Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια Προβλήματα :(

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά εχθές άρχισα να πιστεύω ότι οι άνθρωποι γκαντεμιάζουν πολύ άσχημα :(

που λέτε μου λέει ένας γνωστός μου ωραίο pc γρήγορα κλπ κλπ ναι λέω και εγώ και την ίδια μέρα καταλήγω με μια καμένη μητρική πανάθεμα τον και το δοχείο τις υδροψυξης κομμάτια όχι η μητρική δεν έφαγε σταγόνα νερό δεν κάηκε για αυτό τον λόγο τέλος πάντως με την μητρική από σήμερα ξεκινάει τρελό μπλέξιμο τρεχάματα στο e-shop και μέχρι να την αλλάξουν εγώ θα έχω πάει φαντάρος θα έχω παντρευτεί θα έχω και κάνα 2 παιδιά και βλέπουμε μέχρι τότε

από εσάς τη ζητάω ? βοήθεια για να φτιάξω ένα δοχείο για την αντλία είναι μια eheim 1000 και πρέπει οπωσδήποτε να είναι βυθισμένη στο νερό το πρόβλημα δεν είναι το δοχείο αλλα το πως θα γίνουν οι τρύπες στο πλέξει για τα ρακόρ και για την μεγάλη τρυπα για να γεμίζει το δοχείο στην ουσία πως θα κάνω τις βόλτες για να βιδώνουν τα ρακόρ στο outlet τις αντλίας θα μπει ένα κομματάκι σωλήνας που θα πηγαίνει στο ρακόρ αλλιώς δεν γίνετε αλλα στην επιστροφή του νερού τι κάνουμε ?

νομίζω το εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα αν χρειαστείτε κάτι άλλο ρωτήστε το ευχαριστώ

Δημοσ.

προμηθευσου κολαουζους και ταινια τεφλον για το σπειρωμα που σε ενδιαφερει και κανε οσες τρυπες θες και οπου τις θες. Το δοχειο απο οτι καταλαβα το εχεις.

Δημοσ.

όχι δεν το έχω θα ξεκινήσω όταν βρω χρόνο να πάω στο πράκτικερ να πάρω πλέξει να το φτιάξω από την αρχή κολαούζους τη νούμερο πως πάνε ? πως να τα ζητήσω ? ξέρω τι είναι αλλα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτε δεν θα σπάσει το πλέξει όταν πιέζεται για να ανοίξει τις βόλτες ?

το σπείρωμα για τα ρακόρ θα είναι 1/4 για την μεγάλη τρυπα δεν έχω ιδέα :(

Δημοσ.

Για αυτό που θες να φτιάξεις προτείνω να αγοράσεις Plexyglass από κατάστημα που πουλάει αντίστοιχα υλικά.

Το γνήσιο γράφει plexyglass επάνω στο προσταυτευτικό του.

Το Praktiker πουλάει μεν λίγο φτηνότερα αλλά αυτό που δίνει είναι πολυεστερίνη, υποδεέστερο υλικό.

/sc

Δημοσ.

Η διαφορα τους όμως πια είναι ? εγώ τόσο καιρό από το πράκτικερ έπαιρνα ήδη έχω φιάξει τα 2 κομμάτια του δοχείου και τα έχω ενώσει θα έχω πρόβλημα με αυτό από το πράκτικερ ? και για κολλα τι να βάλω ?

Δημοσ.

Εγω λεω να πάρεις ένα τηλέφωνο στο extremeshop για να σε πουν μήπως έχουν κανένα τανκ που να μπορέσεις να βυθίσεις την αντλία σου.

Δημοσ.

το έχω σκεφτεί και αυτό απλά λέω μονο και μονο για την δημιουργία να δοκιμάσω αν δεν καταφέρω τίποτα θα πάρω τηλέφωνο και αν δεν έχουν θα πάω σε έναν να παραγγείλω ένα να μου το φτιάξουν

Δημοσ.

θα δούμε θα πάρω ένα τηλεφωνάκι το απόγευμα να ρωτήσω by the way αν το avantar σου είναι το pc σου είχα ακριβώς το ίδιο δοχείο και έπρεπε να το δεις όταν άνοιγε ήταν μια φάση σαν τις ταινίες που σπάνε τα τζαμια μέσα στον βυθό από την πίεση σιγά σιγά :D

Δημοσ.

min grousouzeyeis :P :P :P

Telospa kalitera pare gnisio plexyglass exei kaliteri antoxi(tin patise o babas mou me ena kapo autokinitou megali istoria).

Auta apo mena.

Episeis min anisixeis dn tha spasei otan tha anoigeis tis tripes.

Δημοσ.

στην Νεα Ιωνια κοντα στα γραφεια του αθηνα 2004 υπαρχει ενα μαγαζι το οποιο εχει οτι διαστασει θελετε plexyglass και απο τεφλον και σε οποιο παχος φυλλα και σε σωληνες για ιδιοκατασκευες

μπορεις ακομη να παρεις απο αλουμινιο τον σωληνα και επανω και κατω κομματι απο τεφλον ταιριασμενο σε τορνο

Δημοσ.

Gia to tank den exw na sou pw tipota!gia tin mitrikoula kali tixi!emena epiase 15 meres simera i gigabyte pou eixa steilei k akoma den tin exw parei pisw...k na skefteis oti tous exw parei panw apo 20 tilefwna...alla panta dikaiologountai oti exoun forto ergasias k episis oti einai sto thema tis peratwsis i diadikasia kirie mou...twra ti simainoun auta den xerw...kali tixi man!

Δημοσ.

για το tank παιδιά το ξεκίνησα ήδη με απλό πλέξει οποτε θα δείξει το πρώτο test αν θα αντέξει η όχι :D αλλιώς θα πάρω ένα τηλεφωνάκι στο ES να δω αν έχουν κανένα έτοιμο στην χειρότερη αλλάζω αντλία και δοχείο :(

όσο για την μητρική isaias1983 ακόμα δεν έχω να πω τίποτα εγώ την πήγα στα κεντρικά αλλα σήμερα είναι η πρώτη μέρα να αρχίσω από τώρα τα τηλεφωνα?

Δημοσ.

se 2 meres to poli partous k arxize na tous prizeis!emena simera to prwi mou irthe edw sta xania!akrivws 16 meres apo otan tin esteila...apo tin proigoumeni pempti me eixan parei tilefwno k mou eipan oti einai kameni k mou stelnoun kainouria!k ekane 8 meres na erthei apo athina :P

ti na pw!oso mporeis pantws na tous pairneis k na tous prizeis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...