ThrowDOWN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 lew na agorasw aythn thn psiktra Thermalright Ultra-120 eXtreme mazi me to 12ari Scythe S-Flex SSF21F (1600rpm) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976899&product=939986 ti lete? thelw na dw poso o/c tha kataferw na kanw ton e6600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω τι θα γινει με τον Ε6600 εγω παντως που εχω μια παρομοια σαν αυτη με 12cm απο πανω μπορω να πω οτι δεν βοηθαει στον να τον ξεζουμησεις.Εγω τον εχω ανεβασει ελαχιστα και ειμαι στους 60 βαθμους τωρα(αχ αυτο το καλοκαιρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kag3to Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 λένε πως και αυτή είναι εξίσου καλή αλλά γιατί δεν ρίχνεις και μία ματιά εδώ. Πάντος εγώ που έχω την zalman και cpu (βλέπε υπογραφή) σε idle είναι 38 χωρίς να έχω βάλει τον ανεμιστήρα να δουλεύει στo full και είναι και καλοκαίρι(με θερμοκρασία δωματίου 28βαθμούς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Throwdown δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πόσο ψηλά θα πας με TU120E, απλά να ξέρεις ότι μαζί με την Enzotech Ultra-X (πού να έρθει Ελλάδα...), είναι οι καλύτερες λύσεις αερόψυξης που μπορείς να βρεις :wink: Τώρα @skarpelos γενικά οι Thermalright είναι πολύ καλές ψύκτρες πόσο μάλλον η XP 120, Ultra 120 και Ultra 120 Ex που θέλει να πάρει ο Τhrowdown :wink: Πάντως μην συγκρίνεις E6600 με XP 3700+, αφού τα o/c potentials τους διαφέρουν τόσο πολύ, όσο μια ΖΧ12R από μια CBR600 @kag3to, η Sonic Tower ήταν και είναι καλή, κυρίως όμως για τα συστήματα που βασίζονται σε Prescott και Northwood... Βασικά με 5ε παραπάνω παίρνεις την Scythe Ninja Plus Rev.B και πέφτεις -10 βαθμούς :wink: Όσο για την 9500 ισχύουν τα ίδια όπως και με την Tt Δεν διακρίνεται και από τον καλύτερο συντελεστή κόστους/απόδοσης σε σχέση με τη Scythe π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 λένε πως και αυτή είναι εξίσου καλή αλλά γιατί δεν ρίχνεις και μία ματιά εδώ. Πάντος εγώ που έχω την zalman και cpu (βλέπε υπογραφή) σε idle είναι 38 χωρίς να έχω βάλει τον ανεμιστήρα να δουλεύει στo full και είναι και καλοκαίρι(με θερμοκρασία δωματίου 28βαθμούς). Βρε άνθρωπε ( ? ) είπαμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Η Sonic Tower είναι εντελώς εκτός πινάκων... Ξέρεις τι διαφορά έχουν αυτές οι δύο ψύκτρες ? Μάλλον όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Έχω τη Thermaltake Typhoon Vx και είναι πολύ καλή. Τον Ε6600 τον κρατάει δροσερότατο και ανεβαίνει μέχρι τα 3.7 Ghz stable. Συν το ότι είναι αθόρυβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek_Tornado Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Κι εγώ long-time οπαδός της Thermaltake όπως φαίνεται κι από το σύστημα της υπογραφής μου, αλλά είδα μετά στο anandtech μερικά reviews για coolers... Και έχω φύγει για Thermalright 120 Extreme! Είναι ό,τι καλύτερο σε αερόψυξη, οι Thermaltake μπροστά της απλά με το ζόρι είναι ικανοποιητικές (για την τιμή τους όμως απογοητευτικές)... Thermalright FTW! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_mouratidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως με τη Zalman και με τον 6600 έχω γύρω στους 33 βαθμούς idle αυτήν την εποχή (θερμοκρασία δωματίου 29) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 kai egw ayto eida to review sto anandtech kai psithika gia na thn xtipisw exei tromaktikh diafora me tis alles! tha thn parw kai tha sas pw pws paei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek_Tornado Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Κι εγώ από κει τρελάθηκα... Μαζεύω λεφτά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Στο review της AnandTech το Thermalright Ultra-120 eXtreme σκοράρει λίγο παραπάνω από τις άλλες κορυφαίες ψύκτρες σε GHz και αυτό με τη βοήθεια ανεμιστηριού(έξτρα λεφτά στο ήδη πανάκριβο προιόν). Γι'αυτό στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα. Τί 3.7-3.8 που πιάνω εγώ, τί 3.94. Μετά πρόσεξα καλύτερα τις χαμηλές θερμοκρασίες που πιάνει ακόμα και στις πολύ υψηλές συχνότητες, ακόμα και σε load. Αυτό το χαρακτηριστικό όντως το κάνει να ξεχωρίζει με διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ayto pou mou arese einai oi thermokrasies se sindiasmo me to o/c opou ekei yperexh ksekathara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ThrowDOWN εδώ έχεις δίκιο και με έκανες να προσέξω σε ποιο τομέα υπερέχει η Thermalright Ultra-120 eXtreme. Κοιτώντας πιο προσεκτικά τις θερμοκρασίες διαπίστωσα τί είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Με αυτή την ψύκτρα μπορείς να έχεις 24/7 τον επεξεργαστή σε πολύ υψηλές συχνότητες χωρίς πρόβλημα. Για παράδειγμα στα 3.90GHz η θερμοκρασία της CPU είναι 35/45 idle/load! Και 24/7 να το αφήσεις δεν είναι καθόλου υψηλές αυτές οι θερμοκρασίες!! Οι ανταγωνιστές υστερούν σαφώς και έτσι παίρνω πίσω αυτά που είπα για την Αnandtech. Κάνω και edit στο προηγούμενο σχόλιό μου γιατί μιλάμε όντως για ένα καλό προιόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Την παράγγειλα. Όχι τίποτα άλλο, μισώ το σύστημα εγκατάστασης της Ninja. Δλδ γαμώ τη ******* μου, πρέπει να φάω τα δαχτυλά μου για να γυρίσω τις ******ροές που έχουν για σύστημα ασφάλισης οι παλιογιωτάδες; Thermalright και πάλι thermalright post edited by madsc: γκου χου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 LL_NEO κάνε review όταν την πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.