Madlef86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Καλημέρα. Εχθές είπα ν περάσω τα Vista Ultimate στο pc μου.Ενώ όλα τρέχουν ρολόι έχω 2 προβληματάκια κι ένα 1 μεγάλο και πολύ εκνευριστικό!! Τα "μικρά" προβληματάκια είναι ότι όταν περνάω τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών μου "PixelView GeForce 7800 GT 256mb" για vista η οθόνη αναβοσβήνει συνέχεια ενώ όταν περάσω τους απλούς (δλδ για xp και περσινούς) παίζει μια χαρά!!Βασικά δεν πολύ τρελένομαι κι όλας μιας και σκέφτομαι να πάρω καμμία καινούργια κάρτα γραφικών..Το άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν και drivers για την κάρτα ήχου μου "trust 7.1". Το πιο εκνευριστικό από όλα είναι....Ότι δεν μπορώ να κάνω copy - paste τίποτα!!!Όλο λέει για δικαιόματα χρήστη ενώ είμαι ο admin και επίσης έχω πατήσει π.χ. στον φάκελο που θέλω να κάνω paste το αρχείο μέσα στον σκληρό να full control!!!Τι πρέπει να κάνω;;;; Υ.Γ. Καμμία κάρτα ήχου με drivers για vista ξέρετε.... Ευχαριστώ πολύ.
omen34 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Υ.Γ. Καμμία κάρτα ήχου με drivers για vista ξέρετε.... Ati :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Madlef86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν είμαι και πολύ fun της ati...Προτειμώ nVidia.. Copy - Paste τελικά πως κάνουμε;;;;
Neglextis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Για ξανακάνε Format και πάνω σ' αυτό στην αρχή κάποια ρυθμίσεις δεν επέλξες. Μου φένεται.
Madlef86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Πάλι Format.... Πως γίνετε να απενεργοποιήσω το uac που λες φίλε μου kpav....
dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Πάλι Format....Πως γίνετε να απενεργοποιήσω το uac που λες φίλε μου kpav.... gia des edw...
iceman79 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 pera apo is lyseis pou 8a sou proteinoun ta filarakia sto forum exo na sou po to ekshs: Ego anteksa 1 mhna me ta Svista
Madlef86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Θέλει όντως γερά νεύρα....Απλά έλεγα να τα βάλω μιας και πλέον ασχολούμε μόνο με δημιουργία σελίδων στο internet κι από ότι είδα το dreamweaver δουλεύει μια χαρά.Τώρα θα δούμε....
gtroza Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! .... Θέλει όντως γερά νεύρα.... .... mhpos na allazes leitourgiko!!!!:-D:-D:-D gia na eisai hremos kai dhmiourgikos ? (ena mikro asteio logo kaysona:mrgreen::mrgreen:!!) .
Madlef86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ευτυχώς φίλε μου που έχω κάνει 2 partition και έχω και τα xp γιατί αλλιώς....Θα είχα φουντάρει από κανένα μπαλκόνι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.