tasosrs2000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου προτείνατε κάποια τραγούδια(ελληνικά και ξένα)τα οποία ''βαράνε'' καλα στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.Κατα προτίμιση καινούργια,για να μην μας λένε και παλιομοδίτες.;-)
tasosrs2000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Όχι απαραίτητα.Απλά το ηχοσύστημα παίζει καλά και δεν ξέρω τίτλους καινούργιων τραγουδιών και ακουώ συνέχεια τα ίδια.
pitpapk4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Για ξένα σου προτείνω ένα συγκροτηματάκι εν ονοματι infected mushroom που ειναι απλα απιστευτο.Βγαλαν τωρα προσφατα δισκο " vicious delicious " λεγεται. Οσο κι αν ακουστει παραξενο παιζουν πολλα ειδη μουσικης και τα συνδυαζουν φοβερα στα τραγουδια τους.Πες μου την γνωμη σου αν τους ακουσεις...Έμενα προσωπικα το cd έιναι πρώτη επιλογη οταν θελω να βαλω κατι "δυνατο" στο αυτοκινητο.
we_will_rise Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι σου προτείνω να βάλεις Slipknot, δοκίμασε το People = Shit... Πρέπει να ακούγεται τέλεια στα ηχεία σου... @pitpapk4: ΠΑΟΚ, ε; Ρε φίλε τον προδότη όμως για avatar;;;
tasosrs2000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά.Θα τα ακούσω και θα απαντήσω.
mandate Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 woof woof και πολλά db ηλεκτρονική μουσική νομίζω είναι το ιδανικό
tasosrs2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ice simenei kagkouries? Ότι νομίζει ο καθένας φίλε μου.Πάντως η ειρωνία δεν είναι ωραίο πράγμα.Εσύ μπορεί να έχεις διαφορετικά ενδιαφέροντα από εμένα και άλλο τρόπο να χαλάς τα λεφτά σου.
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 I.C.E.=In Car Entertainment Βέβαια στην περιπτώση του φίλου μας το "In" είναι πολύ περιοριστικό. Συνήθως ακούμε την μουσική που μας αρέσει και όχι τη μουσική που αρέσει στο ICEd αυτοκίνητό μας. Όταν γίνεται το δεύτερο μάλλον ο κάτοχος του ICEd αυτοκινήτου είναι θύμα/δούλος του ICE.
tasosrs2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Αν κάποιος ευχαριστιέται με κάτι που κάνει δεν είναι ούτε θύμα,ούτε δούλος.Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Εγώ ζήτησα αν μπορείτε να πείτε κανένα καλό τραγουδάκι για το αυτοκίνητο,όχι αν είναι καγκουριά ή όχι.Αν σας ενοχλεί το θέμα ρε παιδιά,ας το διαγράψει ο admin ή μην απαντάτε.Εγώ ακούω τη μουσική που μ'αρέσει,απλά λίγο ποιο δυνατά απο κάποιους άλλους.Εσύ μπορεί να αγόρασες ένα αμάξι 60000 ευρώ.Κάποιος άλλος να αγόρασε κάρτα γραφικών 700 ευρώ.Το τι κάνει ο καθένας είναι δικιά του δουλεια,αν δεν ενοχλεί βέβαια τους υπόλοιπους.
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εγώ ζήτησα αν μπορείτε να πείτε κανένα καλό τραγουδάκι για το αυτοκίνητο. Γιατί δε ρωτάς το ίδιο το αυτοκίνητο;! Εγώ ακούω τη μουσική που μ'αρέσει... Άλλη μουσική σου αρέσει,άλλη βάζεις στο αυτοκίνητο; Αν ναι,τότε κάτι περίεργο παίζεται... Αν όχι,τότε βάλε τη μουσική που σου αρέσει και στο αυτοκίνητο. ...αν δεν ενοχλεί βέβαια τους υπόλοιπους. Προσωπικά με ενοχλεί να κάθομαι για καφέ και περνάνε αυτοκίνητα με τέρμα τα subάκια τους και να τρίζει όλος ο τόπος. Τους αρέσει αυτό αλλά ενοχλεί τους άλλους. Και εγώ έχω την Corolla μου ICE αλλά για εμένα και την μουσική που αρέσει στ'αυτιά μου και όχι στο στερεοφωνικό μου...
tasosrs2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Το ότι μερικοί περνάνε από την καφετέρια με τον ήχο τέρμα και εμένα με ενοχλεί και τους βρίζω κιόλας.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι.Και είπα ότι ακούω την μουσική που μου αρέσει,απλά δεν ξέρω τους τίτλους των τραγουδιών για να τα βρω,κ ετσι ζήτησα μια βοήθεια για μερικά καλά τραγουδάκια και αν μ'αρέσουν θα τα βάλω στο αμάξι.
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 απλά δεν ξέρω τους τίτλους των τραγουδιών για να τα βρω,κ ετσι ζήτησα μια βοήθεια για μερικά καλά τραγουδάκια και αν μ'αρέσουν θα τα βάλω στο αμάξι. Εμ πες το έτσι,γιατί νόμιζα το εξής: ...τα οποία ''βαράνε'' καλα στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.
tasosrs2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παρεξήγηση.Καλύτερα που λύθηκε γιατί δεν ήθελα να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν.Σέβομαι την γνώμη όλων και κυρίως εσένα που σε πολλά θέματα έχεις δώσει καλές απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.