SALIN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παιδιά, διάβασα όσο μπορούσα βέβαια τα σχετικά που έχουν γραφτεί για τις συγκεκριμένες εταιρείες...αλλά θα ήθελα μαι τελευταία γνώμη για το ποιά από τις 2 θα προτιμούσατε εσείς. Μένω Πειραιά και καλύπτομαι και από τις δύο..Αλλά πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο.. Ξέρω ότι η forthnet αργά η γρήγορα δίνει 24 ταχύτητα αλλά και τα 10 της vivodi δεν με χαλάνε...Και με δελέασαν με το ότι έρχονται και μου κάνουν όλη την εγκατάσταση δωρεάν καθότι εγώ είμαι και λίγο άσχετη... Μια τελευταία σας γνώμη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..
aris60 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Παιδιά, διάβασα όσο μπορούσα βέβαια τα σχετικά που έχουν γραφτεί για τις συγκεκριμένες εταιρείες...αλλά θα ήθελα μαι τελευταία γνώμη για το ποιά από τις 2 θα προτιμούσατε εσείς. Μένω Πειραιά και καλύπτομαι και από τις δύο..Αλλά πρέπει να αποφασίσω μέχρι αύριο.. Ξέρω ότι η forthnet αργά η γρήγορα δίνει 24 ταχύτητα αλλά και τα 10 της vivodi δεν με χαλάνε...Και με δελέασαν με το ότι έρχονται και μου κάνουν όλη την εγκατάσταση δωρεάν καθότι εγώ είμαι και λίγο άσχετη... Μια τελευταία σας γνώμη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. Kαλησπερα αμα εχεις υπομονη εγω συνιστω βιβοντι εως τα 20Mbps με 45 ευρο τον μηνα ολα πληρωμενα
blk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι θα σου έλεγα Forthnet. Την Vivodi δεν την εμπιστεύομαι από παλιά λόγο συνεργασίας που είχα. Με την Forthnet που έχω σπίτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Όσο για την εγκατάσταση δεν είναι τίποτα τρομερό.
nodas_21greek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ απλά να πω ότι από κολλητό μου έχω ακούσει τα χειρότερα για βιβόντι. Εκτός του ότι κάνανε 4 μήνες μέχρι να τον συνδέσουν τελικά, ενώ είχε 1mbps του είπανε για αυτόματη αναβάθμιση στα 10. Αποτέλεσμα; Έμεινε μια βδμάδα όχι μόνο χωρίς Net αλλά και χωρίς τηλέφωνο. Μάλιστα όταν καλούσε το σταθερό του, έβγαινε μια γυναίκα στην κυψέλη, η οποία έλεγε ότι ήταν νέα συνδριμήτρια της βιβόντι και της έδωσαν το συγκεκριμένο νούμερο!!! Για να καταλάβετε για τι υπευθυνότητα μιλάμε! Αν πραγματικά ο λόγος που προτιμάς βιβόντι είναι η εγκατάσταση, σε πληροφορώ ότι αποκλείεται να μην έχεις κάποιον έστω και λίγο σχετικό να σε βοηθήσει. Προτείνω ανεπιφύλακτα 4νετ. Άλλωστε γιατί να περιμένεις 20Mbps από βιβόντι με 45 ευρώ, όταν από 1 του μήνα η 4νετ δίνει 24mbρs με 40 ευρώ. Είμαι συνδρομητής 4νετ κι είμαι 100% ικανοποιημένος. ΓΙα την βιβόντι δεν είχα τόσο άσχημη γνωμη, μέχρι που άκουσα τα μρτύρια του φίλου μου. Α! Ξέχασα να πω ότι ψάχνει τρόπο να καταγγείλει την σύμβαση και να βάλει κι αυτός 4νετ. Μπορεί να ήταν σύμπτωση και να είναι ο μοναδικός που το έπαθε, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να πάθω κάτι παρόμοιο.
aris60 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εγω θελοντας να ενημερωσω οτι ειμαι παλιος στην βιβοντι και ειμαι ευχαριστημενος και η παρεα μου μονο που πρεπει να περιμενης για να τα απολαυσης ολα αυτα χωρις κανενα προβλημα οπως εγω και η παρεα μου, σκεψου πριν την παθης και ελα μετα στην βιβοντι για να μαθης ολα τα καλα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ απλά δε σου απαντάω γιατί έχεις ροζ γράμματα και μου γ@@@ς τα μάτια.
SALIN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ απλά δε σου απαντάω γιατί έχεις ροζ γράμματα και μου γ@@@ς τα μάτια. Δεν φταίω εγώ που έχεις τοσο ευαίσθητα μάτια.. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...
nodas_21greek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εγώ απλά δε σου απαντάω γιατί έχεις ροζ γράμματα και μου γ@@@ς τα μάτια. Κοριτσάκι είναι ρε συ, με ροζ θα γράφει
marios1957 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Η μπορεί νάναι και γκέουλας. Btw,το αρχικό "σκατουλί.αφού.έχει.φάει.ραπανάκια" χρώμα,έβγαζε μάτια.Το "σάπιο.μήλο" που έβαλε μετά,κάπως υποφέρεται. Με τη Vivo τραβιέμαι κάτι χρόνια τώρα.Καλά είναι.Και άμα κολήσει ο ΟΤΕΣ κάπου,πάω εκεί επιτόπου,τους λέω διάφορα και με κάνουνε μάγκα.Μέχρι και τον ΟΤΕ έβαλαν κάποτε να με πάρει τηλεφ να με ρωτήσει αν έφτιαξε η aDSL μου.Για την 4net,δεν γνωρίζω τπτ αν και ψήνομαι για τα 24mbit.Αλλά απ' την άλλη,τι να τα κάνω τόσα mb/sec,μέσα θα μπω,0.5 tb το μήνα θέλω με τη 2άρα (είναι και τα trades στη μέση),που να βάλω παραπάνω,στο δρόμο θα βγω...
mitsakos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δεν φταίω εγώ που έχεις τοσο ευαίσθητα μάτια.. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας... το μοβ είναι καλύτερο. κράτα αυτό!
gf030 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Vivodi, οτι χειροτερο μου εχει συμβει... Τις τελευταιες μερες εχω βρυκολακιασει γιατι απλα την ημερα δεν υπαρχει συνδεση.... Μην κανεις κατι για το οποιο θα λες "τι μ@λ@κια εκανα"!
glad1at0re Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Γκρεμός ή ρέμα;;; To ελληνικό Internet είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα γι'αυτό κι εγώ προτιμώ τη παράγκα του ΟΤΕ. :?
ErrOr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εάν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα,καλύτερα να περιμένεις(εάν μπορείς βέβαια)... σε λίγους μήνες θα μπούνε στο κόλπο η wind/vodafone κτλ... Δεν ξέρω τι παίζει με Αθήνα,πάντως η vivo που υποτίθεται παλιά κάλυπτε Θεσσαλονίκη σταμάτησε να καλύπτει και η forthnet από τον δεκέμβριο έχουν περάσει 7μήνες και από μήνα σε μήνα μας έχει για κάλυψη στο adslwizard της....
mcnick50 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Γκρεμός ή ρέμα;;; To ελληνικό Internet είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα γι'αυτό κι εγώ προτιμώ τη παράγκα του ΟΤΕ. :? den einai etsi file mou....o OTE einai pio xalia kai apo paragka...an kai oi 2 mou goneis ston OTE molis ton ekopsa kai piga 4net...aksizei pisteuw egw...kai an den pianeis ta 24mbps sigoura tha exeis kamia 15ara xalara pisteuw kai aperiorista til...kai ola auta me 40 eurwpoulakia to mina kai oxi twra pou plirwnw 30 gia tin 1000ara...eleos....pote tha exoume ftino internet??? pOTE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.