί είναι το PE cd? μου φαίνεται η πιό ευκολη και καλή λύση

Βαλτο σαν εσωτερικο αλλα μην bootaris με τον δικο σου σκληρο θα μπεις με στα xp του φιλου θα αναγνωρισει το σκληρο σου σαν μοναδα δισκο το ανοιγεις και περνεις οτι θελεις.:-D

αυτό μπορώ να το κάνω με τον εξής τρόπο:

να βάλω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο τα Windows XP και να τον συνδέσω μέσο USB και τον υπολογιστή αλλά να κάνω τον υπολογιστή να μπουτάρει από αυτόν τον σκληρό?

Κάνε repair την εγκατάσταση των Windows.

αυτό δεν γίνεται γιατί δεν είναι εφικτή η λειτουργία Autorun

και εγώ θα το προτιμούσα αλλά όπως πρωτοαναφέρω θέλω να κρατήσω κάποια αρχεία που δεν τα έχω κάνει backup :(

edit: έχω και 6cd "QuickRestore System Recovery" έκανα boot με το πρώτο αλλά μου λέει πως θα καταστραφούν όλα τα αρχεία στον σκληρό δίσκο και όλες οι εφαρμογές άρα το έβγαλα.

Δημοσ.
PE=Preinstalled Environment

des edw gia leptomereies http://www.nu2.nu/pebuilder/

sta gnwsta meroi kukloforoun PE me polla egkatasthmena programata gia win recovery symperilambanomenou registry editor

σόρρυ που δεν τα παίρνω με την πρώτη:lol:...αλλά τα γνωστά μέροι τί είναι και υπάρχουν πολλά τέτοια CD αλλά επιλέγω ένα συγκεκριμένο?:confused:

Δημοσ.

Θα μπουτάρεις από το cd των Windows και θα ξεκινήσει κανονικά η εγκατάσταση των windows. Και θα μπορέσεις να κάνεις την επιδιόρθωση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...