marios1957 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μα δεν ενδιαφέρει αγαπητέ η ποιότητα.Clicks να πέφτουν κι ότι νάναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μόλις παρατήρησα για πρώτη φορά πολύ κίνηση και πάνω που λέω τι στο καλό γίνεται, τέτοια ώρα κιόλας, βλέπω αυτό το τόπικ!
billpeppas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σπάσαμε το ρεκόρ των ταυτόχρονα συνδεδεμένων ξανά!!! "Είχαμε 1.075 μέλη και επισκέπτες ταυτόχρονα online στίς Χθες(19-06-07) ώρα: 15:38" Το τελευταίο νομίζω ήταν στα 925 άτομα. Πώς κι έγινε τέτοια φάση χθές? Τι παίχτηκε στο φόρουμ και ήταν τόσος λαός μέσα? Επέστρεψα εγω [ lol ψωνάραααα ! ]
firewalker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Επέστρεψα εγω [ lol ψωνάραααα ! ] Μήπως, λέω μήπως έφερες και τίποτε φίλες σου μαζί... Να κάνουμε πάρτι... @ kostastnt: Μήπως πρέπει να ψάχνεις για νέο avatar;
privateer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Είχαμε 1.149 μέλη και επισκέπτες ταυτόχρονα online στίς Σήμερα ώρα: 13:52
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Κοίτα να δεις που αν φύγω θα αδειάσει το forum όλο...:-P
mvaggel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Βάλτε διόδια στις εισόδους και εξόδους να τα κονομίσουμε από τους επισκέπτες!!! Η "Αττική Οδός ΑΕ" πιο έξυπνη είναι δηλαδη?
poscaman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Βάλτε διόδια στις εισόδους και εξόδους να τα κονομίσουμε από τους επισκέπτες!!!Η "Αττική Οδός ΑΕ" πιο έξυπνη είναι δηλαδη? το εχουν αναφερει καπου υπουλα υπουλα....:mrgreen:
mvaggel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ρε τι λένε ρε τα άτομα??? Έχουν σκεφτεί ότι τα "δίκτυα" τους χωρίς τις πληροφορίες που διακινούνται είναι ένα μάτσο σίδερα (έστω, καλώδια)? Αν δεν υπήρχε το google ή το yahoo ή ότι άλλο υπάρχει στο internet, ποιος ο λόγος να πάει κάποιος και να πληρώνει μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών για να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δίκτυα? Anyway, επειδή είναι ολίγον "off topic" σταματάω εδώ.
sa3rdna Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 αντί να λιώνουμε από τη ζέστη λιωνουμε πάνω από ένα pc. lol
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Το insomnia πάντα θα έχει όλο και περισσότερο κόσμο γιατί: 1. Δεν υπάρχει τόση λογοκρισία όπως αλλού και επειδή είναι ποιο φιλικό 2. Μαζεύει καλό κόσμο γενικώς 3. Δεν υπάρχουν ηλίθιοι admin/moderators (δεν έχω δεί κάτι κακό όσο καιρό είμαι εδώ) που να νομίζουν πώς επειδή έχουν 1 forum/είναι moderators είναι οι "γαμάω". Πραγματικά ηλίθιο αυτό.. κ εγώ είμαι moderator σε κάποια forum και ποτέ δεν το πήρα έτσι. 4. Είναι δεκτά τα greeklish (αρνητικό για κάποιους όταν τα διαβάζουν) 5. Είναι απο το 97 6. Δεν έχει νούμερο 1 στόχο το χρήμα Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα αυτά μ'άρεσαν και έκανα εγγραφή.
StavrosD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 4. Είναι δεκτά τα greeklish (αρνητικό για κάποιους όταν τα διαβάζουν) Είσαι σίγουρος; Απ'ότι ξέρω δεν επιτρέπονται τα greeklish και τα θέματα με μόνο κεφαλαία γράμματα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Moνο στο Μπλα-Μπλα δεν ειναι δεκτα τα greeklish. Αν και προσωπικα, οταν βλεπω 10 σειρες κειμενο greeklish, ποτε δεν το διαβαζω, ειναι εξαιρετικα κουραστικο. Αλλα αυτο εχει συζητηθει αλλου και δεν θα κανουμε εδω τετοια κουβεντα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Είσαι σίγουρος; Απ'ότι ξέρω δεν επιτρέπονται τα greeklish και τα θέματα με μόνο κεφαλαία γράμματα. Για τα greeklish απαντά το μέλος GeorgeMan. Όσο για τα κεφαλαία γράμματα, αυτά είναι λογικό να απαγορεύονται αφού στην γραφή του Internet όταν γράφουμε με κεφαλαία, έχει καθιερωθεί να σημαίνει ότι ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.