Προς το περιεχόμενο

Θέλω να σβήσω το partition των Vista..

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά όχι ακριβως, αλλά πώς αλλιώς να το εγραφα..

Λοιπόν είχα βάλει μια εκδοση κατεβασμένη απο internet για να δοκιμάσω τα Vista και ειχα κανει dualboot με WinXP που χρησιμοποιώ ακόμα.

Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω τα Vista (DSP έκδοση) αλλά δεν μπορώ να bootάρω στα Vista (που ήδη έχω) γιατι μου ζητάει activation, το οποίο φυσικά δεν μπορώ να κάνω.

Πώς μπορώ να σβήσω το partition των Vista και να ξαναπεράσω το αγορασμένο? Ή τουλάχιστον, πώς μπορώ να αλλάξω το serial των "κατεβασμένων" Vista ώστε να βάλω το νόμιμο δικό μου? Εκεί είχα επιλέξει ultimate, αλλά εγω θα αγοράσω τα professional..

Δημοσ.

καλο ειναι να μην αλλαξεις το serial αλλα να τα στησεις απ'την αρχη.σπασιματα εχουν γινει πολλα,και πολλες φορες χρηστες με αυθεντικα windows εβρισκαν αργοτερα τον μπελα τους με τον εναν η με τον αλλον τροπο.τωρα για να σβησεις το partition πιστευω οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να bootαρεις με hiren's boot cd και να σκοτωσεις το κακο partition.

μην ξεχνας βεβαια οτι μπορεις να σβησεις το partition των vista μεσα απ'τα XP,απ'το computer manager,,,

το προβλημα θα βρεθει αργοτερα,οταν καταλαβεις οτι δεν μπουταρουν τα ΧΡ γιατι τα vista σου διελυσαν το boot sector η κατι τετοιο τελος παντων.. (το οποιο φτιαχνεται με fixboot, απο κονσολα αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι το προβλημά μου, οτι δεν θα μπουτάρουν τα XP και θα ήθελα απο πριν να μάθω πως διορθώνεται αυτό ώστε να μην έχω κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

mpes apo xp kai ksana egatestise to gnisio adigrafo ston yparxon disko me ta vista. se periptosi pou to theorisi downgrate kai den to kani peta to directori me ta vista (oxi format! me to xeri h me programataki unlocker se periptosi pou den sou epitrepsi) nomizw einai o pio aplos tropos. to litourgiko tha ksana katsi sti thesi tou kai tha exeis mia nea gnisia egatastasi.

edit: ase pou to dvd twn vista kani kai boot opote ekinontas me auto ksana kanis egatastasi kai pali den exei problima (logika panta etsi)

Δημοσ.

Λεω να δοκιμάσω πρώτα αυτό.

http://www.pro-networks.org/vistabootpro/index.php

Θα ήθελα καλύτερα να σβησω τελειως το partition των Vista ωστε να τους φτιάξω καινούριο και πιο μεγαλο με το partition magic μεσω XP, ωστε να μην μπλέκω απτο Vista με partition managers (αλήθεια το partition magic παίζει στα Vista?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...