Προς το περιεχόμενο

Giati den kleinei to pc apo mono tou?

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipoooon, exoume ena pc pou trexei win 98 se.

to kouti einai ATX kai me to pou kleinoun ta win, kleinei kai to pc. Logikotato.

Sta kala kathoumena omos, giati exo kanoun shut down ta windows, de afinei stin othoni pou leei windows is shuting down, kai to pc menei anoikto? Mono me paratetameno pathma tou koumpiou kleinei to kouti.<p>Kserete ti mporei na fteei?

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά όταν ο υπολογιστής είναι πάνω σε δίκτυο και για κάποιο λόγο που μόνο η microsoft ξέρει δεν τον αφήνει να κλείσει τελείως.

Δεν ξέρω αν εσύ το έχεις πάνω σε δίκτυο αλλά και να μην τον έχεις δοκίμασε να βρεις στη σελίδα της microsoft ένα patch που υπάρχει για τα win98 και φτιάχνει αυτό το bug.Τουλάχιστον για την περίπτωση του δικτύου δουλεύει κανονικά.

Φαντάζομαι αν είσαι στην δεύτερη περίπτωση (χωρίς δίκτυο) δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.<p>Στείλε μου ένα ΡΜ με το αοτέλεσμα αν θέλεις. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Και επειδή έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα θα ήθελα αν ξέρει κάποιο κάτι να με βοηθήσει.

Λοιπόν το δικό μου πρόβημα είναι το εξής:

Εγώ έχω στον υπολογιστή μου win98 & win2000 server.Μέχρι εδώ πάμε καλά αφού το dual boot δεν μου παρουσιάζει προβλήματα.

Στα win98 μόλις του κάνω shut down κλείνει κανονικά και με το νόμο.Η ίδια διαδικασία γίνετε και στα 2000 αλλά μένει και εμένα στο It's now safe to shut down your computer.

Δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχω patch με αυτό που προτείνω παραπάνω και γι αυτό θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κάτι να με βοηθήσει.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρήται και όταν έχω στον υπολογιστή μου μόνο win2000 server ή professional, ενώ με win98 & win Me δεν έχω κανένα πρόβλημα. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Εϊναι πολύ απλό παιδια το πρόβλημα σας. Έψαξα να βρω και το αρθρο της Microsoft αλλα πουθενα. Τέλος πάντον το πρόβλημα που έχετε οφείλεται σε bug των Windows 98 , όταν το μηχάνημα στο οποίο είναι εγκατεστημένα τα Win98 OS , έχουμε 2 ή παραπάνω δίσκους.Ναί όπως το ακούτε ! Και η λύση είναι στο Tech support της M$.<p>Οσο για τον φίλο ProKlitikos το πρόβλημα του έιναι διαφορετικό και θα πρέπει να ψάξει σε άλλο δρόμο....<p>pcdolfin administrator

Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ Υ/Η ΜΕ ΕΝΑ H/D. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ PARTITIONS?

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ UTILITY ΤΗΣ MICROSOFT ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

ΓΙΑΤΙ?

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by PrOkLiTiKoS:

<strong>Η ίδια διαδικασία γίνετε και στα 2000 αλλά μένει και εμένα στο It's now safe to shut down your computer.</strong><hr></blockquote><p>Αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά, αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή

enable APM support από το control panel -> power options -> APM.

Δημοσ.

file elekse to eksis Control panel ->settings->System->ACPI settings<p>An ekei exei kanena 8aymastiko h se xeiroterh periptosi den exoun anagnorisei ta windows ta acpi

features tou mobo sou exoume provlhma.<p>Dokimase an exei sta acpi settings kanena 8aymastiko na kaneis remove to device driver kai meta kane scan gia na to ksanavrei.<p>Kalh tyxi grin.gif" border="0

Δημοσ.

Paidia,

Na proteinw kai egw to parakatw, koitakste mimpws trexei to "fast find" tis Microsoft, ean einai sto "startup" twn windows apla sviste to apo ekei. Pantos emena auto exei dwsei lisi se antistoixo provlima.<p>Giwrgos. wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...