Προς το περιεχόμενο

ασφάλιση ζωής

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μου τα χει κάνει... καρπούζια η ασφαλίστρια του αδερφού μου (εθνική ασφαλιστική) για να με εντάξει κι εμένα (να με ασφαλίσει) και με το... δίκιο της γιατί θα παίρνει τα ποσοστά από το νέο συμβόλαιο κάθε μήνα!

Θα ήθελα μια γνώμη από εσάς εδώ,

τι λέτε για τις ασφάλειες, αξίζει τον κόπο;

πληρώνουν ή... κάνουν το κορόιδο;

κάποιος π.χ. μου είπε ότι εξαρτάται από τον ασφαλιστή/ασφαλίστρια για το πως θα "περάσει" το κάθε τι,

η ασφαλίστρια του αδερφού μου λέει ότι εξαρτάται από την γνωμάτευση του γιατρού κάθε φορά.

Τι ασφάλεια έχετε εσείς;

Έχετε να αναφέρετε περιπτώσεις όπου είτε πήρατε τα λεφτά σας ή όχι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Κοίτα η εθνική είναι από τις πιο ακριβές. Εγώ έχω ασφαλιστεί στην ING και πριν από ευτό είχα κάνει και μια σχετική έρευνα αγοράς. Για τις ίδιες ακριβώς καλύψεις είχαν μία διαφορά 20% περίπου. Οι γονείς μου είναι παλιοί ασφαλισμένοι στην universal life και όταν χρειάστηκαν να νοσηλευτούν σε ιδιωτική κλινική πήραν πίσω 10.700,00€ ακριβώς όσα είχαν δώσει, χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Δημοσ.
Για τις ίδιες ακριβώς καλύψεις είχαν μία διαφορά 20% περίπου.

Χωρις να θελω να υποστηριξω καμια εταιρια, δεν σημαινει οτι επειδη η ING εδινε τις ιδιες καλυψεις με λιγοτερα χρηματα ειναι κ καλύτερη.. Η εθνικη είναι πολύ ακριβη αλλά είσαι 100% σιγουρος οτι θα τα παρεις τα λεφτα σου. Για παραδειγμα στις ασφαλειες αυτοκινητων, αυτο που δινει η εθνικη (και οι ακριβες ασφαλειες γενικοτερα) μπορει να το δινει και μια αλλη εταιρια (ακριβως το ιδιο) στα μισα, κυριολεκτικα, χρηματα.. Και τι σημαινει αυτό;; Δεν ειναι ηλιθιοι οι αλλοι να βαζουν ακριβες τιμες, δεν θελουν να χανουν πελατες.. Αρα, δεν αρκει να ειναι φθηνα τα ασφαλιστρα αλλα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι αμα τυχει κατι θα παρεις τα λεφτα σου..

Δημοσ.

Ρωτάω επειδή δεν έχω ξανακάνει ασφάλεια,

κανείς άλλος να με συμβουλεύσει - να μου προτείνει κάτι στο οποίο να χω το νου μου;

Ή έστω μια δεύτερη γνώμη...

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για ασφάλειες ζωής, εγώ δουλεύω στην Alico AIG Life. Δεν είμαι ασφαλιστής, μηχανογράφος είμαι.

Η εταιρία είναι πολύ αυστηρή στο θέμα εξυπηρέτησης πελατών, και πάντα αποζημιώνει αυτά που δικαιούται ο πελάτης. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που κατέχει το 50%(!) της αγοράς στις ομαδικές ασφαλίσεις.

Μπορεί να ακούγεται ότι εφόσον δουλεύω εδώ κάνω και διαφήμιση, απλώς λεω ότι αντικειμενικά είναι από τις καλύτερες εταιρίες διεθνώς. Δεν χάνεις τίποτα, από το να περάσεις από κάποιο κατάστημα και να πάρεις μια γνώμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...