zazik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Προσοχή.... Όχι σε ταινίες όχι σε βιβλία....γιατί νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό. Η αφορμή μου ήρθε απο αυτό εδώ το σάιτ. Ρίχτε ατάκες που έχετε ακούσει πραγματικά στον δρόμο, σε παρέες κλπ..... Ξεκινάω εγώ....είχα μαι φίλη που είχε έρθει στο σπίτι ενός άλλου φίλου. Ξαφνικά βγάζει απο την τσάντα της ένα σταθερό τηλέφωνο , και το συνδέει με στην πρίζα... Εμείς τισ λέμε τι κάνεις????Μας λέι περιμένω τηλέφωνο....αφού λιώνουμε στα γέλια και της εξηγούμε, μας λέει....¨" Τι , ο αριθμός δεν είναι μέσα στο τηλέφωνο" ?
zazik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 δυστυχώς καθόλου.... Επίσης άλλη ατάκα... Μιλάγαμε για αστυνομία και ήτανε ένας φίλος μου και άκουγε απλά... Τον φωνάζουμε άκυρο και θα καταλάβεις γιατί. Εγώ: Μλκ η ασφάλεια ξέρει τα πάντα για μας Φίλος : ναι όντως Άκυρος : Ε ναι , τι περιμένεις,πολυεθνικές είναι...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Θα έλεγα και γω κάτι απίστευτα που έχω ακούσει αλλά πιστεύω θα λογοκριθούν οπότε άσ'το! :-P
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 @ζαζικ ποσο χρονων ηταν? ta λογοκριμμενα ειναι τα καλυτερα γραφτα με αστερακια
zazik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αρης Πετρουπολης - Μενιδι ( Δ Εθνικη ) "Διατητααααααααα....το μ***ι της μανας σου έχει έιτζ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" ( το υπολοιπο σωμα δεν είχε )
Mithrantir Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αυτή με το τηλέφωνο μπας και ήταν ξανθιά? j/k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.