Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παιζω το Gargoyles Quest (για αλλη μια φορα) στο 3ds που το κατεβασα. Μιλαμε το παιχνιδι με ενα απλο update γινεται και παλι classic 2D διαμαντι. Τα χρονια δεν κρυβονται βεβαια λογο design αλλα το platforming και η ατμοσφαιρα του ειναι ποιο σφηχτο και τον κωλο της Eva mendes.

Δημοσ.

αυτα ειναι!!! εγω εχω φτιαξει καμπινα με hyperspin frontend και μεσα εχω βαλει ολα τα μαμε και ολα τα ρομς απο σχεδον ολες τις κονσολες. με τα βιντεα τους με τα εξωφυλλα και με ολα. οποτε το καψιμο ειναι μονιμο σε εμενα...gameplay που σε τραβαει 25 χρονια μετα.

Δημοσ.

Ανοιξες θρυλικο θεμα φιλε μου! :D Χρονια καμμενος με οτι παλιο κ σκουριασμενο υπαρχει! Τα χριστουγεννα τερματισα το sonic κ το alex kidd miracle world στο master system! Τωρα παιζω το pokemon yellow στο κλασσικο game boy κ το sapphire στο SP!!! Πιστευω οσο πιο παλιο τοσο καλυτερο!! :D :D :D

Δημοσ.

Εγω παιζω το Gargoyles Quest (για αλλη μια φορα) στο 3ds που το κατεβασα. Μιλαμε το παιχνιδι με ενα απλο update γινεται και παλι classic 2D διαμαντι. Τα χρονια δεν κρυβονται βεβαια λογο design αλλα το platforming και η ατμοσφαιρα του ειναι ποιο σφηχτο και τον κωλο της Eva mendes.

Χα χα χα, θεϊκή ατάκα μπράβο! Να σαι καλά ακόμα γελάω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αρκετα πρωτη φορα διοτι ουτε μικρος ειχα τη δυνατοτητα να μαζευω και λογω κυριως της ηλικιας...αλλα μυαλα τοτε αλλα τωρα

Δημοσ.

εχω στησει ενα pcακι fm2 amd APU στο σαλονι με τα απαραιτητα(120gbssd,8gbram) στο μεγεθος ενος κουτιου micro atx μητρικης και μια πατεντα απο πανω εναν 14ρι ανεμιστηρα απο το haf που ειχα για λογους θερμοκρασιας και τρεχω τα περισσοτερα indie games και emulators super καλα(εκτος του ps2 που τρεχει στα 30 με το ζορι frames) με μοχλακια και τα παντα κομπλε...οποτε λιωνω οτι μου θυμιζει τις αρχες 90 και πισω και μετα φυσικα....

• Like 1
Δημοσ.

αγαπάμε παλιά καλά retro games. αν και πιο πολύ παίζω παιχνίδια που έπαιζα μικρός είτε σε NES, ειτε SNES είτε GB!

τελευταία έπαιζα την αγαπημένη μου κασσέτα στο GB Pokemon Yellow version! Δεν είναι τόσο παλιό αλλά μεγάλωσα με δαύτο! Να σημειώσω αγαπημένα games είναι τα Zelda στο NES/SNES! Τα λιώνω ακόμα.

Δημοσ.

Α ρε crash αθανατεεεεεεεεεεεε. :D :D

Μεχρι και σημερα μπορω να το πεταξω μεσα στο psx (αν δουλευε :P ) και να κολλησω εκει με τις ωρες.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου με παλιά παιχίδια, εκτός και αν είναι all-time classics όπως Crash, Zelda, Mario. Τώρα Pokemon ας πούμε γιατί να παίξεις τώρα την Yellow και όχι Black and White 2 (νομίζω έτσι λέγεται); Εννοώ ο κόσμος και η τεχνολογία εξελίσσεται. Καλό είναι να την ακολουθούμε πάντα με μέτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...