Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω τρελλαμενος με τα classic...

Τοσο πολυ που εκατσα και το εψαξα και εφτιαξα Mame-Arcade cabinet και το εχω λιωσει...

Ειδικα run n' gun,street hoops,street fighter,mortal kombat,sunset riders,finl fight,bubble bobble και πολλα πολλα αλλα.

+ οτι εχω βαλει emulators snes-mega drive-nes-master system-atari-game boy-game gear-commondore 64 και ολα τα δουλευω με μοχλο snes.

Και για ολα τα παραπανω εχω ολα τα roms πανω 400GB λιωσιμο στο ψαξιμο...

Θα ανεβασω κανενα βιντεακι αν θελετε αν και ακομη το φτιαχνω...Δεν εχω χρονο γαρ...

Ρε ανέβασέ τα σε κάνα torrent :P!

Δημοσ.

Σχεδον μονο παλια παιζω.Εχω γεμισει ενα σκληρο δισκο με καθε λογης roms απο καθε μια κονσολα και computer που βγηκε και λιωνω.Ενα Xbox το εχω γεμισει και αυτο με emus και παιζω και εκει!!!

Δημοσ.

Να εκφράσω και εγώ την απορία που έχω σχετικά με ένα παιχνίδι mame... Ψάχνω λοιπόν ένα παιχνίδι το οποίο ήταν platform και είχες ένα μοναχό shaolin ο οποίος πέταγε κάτι σαν φούσκες οι οποίες μπορεί να ήσαντε μπλέ κόκκινες και πράσινες ( για το μπλέ δε θυμάμαι ). το χρώμα τους άλλαζε από κάποια μπόνους που έδινε το παιχνίδι. Επιπλέον αυτές μεγάλωναν και μπορούσες να κάνεις την κίνηση κάτω μοχλός και κουμπί όπου διαλύονταν και σκότωναν τους εχθρούς ( και πήγαιναν στο αρχικό μέγεθος ). όποιος το θυμάται το όνομα μπορεί να μου το πει γιατί το ψάχνω καιρό...

Δημοσ.

Περιέργως δεν μου θυμίζει κάτι το παιχνίδι που ψάχνεις. Κατα τα άλλα ενδεικτικά την τελευταία εβδομάδα τερμάτισα το shinobi, το donpachi (με άπειρα continues) και έπαιξα και λίγο day of the tentacle. Γενικά λόγω mac όποτε είμαι κάπου χωρίς net και εφόσον το mb δεν είναι για πολλά πολλά ξεθάβω συνεχώς mame και παλιά adventures/scumm vm.

Γενικά αν έχω την επιλογή πάντα θα προτιμήσω κάτι old school απο κάνα new age pew pew.

Τώρα έπιασα όλα τα remakes στο wii (new smb/dk returns etc)

Δημοσ.

Περιέργως δεν μου θυμίζει κάτι το παιχνίδι που ψάχνεις. Κατα τα άλλα ενδεικτικά την τελευταία εβδομάδα τερμάτισα το shinobi, το donpachi (με άπειρα continues) και έπαιξα και λίγο day of the tentacle. Γενικά λόγω mac όποτε είμαι κάπου χωρίς net και εφόσον το mb δεν είναι για πολλά πολλά ξεθάβω συνεχώς mame και παλιά adventures/scumm vm.

Γενικά αν έχω την επιλογή πάντα θα προτιμήσω κάτι old school απο κάνα new age pew pew.

Τώρα έπιασα όλα τα remakes στο wii (new smb/dk returns etc)

Θυμήθηκα και άλλο ένα στοιχείο...ο χρόνος που είχες για να τελειώσεις την πίστα βρισκόταν κάτω δεξιά με την μορφή κεριών που έλιωναν σιγά σιγά....!!!

Δημοσ.

Σχεδον μονο παλια παιζω.Εχω γεμισει ενα σκληρο δισκο με καθε λογης roms απο καθε μια κονσολα και computer που βγηκε και λιωνω.Ενα Xbox το εχω γεμισει και αυτο με emus και παιζω και εκει!!!

Ρε επειδή και εγώ εχώ ενα softmodded παλίο ΧΒΟΧ,απο ποιό site βρήκες τα emulators?

Δημοσ.

Για οσους γραφουν με ποια παιχνιδια ελιωναν μικροι να τονισω οτι το τοπικ αναφερεται σε παιχνιδια που παιζετε τωρα.

Εγω ακομα και σημερα παιζω Super Mario 64.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...