Προς το περιεχόμενο

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΗΣΗ.....

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό..

Όταν στρίβω την οθόνη προς μία κατεύθυνση για να δω τα DVD μου η οθόνη χάνει τα χρώματα από την μεριά του τοίχου...και το πρόβλημα λύνεται μόνο για καμιά ώρα με απομαγνητισμό από το μενού της οθόνης..Τό κάνω καμιά 5 φορές την μέρα γιατι βλέπω και τηλεόραση στον υπολογιστή μου..

Αφοθ απομάκρυνα ΟΛΕΣ τις συσκευές κοντά στην οθόνη το πρόβλημα παρέμεινε...

Οπότε λέω θα είναι από τον τοίχο mad.gif" border="0

Υπάρχει κάποιο υλικό για να θωρακίσω εκείνο το κομμάτι του τοίχου που πιστεύ ω ότι έχει το πρόβλημα??

Δοκίμασα απο διάφορεσ κάρτεσ μου που δίνουν μαζί κάτι σακούλες αλλα τίποτα..

Καμια ιδεά ??

ΟΙ ΣΥΧΝΟΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΙΜΣΟΘ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ???

mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

Δημοσ.

koita to pio kalo uliko einai auto pou xrisimopoioun mesa stis othones to μ-metal...exei μ tis taksis twn 20000...alla den kserw pou tha to vreis rolleyes.gif" border="0 ...alliws dokimase me ena lepto fullo aluminio i kalutera magnitiko metalo opws atsali... shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Loipon filarako, opws les an einai apo ton toixo pi8anotata einai apo kalwdia ston toixo.Yparxei omws kai h periptwsh omws kai einai poly pi8anon na einai to kalodio ths o8onhs sou, kapote eixa kai egw auto to problhma kai molis allaksa to kalwdio ola eftiaksan mia hara.An den einai to kalwdio matakinhse thn o8onh sou, balthn kapou allou giati to na gemiseis ton toixo sou me metalikes plakes kai paparies den to blepw kai poly eksupno!<p>-----------------------

Dimmu Borgir mad.gif" border="0

Δημοσ.

Koita oxi pws moy exei tixei pote kati sigekrimeno i exw dokimasei kati tetoio alla opo oxi xerw pithanon mia mikri plaka alouminiou tha thorakisei se kapio vathmo tin perioxi poy einai eualwti.Twra koitaxe kai auto poy proanaferthike kai pio panw sxetika me to oti to problima borei na ofeiletai apo mesa giati apo ton toixo edaxei einai poly travigmeno (ektos ean exeis kanena fourno mikrokoimatwn mesa ekei) tongue.gif" border="0 tsekare mipos kapio kalwdio sto eswteriko den exei thorakisi klp---

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by The Mentor:

<strong>yparxei eidiko plegma (prepei na brisketai se magazia Hlektronikon) opou to topo8eteis ston toixo kai lynontai ola ta problhmata.

Basizetai sthn 8ewreia tou "Klwbou FARADAY".</strong><hr></blockquote><p>Αυτή η θεωρία έχει να κάνει με προστασία για ηλεκτρικά ή ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ΟΧΙ για μαγνητικά. wink.gif" border="0 <p>Από όσο ξέρω οι απομαγνητισμοί δεν επηρρεάζουν την οθόνη. Τα συγχρονα μόνιτορ αλλά και οι τηλεοράσεις απομαγνητίζουν αυτόματα κάθε φορά που ανοίγουν.<p>Μήπως ο διπλανός σου έχει στον τοίχο του κανένα ηχείο;;; grin.gif" border="0 <p>Τα καλώδια μέσα στουσ τοίχους δεν δημιουργούν μεγάλα μαγνητικά πεδία. Δοκίμασε να πλησιάσεις στον τοίχο μια πηξίδα για να δεις αν αλλάζει προσανατολισμό. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι στο μόνιτορ. cool.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by fwtonio:

<strong><p>Αυτή η θεωρία έχει να κάνει με προστασία για ηλεκτρικά ή ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ΟΧΙ για μαγνητικά. wink.gif" border="0 <p>Από όσο ξέρω οι απομαγνητισμοί δεν επηρρεάζουν την οθόνη. Τα συγχρονα μόνιτορ αλλά και οι τηλεοράσεις απομαγνητίζουν αυτόματα κάθε φορά που ανοίγουν.<p>Μήπως ο διπλανός σου έχει στον τοίχο του κανένα ηχείο;;; grin.gif" border="0 <p>Τα καλώδια μέσα στουσ τοίχους δεν δημιουργούν μεγάλα μαγνητικά πεδία. Δοκίμασε να πλησιάσεις στον τοίχο μια πηξίδα για να δεις αν αλλάζει προσανατολισμό. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι στο μόνιτορ. cool.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>

kali eksigisi ...to μ metal exei permeability opws eipa gurw stis 20000 gia magnitika pedia opws kai to atsali exei upsilo μ kapou stis 2000 opote einai episis kalo gia magnitika pedia kai mias kai einai kalos agwgos me upsilo σ (conductivity) apotelei shield kai gia ilektrika...pantos opou uparxoun ilektrika uparxoun kai magnitika pou den einai anagki na travane in alusida tou laimou sou pros ton toixo wste na epireasoun kai euesthites ilektronikes suskeues smile.gif" border="0 ...(vevea se tetio vathmo pou anaferete mou fenetai ligo duskolo)

Δημοσ.

na rothso ego kati pou den eida na roththike.<p>ta hxeia les oti einai 800w<p>pou einai ta hxeia omos?????? confused.gif" border="0

apla rotao, den einai liges oi fores pou eftegan hxeia se kati tetoies periptoseis,<p>perissotera den xero smile.gif" border="0

Δημοσ.

Τα ηχεία είναι στισ δύο άκρεσ του δςματίου που δεν επηρεάζουν αυτο νόμιζα και εγώ αλαλ τελικα τα πηγα σε αλλο δωμάτιο και το πρόβλημα ήταν ίδιο..

Διπλανό δεν εχω ο τοίοσ μοθ κοιτάει σε μπαλκόνι΄.. smile.gif" border="0

Το πρόβλημα είανι ότι τα χρώματα χαλάνε μόνο΄στην μία άκρη που είναι αυτή του τοίχου!!

Τα καλώδια είναι δυνατόν να κανουν παρεμβολές εαν δεν είναι εκείνη τι στιγμή σε κάποια συσκευή αλλά ήταν πριν απο 1 λεπτό??<p>Στην μεριά του τοίχου συμβαίνει τα έχω πάνω από 20 μπρίζες...<p>Τονίζω κάτι παίζει μάλλον στο πίσω μέρος τησ οθόνης στι μόλις το πίσω κοιτάξει ακριβώς στο τοίχο τότε γίνεται σιγά σιγά το πρόβλημα...Δηλαδή όσο το ευθειγραμμίζω με τον τοίχο τόσο πιο έντονες γίνονται οι παραμορφώσεις των χρωμάτων..

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.

ΜΙΑ ΤΑ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΕΦΥΡΑ STARTREK

smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

>>>Gia ton filo FWTONIO

Sorry pou einai ligo asxeto... alla nomizw pws sthn fysh opou yfistatai magnhtiko pedio, yfistatai kai hlektriko, ka8ws kai to antistrofo. Nomizw, pws MONO magnhtiko h MONO hlektriko pedio DEN yparxei. Toulaxiston etsi 8ymamai thn enopoihmenh 8ewreia tou MAXWELL gia to hlektromagnhtiko pedio ka8ws auto problepoun kai h eksiswseis tou. Twra an kanw la8os zhtw sygnwmh alla eimai dikaiologhmenos afou teleiwsa to Panephsthmio prin 9-10 xronia kai isws na mhn 8ymamai kala. Anyway...

An kanw la8os zhtw sygnwmh...

Sto ergostasio omws pou douleuw, e;ixame mesa se agwgous kalwdia ypshlhs tashs pou pernousan konta apo ta grafeia. Se ekeino to shmeio oi o8ones ekanan oti h8elan. Gia na lysoume to problhma balame 2-3 tetr. metra apo auto to pragma kai ola OK...

Filika Panta<p>The Mentor wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη επειδή η απάντηση είναι άσχετη με τό θέμα....<p>Αγαπητέ The Mentor επίτρεψέ μου να σε διορθώσω, και μην θεωρήσεις οτι το παιζω και einstain. Απλά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.<p>Οταν κρατάς στα χέρια σου έναν μαγνήτη τότε γύρω του υπάρχει ΜΟΝΟ μαγνητικό πεδίο, ενώ στην επιφάνεια της τηλεόρασης και του μονιτορ υπάρχει ηλεκτρικό αλλά όχι μόνο του (λόγω της φυσης του το ηλεκτρικο δεν απαντάται ευκολα γύρω μας μόνο του)<p>Η θεωρία του maxwell εξηγεί και τα δύο πεδία (2 σε 1) αλλά ΔΕΝ υποστηρήζει οτι τα πεδία αυτά ειναι ΠΑΝΤΑ μαζί....<p>Τα καλώδια τα οποία διαρρέονται απο εναλλασσόμενο ρεύμα (οχι συνεχές) πράγματι δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία (το συνεχές ΜΟΝΟ μαγνητικό) των οποίων η ένταση είναι ανάλογη του ρεύματος που τα διαρρέει. Ετσι τα υψηλής τάσης καλώδια δημιουργούν και ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία τα οποία δύναται να επηρρεάζουν την συμπεριφορά μιας οθόνης.<p>Στο σπίτι όμως τα ρεύματα είναι γενικά μικρα και δεν δημιουργούν παρεμβολές (αν και για τις 20 μπρίζες που ανάφερε ο φίλος τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά).<p>Ισως οι 20 μπρίζες να δημιουργούν ισχυρό πεδίο. Ισως και το μόνιτορ να μην έχει καλή θωράκηση και ο συνδιασμός των 2 μαζί να δημιουργεί το πρόβλημα.<p>Σίγουρα σας κούρασα και είμαι και λίγο εκτός θέματος. Αλλά νομίζω οτι αυτή ειναι η γοητεία των insomniacs.....<p>Φιλικά

smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...