ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το ποιο παλιο παιχνιδι που δεν χορταινω να παιζω ειναι το Ghouls and Ghosts (οχι το Ghosts and Goblins). 1
kajwbtfe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ρε επειδή και εγώ εχώ ενα softmodded παλίο ΧΒΟΧ,απο ποιό site βρήκες τα emulators? Απο Xbins και απο Snesorama μεσα απο τα forum.Μολις μπορεσω θα σου στειλω λινκ γιατι τωρα εχω θεμα με το PC και ρεν μπορω.Παντως στο snesorama δινουν τους emus πολλες φορες με ολοκληρα τα σετ απο roms.
provato Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μάγκες,επίσης γ****ο είναι και το Frogger.Μέχρι και η μάνα μου έλιωνε http://www.youtube.com/watch?v=l9fO-YuWPSk
Centurion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αχχχ...το παίζω από μικρός και δεν το έχω βαρεθεί ακόμα... http://www.youtube.com/watch?v=uZDG4dlU5uY
fox gate 7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ΕΕΕ...καλα το παρακανεμε...παντα παλια παιχνιδια αλλα οχι και τοσο για εμενα
provato Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απο Xbins και απο Snesorama μεσα απο τα forum.Μολις μπορεσω θα σου στειλω λινκ γιατι τωρα εχω θεμα με το PC και ρεν μπορω.Παντως στο snesorama δινουν τους emus πολλες φορες με ολοκληρα τα σετ απο roms. Thanks φιλαράκο.
foxgre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 πως συνδεσες τον μοχλο του snes στο Pc εκτος και αν εννοεις καποιον με παρομοιο σχημα μαιμου απο τα χιλιαδες που υπαρχουν στο ebay Παιζουν παρα πολλα converters στο ebay απο usb-σε-snes
JohnXarxas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εγώ δεν παίζω γενικώς παιχνίδια (παλιά/καινούρια) απλα βρήκα ένα φορουμ και μπορεί να σας ενδιαφέρει λέγεται www.retromaniax.gr και έχει διάφορα παλιά πράγματα (τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, περιοδικά, παιχνίδια κλπ) ρίξτε μια ματιά το πρότεινε συμφορουμίτης στο θέμα "ενδαφέροντα sites"
__D3mIaN__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Little Big Adventures Little Big Adventure, 90s Playstation 1. Το ειχα σε demo και μετα ολοκληρο... αγαπημενο παιχνιδι που ηθελε κ λιγο μυαλο, ωραιες εποχες! 1
μαφαλντα Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 bubble-bobble,pac-man κατά καιρούς Crash κάθε φορά που βαριέμαι.
Dj_kourampies Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έχω ΤΒ με complete perfect romsets. Arcades και κονσόλες. Περιστασιακά παίζω τα πάντα και κάποια σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση (Super Mario Bros, Super Pang, Cadillacs and Dinosaurs, Street Hoop, Super Mario Bros 3 και άλλα) Επίσης παίζω πολύ συχνά ακόμα και σήμερα Heroes of Might and Magic 2. Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία των videogames έχει πέσει στην παγίδα του χολυγουντιανού κινηματογράφου, γιαυτό το λόγο τα παλαιότερα παιχνίδια έχουν μια γοητεία που κανένα σημερινό δεν έχει. 1
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, μηπως θυμαται κανεις πως λεγοταν ενα παιχνιδι στο PS 1 στο οποιο εσκαγες φουσκες με ιδια χρωματα?? Για να σας προλαβω δεν ηταν το bust a move αλλα ενα παρομοιο με λιγο ποιο καλα γραφικα.Επισης θυμαμαι πως το backround ''ετρεχε'' δεν ηταν δηλαδη στατικη η εικονα.
veteranos123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Παίζετε παλία παιχνίδια?Μιλάμε για δεκαετίες 70-80-90! Ας ξεκινήσω εγώ,μιας και δεν έχω βρεί ενα νήμα με τέτοια θέμα. Δυο απο τα αγαπημένα μου retro games είναι το κλασσικό και γνωστό σε όλους Super Mario Bros.Και επίσης το Duck Hunt. http://www.youtube.com/watch?v=x-daxzVxrQI.Αυτά,σε κονσόλα NES. Εσάς σας αρέσουν εστώ μερικά retro games?Αν ναι,ποιά? -πρόβατο. Τι μου θυμησες τωρα.Θυμαμε οταν το επαιζα σε ενα ATARI που ειχα αγορασει απο ενα πανηγυρει και καθομουν και επαιζα ωρες με τον αδερφο μου.Και φυσικα super mario.Επισης τημ κονσολα ακομα την εχω και αυριο θα ψαξω να την βρω ετσι απο περιεργια να δω αν δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα