Προς το περιεχόμενο

Ti lete gia to akoloutho?

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon pesane kapoia lefta sta xerakia mou kai kserw to oti na anabthmiso to parakatw pc mou dn simferei opote ekana tin ekseis sinthesi kai na mou peite entipwseis.PS:An kati dn einai kalo bwrw na diatheso kamia 100ero parapano.

Tower:Thermaltake VA8000 ARMOR Black

PSU:Silverstone 650W Olympia

CPU:Intel Core 2 Duo 6600 (s775/2,40G) Tray (Χωρίς Cooler)

M/B:Asus P5K (s775, DDR2, PCI-X)

DD2R:G.Skill Ram 4GB Kit DDR2 667MHz 4-4-4-12

GPU:2x Sapphire

X1950 GT 512MB(gia crossfire)

HD:2x Western Digital 250GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2)(dn goustarw na skasw polla stous sklirous xoro na exoun mono)

Othoni:Viewsonic 22'' Wide VG2230wm

Fans:2x Silenx Case Fan Ixtrema Pro 120mm 14db R

kai ola auta 1.706,61 ?.

Ti lete?

Δημοσ.

Αψογο!

Απλά θα έλεγα να προτιμήσεις 320άρη δίσκο, γιατί έχουν 16mb cache και είναι αρκετά ταχύτεροι. Η διαφορά τιμής νομίζω είναι μικρή.

• Super Moderators
Δημοσ.

imo kalytera ATI Radeon HD2900XT para 2x1950GT...

8a protimousa P5K Deluxe kai oxi thn aplh...

500gb disko (samsung) anti gia 2x250gb...

kai telos Seasonic anti gia Silverstone...

Δημοσ.

Κοίταξε Sadman μια χαρά το βρίσκω το συστηματάκι!

Το Armor είναι μια χαρά, απλά να ξέρεις ότι με 6ε παραπάνω παίρνεις το CM Stacker :wink: Ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής, και ιδιαίτερα ευρύχωρο, απλά ξεχνάς τον παράγοντα ομορφιά, γιατί το Stacker μπροστά στο Armor είναι κακάσχημο...:lol:

Αντί για 2 1950GT θα συμφωνήσω με τον Thresh, πάρε μια 2900XT (τώρα ειλικρινά για 80ε διαφορά, η 2900ΧΤ είναι ασύγκριτη...). Αντί για 250ε που θα δώσεις για 2 1950GT, και αν δεν θέλεις να δώσεις 80ε παραπάνω για 2900XT, με μόλις 20ε παραπάνω παίρνεις την 8800GTS 320 (δεν χρειάζονται σχόλια νομίζω για τις επιδόσεις τις ε????)

Ο W/D με τα 250GB Candyman έχει επίσης 16ΜΒ Cache :wink:, αλλά Sadman κοστίζει 63,7ε. Βάλε άλλα 6,3ε και με 70ε παίρνεις τον 320MB Seagate Barracuda που έχει και NCQ (αν και δεν είναι διαθέσιμος :sad: σήμερα που πήγα να τον παραγγείλω, είχε μόνο W/D στα 320gb ο οποίος κοστίζει 74ε :cry:)

Αφού αποφάσισες να ξοδευτείς στον τομέα του psu (και πολύ καλά έκανες φίλε μου :wink:), δες καλύτερα κάτι σε modular όπως π.χ. Corsair 620Watt + review, ή Tt Toughpower 700Watt :wink:

Αλλά και το Silverstone που διάλεξες μια χαρά είναι. Εδώ review. A μπορείς να κοιτάξεις και στο Enermax Infinity 720Watt μόνο που ξεφεύγεις λίγο στην τιμή, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του + review . Tέλος μπορείς να κοιτάξεις όπως είπε και ο Thresh σε Seasonic :wink:

Πάντως από τα παραπάνω, όλα ειλικρινά αξίζουν τα λεφτά τους :wink:

IMO θα επέλεγα σίγουρα, το Enermax :razz:

Δημοσ.

tis ram episis na prosekseis na einai 800mhz i 1000mhz. k oxi 667.

panw apo 2 giga den xrisimopii kamia efarmogi....

to STALKER(full detail) piani akrivos 2 giga ram.

afto pou sou protinw einai 2*1 giga Ram sta 800 i 1000+mhz,

exi tin dinatotia pros8ikis sto melon k alou zeugariou ddr2.

& no crossfire no sli 1*hd2900xt i 1*8800gts 640mbyte einai kali lisi

akoma k gia apetitikous, se ktatai gia 2 xronia xoris CF i SLI

meta 8a exi bgi karta me dipli apodosi apo tis parapanw.:D

opos ka8ieromena ginete edw k xronia.

Δημοσ.
Ο W/D με τα 250GB Candyman έχει επίσης 16ΜΒ Cache

Σωστός george ο/c. Πρόσφατα που είχα τσεκάρει οι 16άρηδες ξεκίναγαν στα 320. Προφανώς δεν ισχύει πια αυτό. Thanx for the info b.t.w.

Οι Seagate με NCQ δεν ξέρω αν είναι ταχύτεροι από τους WD, αλλά πάντως εγώ έχω δύο δίσκους εδώ, έναν Seagate 160gb και έναν WD 160gb, και είναι SATA2 και οι δύο τους. Ο WD είναι ταχύτερος. Απλά ενδεικτικά το λέω.

Όσο για αυτό "IMO θα επέλεγα σίγουρα, το Enermax" οφείλω να πώ ότι με στεναχώρησες...

Για PSU προτείνω Tt Toughpower 750w, HEC Cougar 650w, Seasonic M12-600w/80 plus, OCZ GameXstream 700.

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη σειρά της Enermax, είναι η Galaxy.

Όσο για τα infinity, είναι καλά (βασικά είναι ελαφρώς "πετσοκομένα" Galaxy), αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι ακριβά και παίζουν και καλύτερα στα λεφτά τους.

Π.χ. Με 170 ευρώ που κοστίζει (Πλαίσιο), εγώ θα πήγαινα σε αυτό πάντως:

ETASIS ET850 GAMING POWER SUPPLY 850W

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700952

..ή και αυτό επίσης αξίζει τα μέγιστα:

THERMALTAKΕ TOUGHPOWER 850W

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650570

• Super Moderators
Δημοσ.

to eTasis den exei ola ta kalwdia sleeved gmt...

egw pantws 8a phgaina eite gia to 750ari PC P&C eite gia to 700ari Seasonic (to opoio epese sta 160 euro kai einai mia xaraaaaaa)

Δημοσ.
apo tt makria exw kaki empeiria

Κοίτα έχω πει τα ίδια στο ίδιο "επιχείρημα" που ακούω από διάφορους. Η Tt έχει βελτιωθεί πολύ στα τροφοδοτικά.

Επειδή όμως ειλικρινά βαριέμαι να τα γράφω συνεχώς, δίαβασε review από johnguru για τα Toughpower να δεις.

Εγώ επειδή ξέρω τι τροφοδοτικό είναι, γνωρίζω τα εξαρτήματα που φοράει, και έχω και ένα, μπορώ να σου πώ ότι είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά. Τα συγκεκριμένα Toughpower μόνο.

Τα Tr2 & Purepower ήταν μάπα. Τώρα τα νέα revisions, επειδή κατασκευάζονται από 3 διαφορετικούς ΟΕΜ's, κάποια μοντέλα είναι αξιόλογα, κάποια άλλα όχι.

Αν θες δες εδώ (έχει τεστ 14 τροφοδοτικά Thermaltake, εκ των οποίων ένα μόνο Toughpower υπάρχει, το 550w που είναι το φθηνότερο της σειράς και είναι πετσοκομένο):

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup.html

Διάβασε εδώ τεστ του Toughpower 750 (από το 700άρι ως το 850 ειναι όλα όμοια. Το 1000άρι και το 1200άρι είναι ακόμα καλύτερα):

http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=17

Ιn the past, Thermaltake has gotten a lot of grief. They had been known to sell power supplies that were "behind the times" in terms of the ATX standards, but dressed up in a lot of glorious bling giving the power supplies an appeal to the naive. Certainly the best way to shake that old stigma is to release a product that is a no holds barred kick butt power supply. The Toughpower 750W fits that bill with plenty of power, good efficiency, active power factor correction, and solid construction.

This PSU gets a well deserved "jonnyGURU Recommended"

Εδώ για το 1000άρι:

http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=115

Και εδώ για το 1200w:

http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=111

• Super Moderators
Δημοσ.

re Candyman mporei esy na to agorazes alla fantasou kapoion pou Thermaltake trofodotiko (h Tagan me tis diashmes elattwmatikes partides cough cough miha) tou exei kapsei 1-2 fores arketa parts apo to pc...

8ymamai o littlelouiveggos eixe thermaltake paliotera to opoio kahke kai tou phre ta 2/3 tou systhmatos mazi...mporeis na tou peis phgaine pare Thermaltake? 8a se parei me tis petres to ligotero :P

Δημοσ.

Ετερον εκατερον.

Εγώ δεν πήγα να αγοράσω Tt όταν τα έφτιαχνε o κάθε ένας "τελειωμένος" ΟΕΜ κατασκευαστής. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω προφητικές ιδιότητες! Απλά φροντίζω να ενημερώνομαι. Δεν θα έδινα π.χ. σήμερα 170 ευρώ για το ενερμαξ όταν μπορώ να πάρω 850άρι Toughpower ή Etasis.

Εκτός αυτού, γι'αυτό υπάρχουν τα review.

Εγώ π.χ. διαβάζω johnguru που κάτι ξέρει ο άνθρωπος. Δεν εμπιστεύομαι site του στυλ π.χ. tomshardware. Αυτά όμως είναι προσωπικές επιλογές. Αν ο littlelouiveggos που λες πήγε και πήρε Tt διαβάζοντας review από άσχετους, τότε δεν φταίει η Tt...

Και τώρα τι να κάνουμε εν τέλει; Τα Toughpower.. "ξυρίζουν", εγώ φταίω;

Ή μήπως να μην αναφέρω πόσο καλά είναι;

Παλαιότερα ψώνιζα πάντα Heroichi, αλλά σήμερα, ειδικά σε wattage ανω των 700, τα Toughpower είναι και γ...ω τις επιλογές. Αυτό είναι γεγονός αποδεκτό από όλους τους γνώστες τροφοδοτικών, και όχι υποκειμενική άποψη δική μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...