Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Έχω ένα σκανερ της HP. Το άφησα σήμερα στη πρίζα και παρατηρώ πως ούτε έκλεισε, ούτε έχει κουμπί να κλείσει μόνο του :???: Αν το αφήνω έτσι στη πρίζα, τι γίνεται; Χαλάει η λάμπα του ή κάτι τέτοιο; Καλά, δεν έχω ιδέα απο σκανερ Πείραζε να του έβαζαν ένα διακόπτη; Αν το βάζω - βγάζω απο τη πρίζα, δε πιστεύω να το κάψω :evil:
kag3to Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 όχι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάψεις πάντος εγώ έχω το 4200f της Cannon και στο manual λέει πως δεν πρέπει αν μένει πάνω από 3 μέρες στην μπρίζα
iceman79 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 logika 8a exei ry8mish se posh ora na sbhnei h lampa stous drivers tou. rikse mia matia. den nomizo na pa8ei tipota an to vgazeis syxna apo thn priza. pio poly kindynevei an einai sthn priza kai tyxei na er8ei ypertash apo thn DEH
Silent Arrow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ποτε το πηρες?? Ειναι καινουργιο? Εγω ειχα ενα scanner HP 4470 (δεν το θυμαμαι καλα το μοντελο) που το ρημαδι οταν εβαλα XP εκλεινε μονο μεσα απο το περιβαλλον το Windows. Ανοιγε μονο του καθως bootαρε το PC αλλα αν ξεχνουσα να το κλεισω το scanner μεσα απο το περιβαλλον των XP, το scanner δεν εκλεινε μετα το shutdown των XP. Η τυχη του Scanner? Καηκε....
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Λοιπόν το σκάνερ το έχω ένα εξάμηνο περίπου, είναι το HP ScanJet 3800. Τώρα άρχισα να το χρησιμοποιώ εντατικά όμως. Drivers (το αναγνώρισαν αμέσως τα win), ή κάποιο πρόγραμμα χρήσης δεν έχει συγκεκριμένο. Μέσα απο τα win πως το κλείνατε;
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ουπς! Έχει κάνει τέτοια χοντράδα η HP με τα scanners της; Δε μπορεί, ψάξε λίγο καλύτερα στις ρυθμίσεις του οδηγού...
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν βλέπω τίποτα. Αν πάω απο διαχείριση υλικού και πατήσω απενεργοποίηση κλείνει, αλλα κάθε φορά αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Ε λολ, ξέχασαν να βάλουν ένα κουμπί off? EDIT Άκυρο, ούτε τότε κλείνει, ιδέα μου θα ήταν :?
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=460511&lang=en 6ος του 2006. Αξίζει να δοκιμάσεις και με τους επίσημους drivers. Μόνο λίγο βαρύ το download (200 κάτι ΜΒ).
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οκ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω, αν και δε βλέπω φως στον ορίζοντα. (ή μαλλον βλέπω δε κλείνει και ποτε )
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ok, τώρα έπαθα πλάκα. Έστειλα mail στην hp πριν δέκα λέπτα να ρωτήσω αυτό ακριβώς που ρωτώ και εδώ και μόλις έλαβα απάντηση. Μπράβο, αν μη τι αλλο έχουν καλη υποστήριξη. Η λύση που προτείνει είναι εδώ Dear Konstantinos, Thank you for contacting HP Total Care. I understand that you are unable to switch off your HP scanner. Konstantinos, I would like to inform you that the lamp is controlled by the firmware(it is a software embedded in the scanner BIOS), that senses when the software (Scanning Software or Copy Utility) is closed and can take up to 30 minutes before the lamp shuts off. Now I am providing you with some troubleshooting steps. They are as follows. Please perform the steps accordingly. If the issue still persists even after performing the steps then it clearly indicates the scanner BIOS has become dysfunctional. 1. Open "Device Manager" of your computer. 2. Choose and right click on the scanner icon from the "Device Manager". 3. Choose and click on "Properties". 4. It will open "Properties" dialogue box. 5. Now choose "Power Management" tab. 6. Choose or select "Allow the computer to turn off this Device to save Power" 7. Click on "Apply" ->"OK". Konstantinos, please follow the steps that I have mentioned and reply us back with the result. If the issue still persists then please let us know and we will definitely assist you. If you need further assistance, please reply to this message and we will be happy to assist you further. For information on keeping your HP and Compaq products up and running, please visit our Web site at: http://www.hp.com/go/totalcare Sincerely, John HP Total Care Our advice is strictly limited to the question(s) asked and is based on the information provided to us. HP does not assume any responsibility or liability for the advice given and shall not be liable for any direct, indirect, special, incidental or consequential damages in connection with the use of this information. Always back up your data. For more information, including technical information updates, please visit our Web site at http://www.hp.com/support. Πάντως στα ελληνικά xp, δε βλέπω κάποιο power management όταν κάνω δεξί κλικ στο σκάνερ. :?
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Από τη διαχείρηση συσκευών θα πας στο USB-controller-USB-Root Hub και με δεξί κλικ / ιδιότητες θα βρεις σε πιο USB είναι συνδεμένος ο σαρωτής σου.Θα αου δείξει εικονίτσα και θα γράψει στο δεύτερο παραθυράκι επάνω.Θα κλικάρεις στο τέρμα δεξιά που γράφει ο υπολογιστής να μπορεί νακλείσει την συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας.Αυτό λέει το μήνυμα της HP τουλάχιστον Eίναι στα γερμανικά αλλά θα καταλάβεις
Freakster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τίποτα. Εμένα τρια tabs εμφανίζει. "Γενικά", " Πρόγραμμα Οδήγησης", "Λεπτομέρειες". Πάντως κλείνει μόνο του μετά από 45 λεπτά με μία ώρα. Μπράβο, μαθήματα οικολογίας και διαχείρισης ενέργειας απο την hp. Δεν παίζει άλλος τρόπος, μόλις ανοίξει (π.χ. απλά ανοίξω το πισί), ο μόνος τρόπος να κλείσει είναι μετά απο αυτό το φιξ χρονικό όριο.
palawiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Διαχείρηση συσκευών --> USB -controller-->2 κλικ να σου ανοίξει usb root hub ή πως το λέει μιας και έχω ξένο ΧΡ. Εμένα όλα από 5 παραθυράκια έχει ακόμα και για το ποντίκι και το για το bluetooth βγάζει από 5 παραθυράκια Τέλος πάντων αφού σου κάνει και έτσι την δουλειά σου όλα καλά
iceman79 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 mallon prepei na peraseis tous drivers ths HP. mhn afhseis aftous pou ton windows ka8os den exoun oles tis leitourgies ensomatomenes. Symbainei se polles syskeves afto. exo enan brother 1240 (arxaiologiko) kai enan hp 740. kai stous 2 ta winXP vriskoun drivers, alla kamia sxesh me tous manisious ths HP
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μα δεν εχει drivers για το σκανερ η hp βρε παιδια.. Στο σιντι δινει μονο ενα προγραμμα, το κλασσικο που δινει και με τον εκτυπωτη (εδω εδινε drivers) και τη φωτογραφικη, που αφορα τη διαχειριση των φωτο. Αυτο εννοειτε; Θα το περασω, οκ, το κατεβαζω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.