george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 SilentArrow είσαι σίγουρος ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν intake fan? Μην τη πάθω πάλι όπως με τον AC...:oops: Για Fan controller δεν έχω ιδέα... Παιδιά επειδή μένω Χανιά, μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω το καλώδιο που μου είπατε κάπου αλλού εκτός από Πλαίσιο.... Έψαξα στο ε-μάγαζο αλλά τπτ, θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω και σε τοπικά... Οι όποιες γνώμες φυσικά δεκτές γιατί ο ένας 80άρης μου, έχει ακόμα 560ΜΒ... και ήδη έχω αρχίσει να γράφω DVD... edit: Έχουμε και Multirama Extreme, λέτε να το βρω εκεί, αλλά όχι και με 20ε όπως συνηθίζουν έτσι?
Silent Arrow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εχω 4 τετοιους απο 2 στο PC2 & PC3 της υπογραφης. Ο ενας μπροστα χαμηλα βαζει αερα και ο αλλος πισω ψηλα βγαζει. Βλεπεις τον ανεμιστηρα, εντοπιζεις τις 'αιχμηρες' ακρες τους και οπως περιστρεφεται 'σκιζει' τον αερα και με τα 'βαθουλωματα' του τον σπρωχνει προς τα πισω. Αν περιστρεχεις τον ανεμιστηρα 180 μοιρες το φαινομενο επαναλαμβανεται αυτουσιο μονο που η ροη του αερα πλεον ειναι αντιθετη. Ο ανεμιστηρας ειναι συμμετρικος, δεν εχεις προβλημα στο κουμπωμα ή βιδωμα αναλογα αν θα λειτουργει για να βγαζει αερα ή να βαζει. Edit Για κοιτα εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700661 Οχι δεν κανει ακυρο!!!
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Silent Arrow παρέγγειλα τον Ζalman που μου είπες μόλις σήμερα :wink: Παιδιά το adaptor που μου είπατε, το βρήκα σε ένα τοπικό 2ε βέβαια αλλά ok τη δουλειά μου την έκανα :grin: Μια χαρά λειτουργούν όλα, σας ευχαριστώ πολύ που ενδιαφερθήκατε για το πρόβλημά μου :grin: :grin: :grin:
Silent Arrow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αυτη η 8cm Ζαλμαν συνοδευεται απο ενα μικρο καλωδιο με εναν κυλινδρο ποτεσιομετρο στη μεση. Αν κανεις χρηση αυτου του καλωδιου βαζεις το fan να δουλεψει στα 1800-1900rpm οποτε το fan γινεται πραγματικα Α-Θ-Ο-Ρ-Υ-Β-Ο. Δεν την εχω δουλεψει την Zalman χωρις αυτο το καλωδιο γιατι ημουν παρα πολυ ικανοποιημενος με τις θερμοκρασιες. Τα ανωτερω προιοντα που αναφερα σε προηγουμενα posts που λεω να αγορασω, θα τα αγορασω απλα για να 'παιξω' μαζι τους και οχι γιατι τα χρειαζομαι. To καλωδιακι που αναφερω μοιαζει με αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804332 αλλα την ταση απο τα 12 volt μαλλον την κατεβαζει στα 5V αντι στα 9,5V που κανει το συγκεκριμενο.
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Έβαλα το σκληρό, του έδωσα ρεύμα, άνοιξε το pc τον αναγνώρισε... Τον δείχνει σto bios τον δείχνει στην Διαχείριση Συσκευών αλλά δεν τον δείχνει όταν ανοίγω το Ο υπολογιστής μου... Τι γίνεται ρε παιδιά.... Plz απαντήστε μου γιατί ειλικρινά θα το σπάσω... Του έβαλα ένα jumperaki, tou to evgala, to xanaevala kai tpt... Sas eipa, anagnorizetai pantou, ektos apo to O ypologisths moy, dipla sto c den anaferei tpt... Ti na kano? Enimerosi tou logismikou tou apo th diaxeirish syskevon? Eimai pleon se adiexodo e... tha to spaso... Exei kai sata cable, kai revma, kai jumperaki kai den anagnorizetai san diskos apo to o ypologisths mou. Ton deixnei omos sth diaxeirish syskevon kai sto bios... Sorry gia ta greeklish, alla fevgo gia mpanio kai hdh exo arghsei... Postarete, tha einai o aderfos mou, gia diefkrinhseis
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μηπως απο το recovery console να του κανεις φορματ σε ntfs;
skarpelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Λογικα στη Διαχειριση Δισκου το δειχνει με μαυρο πλαισιο πραγμα που σημαινει οτι δεν εχεις δημιουργισει καποιο διαμερισμα στο δισκο.Πατα δεξι κλικ πανω του και μετα πρεπει να εχει μια επιλογη δημιουργια διαμερισματος ή κατι παρομοιο.Μολις κανεις αυτο χτυπας και μια διαμορφωση και εισαι κομπλε.Ενημερωσε μας για τυχον απροοπτα
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις λίγο περισσότερο. Τα τζαμπεράκια να τα βγάλω και από τους 2 σκληρούς πριν κάνω το οτιδήποτε?
skarpelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Τον σκληρο με το λειτουργικο τον βαζεις σαν master και τον αλλο Slave ή cable select.Απο hardware πλευρας αυτο χρειαζεται μονο να κανεις.Τα αλλα γινονται απο τα windows οπως σου ειπα παραπανω.Δωκιμασε και αν εχεις παρατραγουδα postαρε παλυ
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Ρε χαλαρωσε θα παθεις τιποτα κανει και ζεστη:neutral:.Ενα φορματ σε ntfs πρεπει να κανεις και αυτο ειναι ολο.
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια σας, τωρα διαμορφωνω το 2ο σκληρο μεσω διαχειρησης υπολογιστη. Στις επιλογες βεβαια εβαλα ολα τα default, επλιζω να μην εκανα αποδεκτο τιποτα ακυρο χωρις να το ξερω.
Sadamiraq Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ρε συ σηκωνει την 1650 το 300αρη τροφοδοτικο?
Silent Arrow Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ρε συ σηκωνει την 1650 το 300αρη τροφοδοτικο? Την σηκωνει, ισως με λιγο ζορι, αλλα τη σηκωνει.... Εγω παντως δεν θα την εβαζα, δες PC3 τι τροφοδοτικο εχω βαλει για να εχω αξιοπιστια.
Silent Arrow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 george_o/c οταν σου ερθει η Zalman μην τη βαλεις σε Silent Mode, βαλτην κανονικα, ετσι εκανα και εδω λογω ζεστης. Δεν κανει πολυ θορυβο.
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Καλημέρα guyz, έχω ακόμα ένα μικρό πρόβλημα με το νέο σκληρό που αγόρασα. Μέσω της διαχείρησης υπολογιστή τον έκανα φορμάτ αλλά μου τον εμφανίζει σαν 120gb. Πάλι φορμάτ ε? Μέχρι στιγμής το τροφοδοτικό δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αλλά έτσι κι αλλιώς θα αγοράσω ένα καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.