Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοσία....

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γαμώτο δεν μου βγαίνει καλή η photo...

Anyway, δεν είναι 4pin είναι 8pin Σαν αυτό που έδειξε ο Sadamiraq αλλά μία σειρά από 4πάνω και μία σειρά από 4 κάτω...

________

| . . . . |

| . . . . |

_________

Στην απεγνωσμένη μου προσπάθεια να εξηγήσω, καλλιτέχνισα το 8pin που λέω... Φαντάσου το έτσι

μόνο που η κάτω γραμμή συναντά τις κάθετες LOooooooooooooooOL :lol:

βρε συ, αυτό δεν είναι είσοδος τροφοδοσίας αλλά ένα jumper-set που προφανώς εκτελεί κάποιες εκ των γνωστών λειτουργιών ( π.χ. περιορισμός της χωρητικότητας του δίσκου, λειτουργία συμβατότητας SATA I, κλπ κλπ )

Τροφοδοσία οι δίσκοι πέρνουν είτε από 4pin Molex ( σπάνιο πλέον στους νέους SATA ), και ενιότε SATA Power [ το plug που έβαλε κάποιος σε φωτογραφία που πάνω στον δίσκο είναι ένα ευθύγραμμο πλαστικό τμήμα σαν ένα μεγαλύτερο sata port ]

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γαμώτο δεν μου βγαίνει καλή η photo...

Anyway, δεν είναι 4pin είναι 8pin Σαν αυτό που έδειξε ο Sadamiraq αλλά μία σειρά από 4πάνω και μία σειρά από 4 κάτω...

________

| . . . . |

| . . . . |

_________

Στην απεγνωσμένη μου προσπάθεια να εξηγήσω, καλλιτέχνισα το 8pin που λέω... Φαντάσου το έτσι

μόνο που η κάτω γραμμή συναντά τις κάθετες LOooooooooooooooOL :lol:

Mipos auta stin grafima einai ta jumper tou diskou sou?

Den mporeis na postareis mia eikona apo olo to piso meros tou diskou sou?

Edit: Kollisa me to basket kai den eida oti den patithike to upoboli.

Δημοσ.

Αυτο σου λεω και γω .Οπως βλεπεις τον σκληρο απο πισω στα αριστερα του της sata υποδοχης ειναι η υποδοχη sata τροφοδοσιας ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ρίξτε τα φώτα σας, γιατί από δίσκους είμαι σούπερ ασχετίκλας...

Εδώ 3 φωτογραφίες με κινητό αλλά πιστεύω θα σας κατατοπίσουν:

http://img102.imageshack.us/my.php?image=2006071945jb4.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=2006071956fa2.jpg

http://img401.imageshack.us/my.php?image=2006071957rf2.jpg

Eυελπιστώ να σας κατατόπισα ε?

Αφήστε που έκανα τη μπαρούφα, και πήρα εκτός από τον ένα AC στην ράχη του κουτιού πίσω, άλλο ένα μπροστά (δεν βάζουν όμως αέρα στο κουτί). Ευτυχώς όμως αύριο το πρωί θα τον πουλήσω σε ένα παιδί 3ε... (Βασικά θα κεράσει καφεδάκι :lol: με αντίτιμο τον ανεμιστήρα :lol:)

Δημοσ.

Τhanks guys... Τώρα κατάλαβα ποιό είναι το sata power...

Μόνο που για να σταματήσω να σας σπάω τα νεύρα :lol:, θα ήθελα να μου πείτε ακριβώς τί θα χρειαστεί να αγοράσω... Αυτό που είπε ο Sadamiraq από πάνω?

Φιουυυυυυυ

Και πάλι ευχαριστώ :grin:

Δημοσ.
Re george πιο ευκολο δεν γινεται οτι σε λει ο billpeppas ειναι.:-D:-D

Sorry γιατί καταλαβαίνω ότι έγινα ενοχλητικός, αλλά ειλικρινά από δίσκους πρακτικά δεν σκαμπάζω τπτ (σε θεωρητικό επίπεδο ξέρω κάποια πράγματα)... Πρώτη φορά έβαλα δίσκο ΜΟΝΟΣ μου...:oops:

Δημοσ.
Sorry γιατί καταλαβαίνω ότι έγινα ενοχλητικός, αλλά ειλικρινά από δίσκους πρακτικά δεν σκαμπάζω τπτ (σε θεωρητικό επίπεδο ξέρω κάποια πράγματα)... Πρώτη φορά έβαλα δίσκο ΜΟΝΟΣ μου...:oops:

Τώρα είτε ψάχνεις τα κουτιά από μητρικές γιατί συνήθως έχουνε adapter, είτε πας σε κατάστημα και παίρνεις ένα.

Molex-SATA_TN.jpg

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας παιδιά, μόλις κλείσατε ένα εισητήριο για τον Παράδεισο αφού βοηθήσατε έναν αδαή σαν και εμένα (όσον αφορά τους δίσκους ε?) να καταλάβει δυο-τρία βασικά πραγματάκια... Thanks guys, i owe you...

Δημοσ.

A ακόμα κάτι... Επειδή θέλω έναν μπροστινό fan να λειτουργεί ως intake, μπορείτε να μου προτείνετε έναν σχετικά αθόρυβο 80άρη που σίγουρα μπορεί να βάζει αέρα μες στο κουτί... Μη δω πάλι τελευταία στιγμή: This fan cannot be used at the front to blow air into the case όπως την πάτησα με τον ένα AC :wink:

Δημοσ.
Η mobo μου δεν εχει PWM ενω το fan που πηρα εχει.Οποτε εγω θα σου πω πως να το κανεις να δουλεψει οχι ομως με PWM.

Λοιπον το καλωδιο του εχει 2 4πινα(θυλικο και αρσενικο βυσμα) και ενα 3πινο ε;

Θα συνδεσεις το 4πινο του fan στο 3πινο της mobo ,αν το δεις απο κοντα εχει (το 4πινο του fan) 2 μικρες πλαστικες εξοχες ,αναμεσα τους συνδεεις το 3πινο της mobo(ελπιζω να μην σε μπερδεψα ...πολυ).

Δηλαδη τα PWM fans μπορουν ανετα να συνδεθουν σε fan controller που δεν υποστηριζει PWM??

Σκεφτομαι να αγορασω τα κατωτερω δυο γι αυτο ρωταω....

AKASA AK-FC-06-SL SILVER FAN CONTROLLER JUNIOR

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805201

SHARKOON HDD 5,25'' COOLER 140MM

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804924

Δημοσ.

george_o/c

Χτυπα τον 80mm της Zalman και εισαι ok....

Παντως με απογοητευσες με αυτο το topic (:mrgreen::mrgreen:), αλλαζεις τασεις στο mobo λες και εισαι ηλεκτρονιο, overclockαρεις PC & γκομενες, και κολλας στον σκληρο δισκο???

(αστειευομαι....)

Δημοσ.
Παντως με απογοητευσες με αυτο το topic (:mrgreen::mrgreen:), αλλαζεις τασεις στο mobo λες και εισαι ηλεκτρονιο, overclockαρεις PC & γκομενες, και κολλας στον σκληρο δισκο???

Eίμαι στο πάτωμα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...