Προς το περιεχόμενο

Vivodi η Forthnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την λύση της Net One την έχεις σκεφτεί? Αν σε καλύπτει είναι και αυτή μια καλή επιλογή. Βέβαια έχει μέχρι 10 mbit αλλά για μένα καλύτερα το τσαμπί με τις μπανάνες να είναι πιο μικρό και να μπορώ να το φτάσω απλώνοντας το χέρι μου από το να χρειάζεται να ανέβω στο δέντρο για να φτάσω το μεγαλύτερο...:twisted::twisted::twisted:

Δημοσ.

Καλημερα.Καλες και οι δυο εταιριες (για εμενα καλυτερη η forthnet)μεχρι την στιγμη που θα αντιμετωπισεις προβλημα....

Οποτε αν δεν ξερεις και πολλα πηγαινε στην σιγουρη λυση του ΟΤΕ οπου και τεχνικη εξυπηρετηση θα εχεις και γρηγορες λυσεις και δεν θα πεταει κανενας το μπαλακι στον αλλο.

Δημοσ.
Καλημερα.Καλες και οι δυο εταιριες (για εμενα καλυτερη η forthnet)μεχρι την στιγμη που θα αντιμετωπισεις προβλημα....

Οποτε αν δεν ξερεις και πολλα πηγαινε στην σιγουρη λυση του ΟΤΕ οπου και τεχνικη εξυπηρετηση θα εχεις και γρηγορες λυσεις και δεν θα πεταει κανενας το μπαλακι στον αλλο.

Άστο φίλε αυτό που είπες για τεχν. εξυπηρέτηση στον ΟΤΕ είναι μπαρούφες!!!Αν εχεις απορίες θα σου τις πω μέσω pm....

Δημοσ.
oute 4net out vivodi oute on oute tpt !den yparxei kalos karkinos

Πες τα ρε ALFR3D!

Όλοι τα ίδια σκ@τ@ είναι. Θέμα τύχης καθαρά είναι αν θα πάνε όλα καλά...

Δημοσ.
Άστο φίλε αυτό που είπες για τεχν. εξυπηρέτηση στον ΟΤΕ είναι μπαρούφες!!!Αν εχεις απορίες θα σου τις πω μέσω pm....

Δεν ξερω τι εμπειριες ειχες παντως εγω παντου διαβαζω για προβληματα οπου μπλεκουν τρια ατομα, πχ πελατης-vivodi-οτε και οχι πελατης-οτε.Εγω ενα πραγμα λεω οτι στον οτε θα εχεις πιο γρηγορη αντιμετωπιση στα προβληματα και δεν θα πεταει το μπαλακι ο οτε στην forthnet και η forthnet στον οτε.

Σιγουρα ειναι πιο ακριβος αλλα αν εχεις μια επιχειρηση δεν κοιτας παντα το κοστος αλλα πως θα γινει πιο γρηγορα η δουλεια σου.

(Δεν υπαρχει κανενα ιχνος ειρωνιας στο παραπανω, λαμακες ειναι και στον οτε ειδικα κατι 50αρηδες αστα)

Δημοσ.
Παιδιά, διάβασα όσο μπορούσα βέβαια τα σχετικά που έχουν γραφτεί για τις συγκεκριμένες εταιρείες...αλλά θα ήθελα μαι τελευταία γνώμη για το ποιά από τις 2 θα προτιμούσατε εσείς.

Μένω Πειραιά και καλύπτομαι και από τις δύο..Αλλά πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο..

Ξέρω ότι η forthnet αργά η γρήγορα δίνει 24 ταχύτητα αλλά και τα 10 της vivodi δεν με χαλάνε...Και με δελέασαν με το ότι έρχονται και μου κάνουν όλη την εγκατάσταση δωρεάν καθότι εγώ είμαι και λίγο άσχετη...:)

Μια τελευταία σας γνώμη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη...

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

FORTHNET asyzititi.

H egkatastasi mi se tromazei.EInai 5 apla bimata pou kai o pio asxetos mporei na ta kanei,eidika an se kathodigisoun tilefwnikws.

Kαλησπερα αμα εχεις υπομονη εγω συνιστω βιβοντι εως τα 20Mbps με 45 ευρο τον μηνα ολα πληρωμενα :-D

Kai giati na protimisei loipon vivodi kai na kanei kai ypomoni,afou i Forthnet me 39,90 dinei 24Mbps kai fysika kai tis kliseis pros astika-yperastika dwrean?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...