Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.4.10

doomx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Disk utility > Repair permissions

Software update

Reboot

Da dah!!

(o safari crashare trella, alla molis soutara to SafariPlus ola ok). Enjoy!

Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση από το MacOS X 10.4.9

Όποιος/Όποια "τρέχει" λειτουργικό σύστημα MacOS X με έκδοση παλαιότερη της 10.4.9 (ήτοι MacOS X 10.4 έως και MacOS X 10.4.8), θα πρέπει να κατεβάσει το Combo Update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έχω κάνει το update από το βράδυ κ έχουν φρικάρει τα πάντα μετά το restart. σέρνεται όταν πάει να ανοίξει οτιδήποτε. ειδικά ο safari παιζει να ανεβοκατέβει 15-20 φορες στο dock κ μετά το dock κολλάει.αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα?να το ξανακάνω install?

εγώ που το έβαλα πάντως όλα καλα....

btw. το έβαλα από το software update.. Δεν το κατέβασα από το link που έδωσε ο paredwse. Επίσης αυτό που μου κατέβασε το software update ήταν 50MB...

emena 74.1 mb htan to update,ekana k ena disk repair k kapws eftiaksan ta pragmata.h8ele to header ena minor repair meta to update.. 8a doume giati meta apo merika restart k afou evgala k ksanabala merika programmata siga siga ftiaxnei.. :>

Ρε παίδες εμένα αυτό το update έκανε μου φαίνεται ζημιά στο Safari και δη κάποιες σελίδες όπως την παρούσα κρασάρει συνεχώς!!! Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω την κατάσταση αυτή;

Εννοείται πως έκανα verify & repair permissions και παρ' όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.

Quit Safari

Spotlight "safariplus" kai tha vreis ena folder pou exei mesa to arxeio SafariPlus.bundle

Aferese auto kai dokimase pali

Σε ευχαριστώ φίλε doomx,

τελικά το πρόβλημα του σερφαρίσματος με το Safari λύθηκε με την αφαίρεση του Safari Plus.:)

ο σαφαρι κρασαρε αραια και που τωρα να δουμε αλλα ενα περιεργο που παρατηρησα ειναι οτι ανεβασε λιγο την χωρητικοτητα της μπαταριας χωρις callibration, καλο?

Μπορώ να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη εγκατάσταση του update εξυπηρετεί σε κάτι; Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να την κάνω;

Το σύστημά μου το χρησιμοποιώ για να κάνω δουλειά κ αν αρχίσει να κολάει κ δεν φτιάχνει την πάτησα, δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθέσιμο!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Super Moderators
Μπορώ να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη εγκατάσταση του update εξυπηρετεί σε κάτι; Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να την κάνω;

Το σύστημά μου το χρησιμοποιώ για να κάνω δουλειά κ αν αρχίσει να κολάει κ δεν φτιάχνει την πάτησα, δεν έχω άλλον υπολογιστή διαθέσιμο!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Το σύστημα μια χαρά σταθερό είναι με το 10.4.10, κανένα πρόβλημα απολύτως.

Το δικό μου update βγήκε στα 22ΜΒ και μπορώ να πω ότι ίσως να'ναι κάπως πιο γρήγορο το σύστημα (χωρίς να παίρνω όρκο).

Για αναλυτική περιγραφή του update, δες εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...