Προς το περιεχόμενο

Αγορασα εναν SEAGATE 250GB, κ τον δειχνει σαν 137GB

okeanos111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον αγορασα σημερα απο το πολυ γνωστο ,με πολυ κακο RMA, κ ασχετους πωλητες!!!!

Τα windows κ διαφορα αλλα προγραμματα,μου το αναγνωριζουν,σαν 136gb,εως 137gb. Απο το service του καταστηματος, μου ειπαν οτι φταιει οτι δεν εχω τα service pack 2...αλλα τα εχω. εγκατεστημενα....

Τα εβαλαν αυτοι μαζι με τα windows(original).Toν εχω σαν μαστερ στην θεση "C''.Ακομη να αναφερω οτι μου ετρεξαν το BurnInTest V5.1 Pro 1012 , k απο οτι βλεπω τον αναγνωριζει σαν Disk drive: Model ST3250620AS (Size: 232.9GB).Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

δοκίμασες να τον φορμάρεις μέςσα από την διαχείριση δίσκων ; εκεί δείχνει το κανονικό του μέγεθος. πιθανώς κάπου - κάποιο λάθος κάνεις η δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις σωστά,

αν σου δελχνει το σημαδιακό νούμερο 137, τότε είναι το γνωστό πρόβλημα. sp2

πήγαινε και στο σιτε της seagate. κάτι θα γράφουν σχετικά.

Τον αγορασα σημερα απο το πολυ γνωστο ,με πολυ κακο RMA, κ ασχετους πωλητες!!!!

Τα windows κ διαφορα αλλα προγραμματα,μου το αναγνωριζουν,σαν 136gb,εως 137gb. Απο το service του καταστηματος, μου ειπαν οτι φταιει οτι δεν εχω τα service pack 2...αλλα τα εχω. εγκατεστημενα....

Τα εβαλαν αυτοι μαζι με τα windows(original).Toν εχω σαν μαστερ στην θεση "C''.Ακομη να αναφερω οτι μου ετρεξαν το BurnInTest V5.1 Pro 1012 , k απο οτι βλεπω τον αναγνωριζει σαν Disk drive: Model ST3250620AS (Size: 232.9GB).Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Στην διαχειρηση δισκων, μου εχει τον ''C" 127,99 GB σε καλη κατασταση, και τα υπολοιπα 104,89gb μη εκχωρημενα... ayto ξεχασα να το αναφερω.. σορρυ

Τι μπορω να κανω τωρα>? ειμαι κ λιγο ασχετουλης¨

Δημοσ.

Τι υπολογιστή έχεις; Έχω την εντύπωση ότι κάποιες παλιές μητρικές δεν αναγνωρίζουν δίσκους πάνω από 130GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...