Cathouse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Πάω ΕΝΑΡΞΗ-->ΣΒΗΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-->ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Μπάινει στη διαδικασία για να σβήσει, το ποντίκι σβήνει,το πληκτρολόγιο σβήνει,η οθόνη σβήνει και ο πύργος συνεχίζει να δουλεύει.Τουλαχιστον το τροφοδοτικό που ακούγεται,γιατί την οθόνη πάω να την ξανανοίξω και δεν παίρνει σήμα,είναι νεκρή.(Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει ολόκληροσ ο πύργος.)Πατάω το POWER και ανοίγει πάλι κανονικά. Δε συμβαίνει πάντα.Έγινε 3-4 φορές όμως μέσα στο τελευταίο 20ήμερο. Τροφοδοτικο??
Sadman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 wtf dn to exw ksanadei touto to tr3lo!!!! Auto pou fantazoma ieinai oti ok ola klinoun alla gia kapoio logo to sima oti <<kses klinw trofodotiko>> dn ftanei ekei pera....
Pink_Panther Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 To exw dei se polla pc k den mporw k gw na katalavw ti ftaiei, akoma kai sto diko mou to kanei px mia fora ton mina. Mou fenetai san na kolane ta XP sto klisimo epanw k ksexnane na klisoune ton diakopti giati se mena den svinei panta h o8onh alla leei "ta windows termatizontai". Den nomizw na einai 8ema trofodotikou, kapote eixa kapou diavasei oti pi8anws na ftaiei kapia pci karta (tv tuner - karta hxou sini8ws), opou tv tuner exw opote isws eixe dikio aftos pou to eipe...
Hlapatsas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ΧΑΧΧΑΧΑ Πολλά τροφοδοτικά αφού κλείσει ο υπολογιστής συνεχίζει κια δουλεύει το ανεμηστηράκι τους για να πέσει η θερμοκρασία.Λογικά τώρα το καλοκαίρι που ανεβαίνει η θερμοκρασία κρατάει παραπάνω αυτή η διαδικασία.
george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ΧΑΧΧΑΧΑΠολλά τροφοδοτικά αφού κλείσει ο υπολογιστής συνεχίζει κια δουλεύει το ανεμηστηράκι τους για να πέσει η θερμοκρασία.Λογικά τώρα το καλοκαίρι που ανεβαίνει η θερμοκρασία κρατάει παραπάνω αυτή η διαδικασία. ΧΑΧΑΧΑ Ακριβώς. Βλέπετε Εnermax NoiseTaker 2 :wink: Έξυπνος Ανεμιστήρας: Αφού ο υπολογιστής κλείσει ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για τα επόμενα τουλάχιστον 2 λεπτά ώστε να ψυχθούν όλα τα σημεία του υπολογιστή.
Gary_Kokkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω κάτα πόσο είναι αξιόπιστα γιατί γνωρίζω για λειτουργία μέχρι και 10' και δεν βλέπω οι περισσότερες εταιρίες να το έχουν καθιερώσει αν είναι αποτελεσματικό. Επίσης αν έχεις συνδέσει τον ΗΥ σε πολύμπριζο και κλείσεις τον γενικό,σταματά.
Hlapatsas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω κάτα πόσο είναι αξιόπιστα γιατί γνωρίζω για λειτουργία μέχρι και 10' και δεν βλέπω οι περισσότερες εταιρίες να το έχουν καθιερώσει αν είναι αποτελεσματικό. Επίσης αν έχεις συνδέσει τον ΗΥ σε πολύμπριζο και κλείσεις τον γενικό,σταματά. Ότι να'ναι ο καθένας...
michailovits Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 paraxeno...to trofodotiko to checkares? Pantos iparxun merika trofodotika pu molis klisun afta duleuoun akoma (o anemistiras tus-gia ligo)
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Kοιτα αν δεν ειναι απο τα τροφοδοτικα που δουλευουν απο μονα τους μετα το σβησιμο του pc τοτε μαλλον ειναι προβλημα απο το τροφοδοτικο.Το παθαινουν αυτα απο την υπερβολικη καταναλωση που δινουν.Το εχω παθει κι εγω αυτο,οταν σβηνεις το pc συνεχιζουν να δουλευουν τα ανεμιστηρια σε χαμηλη ταχυτητα.Αυτο μου το εκανε σπανια αλλα σιγα σιγα το παθαινε συνεχεια σχεδον καθε φορα που το εσβηνα,εφτασε σε σημειο να μην αναβει καν καποιες φορες αν δεν το πατουσα μερικες κλωτσιες,το προβλημα το βρηκα αργοτερα οταν πηρα καινουργιο τροφοδοτικο και ανοιξα το παλιο και καταλαθος βρηκα οτι μια πλακετα δεν πατουσε καλα πανω στην ολη την πλακετα του τροφοδοτικου εκανα μια πατεντα και τωρα δουλευει μια χαρα.Βασικα δεν θα κρατησει για πολυ γιατι ειχαν αρχισει να τρεχουν τα υγρα απο τους πυκνωτες.Παντως απο τοτε εχουν περασει 6 μηνες και δουλευει μια χαρα ακομα στο δευτερο pc μου.Ελπιζω να καταλαβες οτι θες επιγοντως αλλαγη τροφοδοτικου.
dks_1979 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μπορεί και software να στην κάνει τη δουλειά. Εμένα μου το έκανε στα XP όταν είχα το Norton Antivirus εγκατεστημένο. Αν το έβγαζα, όλα ΟΚ.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μπορεί και software να στην κάνει τη δουλειά.Εμένα μου το έκανε στα XP όταν είχα το Norton Antivirus εγκατεστημένο. Αν το έβγαζα, όλα ΟΚ. Αυτην την εκδοχη δεν την ξερω.Μπορει και να ειναι αυτο.
varathro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Παιδιά εμένα μου έχει συμβεί αυτό κάποιες φορές, νομίζω οτι φταίει το TV Tuner που έχω διότι κλείνει ο υπολογιστής, δουλεύει το τροφοδοτικό και ακούω τον ήχο από το TV Tuner να παίζει. (Δηλαδή έχω κλειστό τον PC "φαινομενικά" και ακούω π.χ. τον ήχο από το ραδιόφωνο ή και από το αγαπημένο μου κανάλι). Δεν είναι κουφό; lol
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μην λες για κουφα γιατι εχω συναντησει απειρα,μπορει ομως το παιδι να μην εχει tv tuner ρε συ.
varathro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εντάξη ναι, απλά λέω την δική μου περίπτωση μήπως βοηθηθεί....
Cathouse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Όντως δεν έχω tv tuner. Πάντως έχει 4-5 μέρες που δεν το κάνει. Θα ρωτήσω το μάστορα αμα το τροφοδοτικό που έχω έχει αυτή τη δυνατότητα,δηλαδή να κρυώνει το pc και αφού κλείσει και άμα είναι θα το στείλω στην εγγύηση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.