Raynover Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 χεχ! φιλε phovo εισαι πολυ ψαγμενος! ψαρωσα. σας ευχαριστω πολυ ολους! νομιζω πως μου τα ειπατε ολα! ευχομαι να τα καταφερω! γεια σας!!!! :)
Raynover Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ξεχασα κατι αλλο να αναφερω... απο τοτε που μου κλεινει ο υπολογιστης γινεται και κατι ακομα. τα αντιικα που εχω βρισκουν διαφορα ενω δεν ειμαι σε καμια σελιδα ακουω μουσικη η κατι τετοιο και ξαφνικα τα βρισκει. επισης οταν εχω ανοιχτο καποιον browser μου ανοιγουν ορισμενες φορες σελιδες που μου προσφερουν δωρεαν scan στο pc μου για ιους... ειναι 2-3 διαφορετικα προγραμματα που εχω συναντησει. τι μπορει να συμβαινει;
Japan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Αααα, καλά.... κάτι έχεις κολλήσει. Κανά adware μαλλον.
Raynover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 μωρε κατι εχω κολλησει.. αλλα εχεις κατι να μου προτεινεις;; εχω το avg και το spyware doctor! ειναι καλα;; χρειαζεται μηπως να βαλω κατι αλλο καλυτερο;
laguna Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Des... Se ena pc pou ixa mou ekane ke mena kati tetia... Ala pio poli mou ebgaze tsodoselides ke ala pola... Osa scan ke na kana me antivirus h spybot den ebriske tipota. Gia na katalabis ti pextike... Otan mou petaxtika ta minimata thimame ena sikekrimeno pou eskage sinexia miti apo to pussypalace. Otan ekana scan to pc me oti ixa ke den ixa ke aferesa oti ebriskan me to pou kano reboot to pc petagete pali auto to diafimistiko ke elege. Nomizis oti tora mas xefortothikes!? PUSSYPALACE (to minima itane sta agglika). Mono me to format katafera ke sothika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.