Προς το περιεχόμενο

Vivodi 5oς μήνας αναμονης!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λεει και ο τιτλος μπηκα ηδη στον 5ο μηνα αναμονης απο την αιτηση μου για cabletv.

Ήρθαν πριν 10 μερες ταχα να μου το συνδεσουν αλλα βρηκαν λεει οτι το καλοδιο απο το καφαο ηταν αποσυνδεμενο απο τον οτε και το εδωσαν σαν βλαβη η οποια βλαβη φυσικα δεν εχει φτιαχτει μεχρι σημερα.Καλο το παραμυθι αλλα δε το εφαγα.Διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι την ιδια δικαιολογια λενε σε πολλους.

Το συμπερασμα : οποιος σκεφτεται να κανει αιτηση για vivodi να το σκεφτει 10 φορες γιατι θα σπασουν τα νευρα του.

Και να σκεφτειτε οτι ημουν απο τους πρωτους που εκανα την αιτηση και οσο περναει ο καιρος λογικα η αναμονη θα μεγαλώνει για τις νεες αιτησεις.

Δημοσ.

εγω ειμαι στον τεταρτο μηνα και ακομα περιμενω.Εχω ξενερωσει τελειως.Στο παρελθον δυο δυνδεσεις adsl με την forthnet πραγματοποιηθηκαν σε 15 ημερες το πολυ.Μου τα λεγανε για την vivodi αλλα εγω δεν ακουγα

Δημοσ.

Πραγματικα οταν ξεκινησε η vivodi, την ειχα στο μυαλο μου σαν την πιο αξιοπιστη εταιρια παροχης υπηρεσιων ιντερνετ... Με εχει διαψευσει οσο δεν παει ομως :P

Δημοσ.

Πόσες περιπτώσεις ξέρω με αναμονή πάνω από 4 μήνες για τη Vivodi....

Και όταν επιτέλους γίνεται η σύνδεση έρχονται και ένα κάρο προβλήματα.

Μακρυάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά! :-)

Δημοσ.

για να δουμε ποιος θα ξεπερασει το προσωπικο ρεκορ μου των 6 μηνων?

θα κερασω καφεδακι και παγωτο στο "τυχερο"για να ακουσω τις καινουριες δικαιολογιες της βιβο !

WTF?

hahhahah

καλα ξεμπερδεματα ρε παιδες .ου μπλεξεις ειναι τελικα . ου μπλεξεις!!!!

Δημοσ.

Λοιπον forthnet ADSL Νοεμβριο η αιτηση τελή Φεβρουρίου η συνδεση. 1ο modem δεν συνχρονιζε αντκασταση μετα 3 μερες 2ο modem δεν συνχρονιζε "ααα να πειτε να σας δώσουν ADSL router' παραλαβη μετα απο 10 μέρες. Σημειωτεον οτι τα εξοδα αποστολης για modem στην εγγυηση βαρυνουν τον ΠΕΛΑΤΗ (δηλαδη σου πουλαω ενα σαπιο πραγμα και σε χρεωνω 5 εξοδα αποστολης ενω εγω σαν εταιρία πληρωνω 3).

Ασχετο αλλα ακουγα το "girl you'll be a wamαn soon" ενα τραγουδι απο το Pulmp Fiction στα ραδιοφωνα και λέω που το θυμήθηκαν. Περιμενοντας στην αναμονη Forthnet καταλαβα αυτο το τραγουδι συνεχεια και ενα αλλο live γερμανικο (πολύ καλό) που μια φορα το ακουσα σε εναν σταθμο νο 1 στις προτιμησεις των ακροατων!!!! Forthenet Hit Parade.

Τελικα Μαρτιο εβαλα ADSL βεβαια πληρωσα 250+ ιντερτετ στον ΟΤΕ (6 ωρες ιντρενετ τη μερα λόγω δουλειας). Ξεχασα εστειλαν και τον ΟΤΕ 2 φορες να τσεκαρει την γραμμή

Εκανα Tellas στο σπίτι μου για να αποφυγω το παγιο εδω και 3 μηνες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Στο μαγαζί δεν μου κάνουν λογω συναγερμου.

On telecom ηρθε και ως συνεργατης και ως πελατης οταν τον ζόρισα με ερωτησεις εφυγε τρέχοντας!!!

Αυτά

ΥΓ Απλο τηλεφωνο ΟΤΕ σε εργασια 4η φορα που χαλει εχω παρασιτα και πεφτει η γραμμη οταν μιλάω. Για να κανω εκτροπή μου ζηταν να στειλω φαξ (ειμαι στο μαγαζί χωρις τηλ που να βρω φαξ). Τελικα για καλο και για κακο σημερα το βαζω συνεχεια εκτροπή αν και κατα διαστηματα δουλευει!!!

Πως μπορουν να με καλουν από skype????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...