kergaz13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παιδιά επειδή πρώτη φορά επιχειρώ να κάνω setup σύνδεσης ADSL, θέλω τα φώτα σας! Με πήραν τηλέφωνο από την ΤΕΛΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι το ZISTO ενεργοποιήθηκε (μου δώσαν και activation ID). Μπήκα στο σαιτ με το ID αυτό και έδωσα username and password που ήθελα. Βάζω το καλώδιο του τηλεφώνου στο router (crypto F320 - το είχα ήδη, οπότε δεν πήρα αυτό που δίνει η tellas). Παρόλαυτα, το λαμπάκι της ένδειξης adsl αναβοσβήνει συνεχώς και δεν μένει αναμμένο όπως θα έπρεπε. Από ότι καταλαβαίνω αυτό σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ουσιαστικά δεν συνδέεται. Έκανα τις ρυθμίσεις στο router σύμφωνα με το εγχειρίδιο και τα στοιχεία που μου έδωσαν από tellas μπας και γίνει κάτι, αλλά τζίφος. Στο τεχνικό τμήμα μου είπαν ότι ίσως φταίνε οι ρυθμίσεις που έχουν κάνει αυτοί στην γραμμή και ότι θα το δήλωναν σαν βλάβη. Δεν ξέρω όμως μήπως δεν κάνω έγω κάτι σωστά, ή γενικότερα τι φταίει....
Zaxi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οταν δεν συνδεεσαι με το DSlam ειναι κατα 90% λαθος απο την μερια της Tellas. Φιλτρα εβαλες σε ολα τα τηλεφωνα?
kergaz13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οταν δεν συνδεεσαι με το DSlam ειναι κατα 90% λαθος απο την μερια της Tellas.Φιλτρα εβαλες σε ολα τα τηλεφωνα? Οχι, θα τα ξεσυνδέσω όλα (2 είναι) για να δω αν θα αλλάξει κάτι, αν και δεν το βλέπω...
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 filtra tha valeis stis tilefonikes siskeues, se sinagermous k opou allou xrisimopoieitai i tilefonikji grammi. min tixon k valeis omws k sto router sou filtro. einai to mono pou den thelei.
kergaz13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 filtra tha valeis stis tilefonikes siskeues, se sinagermous k opou allou xrisimopoieitai i tilefonikji grammi. min tixon k valeis omws k sto router sou filtro. einai to mono pou den thelei. Έβαλα φίλτρο στις άλλες τηλεφωνικές συσκευές και τώρα το λαμπάκι ADSL στο router μένει αναμμένο. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι παρόλο που έκανα τις ρυθμίσεις σωστά, δεν παίρνει IP. Προσπάθησα να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα της τελλας εχτές βράδυ, αλλά μετά από 40' αναμονής βαρέθηκα και το έκλεισα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.