Προς το περιεχόμενο

Bookmarks από Mozilla -> IE7 ;

EPa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω export από τον firefox, φτιάχνει ένα .html, το κάνω import στον ΙΕ7, όλα καλά εκτός από τα ελληνικά ονόματα που εμφανίζονται κινέζικα.

Από ότι είδα ο firefox φτιάχνει μια χαρά αρχείο όπου δηλώνεται ότι τα περιεχόμενα είναι unicode, ο ηλίθιος IE7 είναι αυτός που αγνοεί τη δήλωση και θεωρεί ότι είναι ANSI και γίνεται το μπέρδεμα.

Καμμιά εύκολη λύση, κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Αν είναι όπως τα λες τότε απλά πριν κάνεις το import άνοιξε το αρχείο με το notepad και κάνε save as επιλέγοντας ansi format.

Δημοσ.

To αρχείο που έκανες εξαγωγή απο την αλεπού, δοκίμασε να το τοποθετήσεις στο 'C:\Documents and Settings\Administrator\Favorites' και ενημέρωσε μας

Δημοσ.

Όχι δεν δουλεύει. Αν το σώσω ως ansi αυτόματα τα ελληνικά γίνονται κινέζικα (πχ. Γεια σας Ο?αιδιά).

Το ερώτημα παραμένει..

Δημοσ.

Με το σώσιμο σε ANSI θα έπρεπε να αλλάξεις και το

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8">

σε

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=Windows-1253">

γιατί αλλιώς το περιεχόμενο θεωρείται UTF-8 ενώ δεν είναι.

Δημοσ.

Για να μπορέσεις να διατηρήσεις τα bookmarks όπου κι αν είσαι υπάρχει και το add-on του firefox,το ευχρηστότατο foxmarks.Αυτό,αφού το κατεβάσεις,μπορείς να κάνεις ένα sign up και αυτό αποθηκεύει τα Bookmarks που έχεις τότε στον υπολογιστή σου.

Αν αυτά αλλάξουν,δηλαδή προσθέσεις ή αφαιρέσεις κάποιο,αποθηκεύει την αλλαγή.

Οπότε είτε κάνεις format είτε πας σε internet καφε απλά κατεβάζεις το foxmarks και,αφού κάνεις sign-in στον λογαριασμό σου,ο firefox σου εμφανίζει όλα τα Bookmarks σου.

Δημοσ.

Angelosbg διάβασε το ερώτημα. Δεν θέλω να τα διατηρώ και να τα ξαναβρίσκω. Θέλω να τα βάλω στον ΙΕ7!

Δημοσ.

Μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω με οδηγίες για το foxmarks,φτιάχνω λογαριασμο αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου λέει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός.

Ευχαριστω

Για να μπορέσεις να διατηρήσεις τα bookmarks όπου κι αν είσαι υπάρχει και το add-on του firefox,το ευχρηστότατο foxmarks.Αυτό,αφού το κατεβάσεις,μπορείς να κάνεις ένα sign up και αυτό αποθηκεύει τα Bookmarks που έχεις τότε στον υπολογιστή σου.

Αν αυτά αλλάξουν,δηλαδή προσθέσεις ή αφαιρέσεις κάποιο,αποθηκεύει την αλλαγή.

Οπότε είτε κάνεις format είτε πας σε internet καφε απλά κατεβάζεις το foxmarks και,αφού κάνεις sign-in στον λογαριασμό σου,ο firefox σου εμφανίζει όλα τα Bookmarks σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...