Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παίζω Chrono Trigger τελευταία σποραδικά. Και ξαναματαπαίζω το Broken Sword, στην Director's Cut έκδοσή του αυτή τη φορά.

Γενικά, παίζει και σε μένα να επιστρέφουν με κύκλους παλιά adventure games.

Δημοσ.

Εγώ παίζω Chrono Trigger τελευταία σποραδικά. Και ξαναματαπαίζω το Broken Sword, στην Director's Cut έκδοσή του αυτή τη φορά.

Γενικά, παίζει και σε μένα να επιστρέφουν με κύκλους παλιά adventure games.

το κρονο τριγκερ μολις το τερματησα ξανα τις προαλλες!!! MASAMUNE 4LIFE χαχαχχα...

broken sword μαζι με full throttle ειναι ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ της παλιας καλης εποχης!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έπαιζα παλιά θυμάμαι SUPER BUBSY και jazz jack rabbit στο pentium μου ,αλλά τώρα πια δεν μπορώ να τα παίξω γιατί δεν τα τρέχουν τα 7αρια!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έπαιζα παλιά θυμάμαι SUPER BUBSY και jazz jack rabbit στο pentium μου ,αλλά τώρα πια δεν μπορώ να τα παίξω γιατί δεν τα τρέχουν τα 7αρια!

DosBox φιλε μου.Δοκιμασε και πες μου.

Δημοσ.

σήμερα ξανά στο psx (όχι psone) απο την αρχή,final fantasy VII..κλασσικά πράγματα.

άσχετη ερώτηση

υπάρχει μία ελληνική σελίδα που έχει να κάνει με το retro gaming,έχει και forum αν θυμάμαι καλά,ξέρει κανείς πως λέγεται?γιατί όταν την είχα δεί καταλάθος δεν μου έκοψε να αποθηκεύσω.

Δημοσ.

σήμερα ξανά στο psx (όχι psone) απο την αρχή,final fantasy VII..κλασσικά πράγματα.

άσχετη ερώτηση

υπάρχει μία ελληνική σελίδα που έχει να κάνει με το retro gaming,έχει και forum αν θυμάμαι καλά,ξέρει κανείς πως λέγεται?γιατί όταν την είχα δεί καταλάθος δεν μου έκοψε να αποθηκεύσω.

www.retromaniax.gr

Θα μας βρεις εκεί!

Δημοσ.

Εγώ έχω ξεκινήσει αυτην την εποχή ένα Ιαπωνικο adventure διαμάντι που λέγεται Policenauts!! (δια χειρος hideo kojima)

Μιας και η αγγλικη του μεταφραση ολοκληρωθηκε σχετικα προσφατα ειπα να το παιξω..δε το μετανοιωσα!!

Ειδικα με το σημερινο gaming εκτιμας πολυ περισσότερα τα παλιά λόγω gameplay/story

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...