Προς το περιεχόμενο

Αγορα μνημων 1000mhz και ανω..

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλήθεια που χρησιμεύουν οι μνήμες πάνω από 800-900 MHz? Να μην πω για αυτές στα 1200-1300..

Προσφέρουν τίποτα σε επιδόσεις ή έχετε όλοι υπερχρονίσει στα 600-650 FSB;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Για να πας το FSB 450, θες 900MHz μνημη (για το καλυτερο 1:1 παντα ε).

Και μην μου πεις οτι π.χ. ο 6420 δεν παει 3,6Ghz...

george_o/c eυχαριστω για την απαντηση....

αυτες που προτεινες γραφουν ...Προσοχή: Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα στα μέσα Δεκεμβρίου!! καλα χριστουγεννα !!!

λεω να παω για Geil, αν και εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη τις kingston....hdh aytew poy exv 2x512MB ....

αυτες που προτεινες γραφουν ...Προσοχή: Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα στα μέσα Δεκεμβρίου!! καλα χριστουγεννα !!!

Η περιγραφή πρέπει να τους έχει ξεφύγει. Αν κοιτάξεις ακριβώς πιο πάνω από την τιμή, θα δεις:

κωδικός: 907197

Διαθεσιμότητα : 24 ώρες

Για να πας το FSB 450, θες 900MHz μνημη (για το καλυτερο 1:1 παντα ε).

Και μην μου πεις οτι π.χ. ο 6420 δεν παει 3,6Ghz...

Oι 800άρες-900άρες μην ξεχνάς πως μπορούν να υπερχρονιστούν και αυτές χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.

6420: πολλαπλασιαστής 8 επί 450 ίσον 3.6GHz. Παίρνεις μία 800άρα πάμφθηνη και την ανεβάζεις στα 900 ή μια 900άρα έστω. Αυτή στα 1200-1300 τί να την κάνω δηλαδή; Είναι και φθηνούλες...

λεω να παω για Geil, αν και εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη τις kingston....hdh aytew poy exv 2x512MB ....

Εχουν ξεχασει να διορθωσουν τη περιγραφη δεν ειναι τιποτα.Εγω τις πηρα πριν μια βδομαδα χωρις κανενα προβλημα.Τωρα περιμενω και τον Ε6750 να τις πεταξω πανω να ξινει χαμος!:mrgreen:

Δες τί σου έγραψαν τα παιδιά...

Ε όχι και Χριστούγεννα, σε ένα 24ωρο θα σου ΄ρθουν ... :mrgreen:

Αν το προσεξεις καλα λεει το εξης:

Προσοχή: Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα στα μέσα Δεκεμβρίου!!

Προσοχή: Η προσφορά ισχύει μέχρι ΚΑΙ 31 Δεκεμβρίου 2006 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!!

Αρα για να υπαρχουν ακομα δεν εχουν αλλαξει τις πληροφοριες στο site.Εγω παντως οπως σου ειπα και πιο πανω τις πηρα πριν καμια βδομαδα...

• Moderators
Oι 800άρες-900άρες μην ξεχνάς πως μπορούν να υπερχρονιστούν και αυτές χωρίς ιδιαίτερο ζόρι.

6420: πολλαπλασιαστής 8 επί 450 ίσον 3.6GHz. Παίρνεις μία 800άρα πάμφθηνη και την ανεβάζεις στα 900 ή μια 900άρα έστω. Αυτή στα 1200-1300 τί να την κάνω δηλαδή; Είναι και φθηνούλες...

Τι γινεται ομως αμα θες (και μπορεις) να τον πας 4,5Ghz?

Τοτε θες 563FSB...

Δλδ ραμ 1125... Να λοιπον που τις χρειαζεται κανεις (και γιατι κανουν τοσο...).

Να λοιπον που τις χρειαζεται κανεις

Όπως τα λες είναι. :mrgreen: Δεν τις χρειάζεται σχεδόν κανείς εκτός από super extreme overclockers. Aυτοί όπως σωστά το έθεσες τις χρειάζονται.

Για τους υπόλοιπους όμως, δηλαδή ένα 99% των χρηστών, είναι άχρηστο κάτι πάνω από 800-900 MHz. Πιστεύω πως θα συμφωνείς σε αυτό. Όχι τίποτα άλλο, απλά να σώσουν τα λεφτάκια τους κάποιοι που μπορεί να μας διαβάζουν.

Αν το προσεξεις καλα λεει το εξης:

Αρα για να υπαρχουν ακομα δεν εχουν αλλαξει τις πληροφοριες στο site.Εγω παντως οπως σου ειπα και πιο πανω τις πηρα πριν καμια βδομαδα...

Kαι τότε γιατί λέει αυτό?:

κωδικός: 907197

Διαθεσιμότητα : 24 ώρες

:confused:

Μάλλον το ξέχασαν, από τα Χριστούγεννα... :mrgreen:

Και μενα μου εκανε εντυπωση αυτο και γι'αυτο το λογο πηγα στο Πλαισιο Περιστεριου να της παρω.Ευτυχως ημουν τυχερος και πηρα το τελευταιο kit στα 800Mhz.Τα αλλα ηταν στα 1000Μhz...Αρκετα κ0λ0φ@ρδος μπρω να πω!:twisted:

Όπως τα λες είναι. :mrgreen: Δεν τις χρειάζεται σχεδόν κανείς εκτός από super extreme overclockers.

Για τους υπόλοιπους, δηλαδή ένα 99% των χρηστών, είναι άχρηστο κάτι πάνω από 800-900 MHz. Πιστεύω πως θα συμφωνείς σε αυτό. Όχι τίποτα άλλο, απλά να σώσουν τα λεφτάκια τους κάποιοι που μπορεί να μας διαβάζουν.

Βασικά αν δεν κάνω λάθος, αν μία μνήμη τρέχει στα 800MHz με tight timings π.χ. 2-2-2-5, είναι πιο γρήγορη από μια στα 1100MHz με light timings π.χ 5-5-5-15. Ακόμα και στα παιχνίδια δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά αφού σημασία έχουν άλλοι παράγοντες όπως η κάρτα γραφικών παρά η frequency της μνήμης...

Τι γινεται ομως αμα θες (και μπορεις) να τον πας 4,5Ghz?

Τοτε θες 563FSB...

Δλδ ραμ 1125... Να λοιπον που τις χρειαζεται κανεις (και γιατι κανουν τοσο...).

Pernis mitriki me nforce i680 kai menis me tis 800res sou mia xara...

UNLINKED RULES....:mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...