Centurion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άτσυρο το βρήκα... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2012 από Centurion
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγω παιζω το Gargoyles Quest (για αλλη μια φορα) στο 3ds που το κατεβασα. Μιλαμε το παιχνιδι με ενα απλο update γινεται και παλι classic 2D διαμαντι. Τα χρονια δεν κρυβονται βεβαια λογο design αλλα το platforming και η ατμοσφαιρα του ειναι ποιο σφηχτο και τον κωλο της Eva mendes.
BRAXOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αυτα ειναι!!! εγω εχω φτιαξει καμπινα με hyperspin frontend και μεσα εχω βαλει ολα τα μαμε και ολα τα ρομς απο σχεδον ολες τις κονσολες. με τα βιντεα τους με τα εξωφυλλα και με ολα. οποτε το καψιμο ειναι μονιμο σε εμενα...gameplay που σε τραβαει 25 χρονια μετα.
sledgedrumer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ανοιξες θρυλικο θεμα φιλε μου! Χρονια καμμενος με οτι παλιο κ σκουριασμενο υπαρχει! Τα χριστουγεννα τερματισα το sonic κ το alex kidd miracle world στο master system! Τωρα παιζω το pokemon yellow στο κλασσικο game boy κ το sapphire στο SP!!! Πιστευω οσο πιο παλιο τοσο καλυτερο!! :D
vassilis_pap Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εγω παιζω το Gargoyles Quest (για αλλη μια φορα) στο 3ds που το κατεβασα. Μιλαμε το παιχνιδι με ενα απλο update γινεται και παλι classic 2D διαμαντι. Τα χρονια δεν κρυβονται βεβαια λογο design αλλα το platforming και η ατμοσφαιρα του ειναι ποιο σφηχτο και τον κωλο της Eva mendes. Χα χα χα, θεϊκή ατάκα μπράβο! Να σαι καλά ακόμα γελάω :mrgreen: :mrgreen:
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Bug's Bunny Lost in time...Μιλαμε ΤΟΟ ΚΑΨΙΜΟ... http://www.youtube.com/watch?v=oLkJN1BkpGE 1
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ΜΟΝΟ PSX GAMES ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 140 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δε χρειάζεται να φωνάζεις, ακούμε και με πεζοκεφαλαία. Αυτά που λες τα παίζεις τώρα πρώτη φορά ή τα ξαναπαίζεις;
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 αρκετα πρωτη φορα διοτι ουτε μικρος ειχα τη δυνατοτητα να μαζευω και λογω κυριως της ηλικιας...αλλα μυαλα τοτε αλλα τωρα
vag.patrick Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 εχω στησει ενα pcακι fm2 amd APU στο σαλονι με τα απαραιτητα(120gbssd,8gbram) στο μεγεθος ενος κουτιου micro atx μητρικης και μια πατεντα απο πανω εναν 14ρι ανεμιστηρα απο το haf που ειχα για λογους θερμοκρασιας και τρεχω τα περισσοτερα indie games και emulators super καλα(εκτος του ps2 που τρεχει στα 30 με το ζορι frames) με μοχλακια και τα παντα κομπλε...οποτε λιωνω οτι μου θυμιζει τις αρχες 90 και πισω και μετα φυσικα.... 1
blame_gallagher Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αγαπάμε παλιά καλά retro games. αν και πιο πολύ παίζω παιχνίδια που έπαιζα μικρός είτε σε NES, ειτε SNES είτε GB! τελευταία έπαιζα την αγαπημένη μου κασσέτα στο GB Pokemon Yellow version! Δεν είναι τόσο παλιό αλλά μεγάλωσα με δαύτο! Να σημειώσω αγαπημένα games είναι τα Zelda στο NES/SNES! Τα λιώνω ακόμα.
kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Α ρε crash αθανατεεεεεεεεεεεε. :D Μεχρι και σημερα μπορω να το πεταξω μεσα στο psx (αν δουλευε ) και να κολλησω εκει με τις ωρες. 1
brotrainer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου με παλιά παιχίδια, εκτός και αν είναι all-time classics όπως Crash, Zelda, Mario. Τώρα Pokemon ας πούμε γιατί να παίξεις τώρα την Yellow και όχι Black and White 2 (νομίζω έτσι λέγεται); Εννοώ ο κόσμος και η τεχνολογία εξελίσσεται. Καλό είναι να την ακολουθούμε πάντα με μέτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα