Raynover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 γεια σε ολους! εχω παρει εναν υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα: cpu amd athlon socket am2 6000+ 3.00ghz/ μητρικη asus m2v με dual chanel και 2 ram kingston 533mhz 1gb/ σκληρος wdigital 16mb cache/ τροφοδοτικο στα 500watt/ vga 512mb nvidia 8600 απο gainward κατασκευαστη/ 2 ανεμιστηρακια εκτος της ψυκτρας του επεξεργαστη και του τροφοδοτικου. δυστυχως ειναι ολοκαινουριος και εδωσα πολλα για μενα τουλαχιστον.. λοιπον στην αρχη δεν ειχε καποιο προβλημα μονο τις πρωτες μερες εβαλα ενα φλασακι απο μια μπροστινη usb θυρα και εκλεισε ξαφνικα. το εχει ξανακανει αυτο απο τοτε οταν αρχισαν και τα υπολοιπα προβληματα. δλδ, εκει που κατι εκανα με ενα προγραμμα ξαφνικα παγωνει... δεν εκανε τπτ, ουτε το ποντικι. δυστυχως δεν ειχα την υπομονη εκεινη την ωρα να περιμενω και πατησα να κλεισει. απο τοτε αρχισε να το κανει ολο και πιο συχνα. καποιες φορες το αφησα και εκανε επανεκκινηση μονο του και καποιες αλλες οχι. χρειαστηκε να το κλεισω εγω. καποιες φορες λιγο πριν κλεισει, μου εβγαζε μια μπλε οθονη με περιεργα ασπρα γραμματα (αναποδα ερωτηματικα κλπ..) και εκλεινε αμεσως μετα απο αυτο. εντωμεταξυ οταν μου κλεινει δεν κανω και τπτ το σπουδαιο.. δλδ δουλευω με ενα μονο προγραμμα συνηθως, αντε το πολυ 2. δεν εχω βρει κανεναν ιο, ουτε spyware. εκανα και scan στη registry και μου βρηκε περι τα 500 σφαλματα αλλα οχι με τη μια. πρωτα βρηκε 300 περιπου, τη δευτερη φορα 150 και την τριτη περιπου 40. μετα δε βρηκε τπτ! απο τοτε το εχει κανει μια φορα, δλδ με μικροτερη συχνοτητα απο οτι πριν. αλλα ρε παιδια, εχει κλεισει τοσες φορες που φοβαμαι μη χαλασει τπτ. υπαρχει τετοια περιπτωση;; επισης θερμοκρασιες φυσιολογικες και δεν το εχω φορτωσει με πολλα προγραμματα η παιχνιδια. υπαρχει περιπτωση να φταει καποιο λογισμικο; ή καποια ασυμβατοτητα σε hardware ή software;; βοηθηστε με αν γινεται!!! τα χω παιξει!
Sadman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 to format isws einai mia lisi(oxi kai omws i pio epiponi ) episeis boreis na dokimaaseis na deis poia programata exeis anoixta(oxi auta pou fainontai stin epifania sou mono) kai des mipws kanena apo auta dimourgei a sfalmata .. Auta tora dn mou erxete kati allo(einai kai arga)an mou erthei tha postarw meta
Raynover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ!!! για φορματ θα προτιμουσα να μην κανω βεβαια αλλα αν τελικα δεν τα καταφερω... αυτο θα κανω! ευχομαι μονο να μην ειναι προβλημα απο κανενα απο τα hardware thanks!!!
Pink_Panther Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Otan sou klinei eisai sindedemenos sto internet i oxi? Exeis katevasei ola ta updates twn windows k exei to SP2? 8ermokrasies elenxeis me kapio programa? Gia palioegatastash twn XP mou miazei alla pote den ksereis...
michailovits Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 file mou afto ine kathara provlima trofodotikou.Idika afti i periptosi me to flashaki vgazi mati.... ti marka ine to trofodotiko pu tora exis??ipopsiazome noname i kana qtek... kane format...an den alaxi tipota, pane kai pare ena kalo piotiko kai eponimo trofodotiko sta 500W oso gia marka se periptosi pou agorasis, tha su poun edo ta pedia... poli kala opos fantazome xeris ine tagan,enermax,ocz,etasis,seasonic,forton,chieftec,antec ktl ktl ktl afti ine i gnomi mu se periptosi pou den alaxi kati me to format isos na ftei kai i mnimi.Trexe ena memtest
kostasSTi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αυτό που λες με το φλασάκι με προβληματίζει λίγο. Υπάρχει μια περίπτωση να έχει γίνει λάθος στη συνδεσμολογία του usb. Το usb που έβαλες το φλασάκι δουλεύει?
Candyman® Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 tagan,enermax,ocz,etasis,seasonic,forton,chieftec,antec Ειδικά τα Chieftec τρομερά τροφοδοτικά!!! Ε τι να σου πω ρε miha... Τουλάχιστον άσε ήσυχο τον άνθρωπο μην τον κάψεις!!!!
agisfere Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εγω θα σου προτεινα, εαν εχεις το χρονο, να το πας για servise.Αφου ειναι καινουργιος, η εγγυηση θα σε καλύπτει στην περιπτωση που υπαρχει προβλημα στο υλικό, εαν δεν διορθωθει , σκεφτεσαι και τις υπολοιπες λύσεις.
BillBear Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 φιλε απαντησε αν εχει δουλέψει καθόλου το stick που σύνδεσες (μήπως έχεις κάνει λάθος συνδεσμολογία) μετά θα σου έλεγα κατά σειρά: 1. Drivers + Windows Update 2. Αν μπορείς να βρεις καποιο άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις 3. Μνήμη (δοκίμασε 1 μόνο ενναλαξ και δεν συμπεριφορά) 4. Αστο δεν στο λέω καλύτερα γιατί είναι καινούργιο pc και είναι κρίμα...
michailovits Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ειδικά τα Chieftec τρομερά τροφοδοτικά!!! Ε τι να σου πω ρε miha... Τουλάχιστον άσε ήσυχο τον άνθρωπο μην τον κάψεις!!!! xaxa kala nai exis dikio den ine kai telia ta chietec alla ine piotika... tespa oute miha me lene oute mixalis oute kati sxetiko to onoma mu ine Giannis kai to eponimo mu miazi me to username mou
dragon_syr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ταπεινη μου γνωμη.... Μην πειραξεις τιποτα , πηγαινε το πισω και πες τους να σου το παραδωσουν οπως πρεπει.... εφοσον ειναι καινουριο η εγγυηση ισχυει. Γιαυτο την δινουν αλλωστε...ασε τα πειραματα και τρεχα το....
Raynover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 λοιπον παιδια για το τροφοδοτικο που λετε ειναι coolermaster. δε νομιζω πως αυτο ειναι το κυριως προβλημα γιατι δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα συμπτωματα... αυτο μου εχει τυχει 2 φορες μονο και το αλλο συνεχεια με την επανεκκινηση. οσο για το λειτουργικο εχω τα xp με το sp2. αλλα οταν εκανα εγκατασταση σε καποια προγραμματα και ζητουσαν να βαλω το cd των windows δεν το εκανα και μου ελεγε πως αυτο ισως επηρεασει τη λειτουργια των windows και παταγα συνεχεια παραυτα... το usb που εβαλα το φλασακι και την αλλη φορα ενα φορητο σκληρο δουλευει, δεν παιζει προβλημα με τη συνδεσμολογια στα σιγουρα. τις θερμοκρασιες τις ελεγχω με το everest και ειναι αρκετα χαμηλες αποσο μου επιτρεπει η εμπειρια μου να ξερω. δλδ επεξεργαστες μεγιστο στους 40C μητρικη 45 και σκληρος 25. εντωμεταξυ τα προβληματα συνεχιζονται και κυριως στα παιχνιδια...
Raynover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 α και ξεχασα pink panther ειμαι μονιμως συνδεδεμενος στο internet, αφου εχω dsl λες να παιζει καποιο προβλημα; αφου εχω κατω στο tray παντα να δουλευουν spyware doctor και avg
user-64 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 hmm ισως ακουγεται τρελο αλλα απο οτι ειδα το προβλημα εμφανιστηκε την στιγμη που εβαλες το φλασακι η γνωμη ειναι οτι κατι δεν εγινε σωστα οταν αυτοι σου συναρμολογουσαν το pcακι σου και με αυτο εννοω οτι πιθανοτατα δεν "κουμπωσαν" καλα τα μπροστινα USB στην μητρικη καλυτερα να το παρεις πισω να το δουν τωρα που εισαι σε εγγυηση ακομα
phovos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αυτό που είπες για το φλασακι ειναι λιγο περιεργο και υποθετω ότι εχει να κανει είτε με λαθος συνδεση είτε με καμια γειωση στο κουτι Είπες για μπλε οθόνες...Τσεκαρε το δισκο σου ισως ειναι ελλατωματικός.Αν εχεις κανενα να περισευει περασε του windows και δες αν θα σου κανει τα ιδια. Τωρα αν θες να αποκλείσεις το υπολοιπο hardware πρεπει να δοκιμάσεις μερικα προγραμματακια για να δεις αν θα περασει τα τεστ. CPU : τρεξε για μερικές ωρες (6-7) το prime95 VGA : Βάλε το 3dmark 05/06 και τρεξε 10-15 loops απο καθε test για τη vga RAM : memtest φτιαξε μια δισκετα με το memtest (boot from disk 3.5'') και αστο να δουλεψει για αρκετες ωρες. Εχω την υποψία ότι ειναι ο Δίσκος σου ή δεν εκατσε καλα η εγκατασταση των windows αλλα καλυτερα να δοκιμάσεις τα προγραμματακια που σου ειπα για να αποκλεισεις το υπολοιπο υλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.