@ngelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εμένα μου αρέσει πολύ να θυμάμαι τις παλιές δόξες των videogames. Είναι στην κυριολεξία μηχανή του χρόνου καθώς μερικές στιγμές επανέρχονται συναισθήματα της τότε εποχής!Αυτή την εποχή ξαναπαίζω το καλύτερο (κατα την γνώμη μου) παιχνίδι όλων των εποχών "Final Fantasy 7", στο psp (συνδεδεμένο στην tv), ενώ σκέφτομαι σοβαρά ν' αρχίσω το phantasmagoria (το έχω original στο pc). 1
andrikakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγώ θα ξεκινήσω την σειρά tomb raider 1997-2000 ξανά!
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου με παλιά παιχίδια, εκτός και αν είναι all-time classics όπως Crash, Zelda, Mario. Τώρα Pokemon ας πούμε γιατί να παίξεις τώρα την Yellow και όχι Black and White 2 (νομίζω έτσι λέγεται); Εννοώ ο κόσμος και η τεχνολογία εξελίσσεται. Καλό είναι να την ακολουθούμε πάντα με μέτρο. Δηλαδη υπαρχει καλυτερο Castlevania εκει εξω απο το Symphony of the night ή καλυτερο Final Fantasy tactics απο το πρωτο ή καλυτερο Resident Evil απο το remake και το 4.... πρεπει να συνεχισω? Υπαρχουν απειροι λογοι για τους οποιους αξιζει καποιος να παιξει παλια παιχνιδια και ο βασικοτερος ειναι απλα οτι μιλαμε για γαμηστερα παιχνιδια που ως μορφη τεχνης αρκετα απο αυτα θα αντεχουν στο χρονο εις τους αιωνας των αιωνων αμην. 5
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 DMC1+3 > 90% των σύγχονων hack 'n slash. Γιατί όχι λοιπόν;
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πολύ συχνά πιάνω snes/md games. Τα psx/saturn μου πονάνε λίγο τα μάτια λόγο κακού 3d αλλα τα 16bit 2d που συνήθως είναι side scrollers ή games με όμορφo art είναι ευχάριστα ακόμα και σήμερα. Επίσης mame πιο συχνά απο ότι θά θελα να παραδεχτώ. Όποτε έχω ένα τεταρτάκι εικοσάλεπτο για κάψιμο άνετα πιάνω ένα snow bros /tumble pop ή κάνα tehkan world cup
grotenfrod Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Χαίρομαι που βλέπω ότι τελικά τόσος κόσμος ασχολείται ακόμα. Όπως ανέφερε και ένα παιδί πιο πάνω, πολλές φορές καθώς παίζω κάποιο παλιό παιχνίδι του psx μου έρχονται ατόφια συναισθήματα από την παιδική και εφηβική μου ηλικία. Τώρα τώρα παίζω το final fantasy VII σε project τερματισμού όλων των FF μετά το VI. Επίσης Broken Sword και διάφορα παλιά adventure που είχα χάσει όπως Grim Fandago, The Abbey, Schizm κτλ. To Crash το έχω μονίμως περασμένο με emulator πακέτο σε εξωτερικό σκληρό και συχνά παίζω μόνος μου ή στήνω κάποιον αγώνα στο CTR με κάποιον φίλο. Ακόμη θεωρώ πως το Crash 1,2,3 είναι αξεπέραστο platform και πάντα αγέραστο και πανέμορφο. Πρόσφατα ανακάλυψα και τους emulator του Dreamcast και λέω να παίξω επιτέλους το ονομαστό Shenmue που το ζήλευα τότε ως κάτοχος psx. Οι emulator του Psx και PS2 περιττό να σας πω πως έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο. Από MAME κυρίως puzzle bubble, Ghosts and Goblins, Cadilacs and Dinosaurs, Golden Axe, Paperboy κτλ. Θα ήταν φοβερό να υπήρχε μια και μόνο κονσόλα που με το πάτημα ενός κουμπιού θα έπαιζε ότιδήποτε από το παρελθόν τον κονσολών. Ελπίζω να γίνει έτσι το Ouya.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ενα απο τα παιχνιδια που ειχα φαει κολλημα οταν ειχα 8088 στα 10 και το τερματισα πολλα χρονια μετα ηταν το zeliard.ακομα οταν το θυμαμαι αυτο το παιχνιδι απλα λεω respect
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Είμαι φαν κυριώς των 16bit παιχνιδιών, ίσως είναι και η πλειοψηφία των παιχνιδιών που παίζω (αν εξαιρέσεις κανα Vice City και το Mario 64 που έπαιξα πρόσφατα, όλα τα άλλα που παίζω τα τελευταία χρόνια είναι 16bit, δηλαδή από Mega Drive και Super Nintendo). Βασικό μου κόλλημα: ο Super Mario Επειδή ελάχιστοι πια έχουν τέτοιες κονσόλες, ο πιο απλός τρόπος να παίξεις παλιά παιχνίδια είναι μέσω emulator. Εδώ έχει πολλούς δωρεάν νόμιμους emulators. Sites με roms (παιχνίδια) δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω γιατί πολλά από τα παιχνίδια έχουν ακόμα copyright (αλλά βρίσκονται πανεύκολα με μια αναζήτηση στο google). Αν έπρεπε να διαλέξω αγαπημένο παιχνίδι, μάλλον θα κατέληγα στο Super Mario World 2: Yoshi's Island. Εξίσου μου άρεσαν βέβαια και: Super Mario World (Snes), Super Mario All Stars (Snes), Castle of Illusion (MegaDrive), Sonic the hedgehog 2 (MegaDrive), Pantasy star IV (MegaDrive), Donkey Kong Country Series (Snes), Mr Nutz (Snes/MegaDrive), αλλά και πολλά άλλα. Πολλά φυσικά είναι "nostalgia games" που τα έπαιζα μικρός και τα ξαναέπαιξα πρόσφατα.
ask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να παιξω το metal gear solid xbox 1 console το παλιο και το εχω σε 8 κομματια iso.θα πρεπει να τα ενωσω καπως η θα ειναι 8 δισκακια;
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 κατα κανονα δεν παιζω παλαια παιχνιδια αλλα το καλοκαιρι επαιξα το eternal punishment επειδη δεν υπηρχε τπτ αλλο στην πιατσα...
kajwbtfe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να παιξω το metal gear solid xbox 1 console το παλιο και το εχω σε 8 κομματια iso.θα πρεπει να τα ενωσω καπως η θα ειναι 8 δισκακια; 8 κομματια .rar εννοεις και οχι iso ετσι?Αποσυμπιεσε το και θα βγει ενα iso. Αυτο η το καις σε dvd η το περνας στο δισκο.
ShadowSpectre Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 PSX και N64 τα αγαπημένα μου.Πολλοί τίτλοι για κάψιμο.Crash Bandicoot και Zelda απλά μου έχουν φάει χρόνια από τη ζωή μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα