mihalakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Πριν από λίγες μέρες εκεί που δούλευα στον φορητό, κόλλησε και τον έκλεισα απο το κομβίο εκκίνησης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν ανάβω το μηχάνημα λαμβάνω το εξής μνμ "1720-SMART hard drive detects imminent failure (failing attr: 05) και πρεπει να πατησω F1 για συνέχεια. Το θέμα είναι οτι ούτε στα παραθύρια ήθελε να μπει μέχρι που έβαλα cd και εκανα έλεγχο για σφάλματα. (για την ακρίβεια ξεκινούσε, και εκει που ήταν έτοιμοσ να μπει στα παραθυρα εβγαζε μια μπλε οθονη και εκανε επανεκκινηση.) Τώρα μπαινει στα παραθυρα κανονικα αφου διόρθωσε τα σφάλματα που βρηκε,δουλεύει κανονικά αλλά το μνμ παραμένει. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω; Για την ιστορία είναι ένας ΗΡ compaq nx7010 me pentium centrino 1,7ghz me winxp pro SP2gr.
P270 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 καλημερα φιλε το μυνημα που σου εβγαλε ειναι οτι χρειαζεται αντικατασταση ο σκληρος για αυτο κανε οσο λειτουργει back up και αγορασε εναν καινουργιο στο φορητο σου μπαινει πολυ ευκολα
mihalakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 κάτι τέτοιο υποπτέυτηκα και εγώ και ήθελα μια δέυτερη γνώμη....έχω κάνει μπακ απ,έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τπτ σημαντικό μέσα οπότε θα τον κρατήσω να δούμε πόσο θα αντέξει και θα τον αποσύρω όταν πέσει σαν ήρωας...
poscaman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 και οταν παραδωσει το πνευμα τον ανοιγεις να φαινεται το platter και τον βαζεις διακοσμητικο στο γραφειο σου
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 exontas "ksyrisei" me write zeros sklhrous kata kairous,kai epeita afhnontas raw kommatia tou sklhrou kata ta opoia to format kollaei,exw kataferei na parateinw to prodedikasmeno pantws,,,, give it a shot(apla mhn grafeis arxeia "polytima" s auton ton disko pleon)
mihalakis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 και οταν παραδωσει το πνευμα τον ανοιγεις να φαινεται το platter και τον βαζεις διακοσμητικο στο γραφειο σου μάλλον έφτασε ο καιρός του...χθές μέσα στα παραθύρια τράβηξε ένα τελευταίο κόλλημα (με το μνμ windows was unable to save all the data for the file....The data has been lost.Error may be caused by a failure of your computer hardware) και του πήρε γύρω στα 10 και κάτι λεπτά για να ξεκινήσει (και πάλι όχι κανονικά.10 λεπτά για να εμφανίσει το δεσκτοπ). Λέω δεν μπιιιιιπ; Ασ κάνω απόπειρα φορματ να περάσω την ώρα μου. To κουηκ φορματ κολλησε στο 20%,τλκ τα καταφερε και καθως περνουσα παραθυρα πηρα παλι το προηγουμενο μνμ. Εκανα αλλη μια αποπειρα φορματ (μαλλον η τελευταια του) και δεν μπορεσε να ολοκληρωθει.... Αυτό πια επιβεβαιώνει πιστευω τη διαγνωση του SMART που ανέφερε hardware failure. H ερώτηση τώρα είναι.Τι σκληρό προτείνετε να πάρω?Είμαι πρόθυμος να δώσω μέχρι 60-70 ευρά.Δεν με ενδιαφέρει τόσο η χωρητικότητα (40-60γβ είναι υπεραρκετά για αυτό που χρειάζομαι) όσο η ταχύτητα. Παρεπιπτόντως είναι ΑΤΑ100
mihalakis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Η σειρά momentus της Seagate φαίνεται μάχιμη...Λέω για αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301619
skullman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα τον παρακάτω σκληρό, στις 7200. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305552 Η διαφορά τιμής από τον 60άρη είναι 1,27? όπως μπορείς να δείς εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305585 οπότε αξίζει αν και είναι λίγο πάνω από την κατηγορία τιμής που έθεσες. Η διαφορά ανάμεσα σε 1 δίσκο 7200rpm και ενός 5400rpm, είναι αρκετά μεγάλη. Το μεγαλύτερο μοντέλο τον 100άρη, τον έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ταχύτατος, δεν ζεσταίνεται πολύ και δεν έχει μεγάλη κατανάλωση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.