billxl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ατελείωτες ώρες με Rainbow Islands, Midnight Resistance, Xenon 2 Megablast κ.α. στην Amiga 1200 μου. Retro forever!
provato Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω τρελλαμενος με τα classic... Τοσο πολυ που εκατσα και το εψαξα και εφτιαξα Mame-Arcade cabinet και το εχω λιωσει... Ειδικα run n' gun,street hoops,street fighter,mortal kombat,sunset riders,finl fight,bubble bobble και πολλα πολλα αλλα. + οτι εχω βαλει emulators snes-mega drive-nes-master system-atari-game boy-game gear-commondore 64 και ολα τα δουλευω με μοχλο snes. Και για ολα τα παραπανω εχω ολα τα roms πανω 400GB λιωσιμο στο ψαξιμο... Θα ανεβασω κανενα βιντεακι αν θελετε αν και ακομη το φτιαχνω...Δεν εχω χρονο γαρ... Ρε ανέβασέ τα σε κάνα torrent !
kajwbtfe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σχεδον μονο παλια παιζω.Εχω γεμισει ενα σκληρο δισκο με καθε λογης roms απο καθε μια κονσολα και computer που βγηκε και λιωνω.Ενα Xbox το εχω γεμισει και αυτο με emus και παιζω και εκει!!!
efo355 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Με το αβαταρ που εχω χρειάζεται και να απαντήσω;
VonLoutsos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Να εκφράσω και εγώ την απορία που έχω σχετικά με ένα παιχνίδι mame... Ψάχνω λοιπόν ένα παιχνίδι το οποίο ήταν platform και είχες ένα μοναχό shaolin ο οποίος πέταγε κάτι σαν φούσκες οι οποίες μπορεί να ήσαντε μπλέ κόκκινες και πράσινες ( για το μπλέ δε θυμάμαι ). το χρώμα τους άλλαζε από κάποια μπόνους που έδινε το παιχνίδι. Επιπλέον αυτές μεγάλωναν και μπορούσες να κάνεις την κίνηση κάτω μοχλός και κουμπί όπου διαλύονταν και σκότωναν τους εχθρούς ( και πήγαιναν στο αρχικό μέγεθος ). όποιος το θυμάται το όνομα μπορεί να μου το πει γιατί το ψάχνω καιρό...
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Περιέργως δεν μου θυμίζει κάτι το παιχνίδι που ψάχνεις. Κατα τα άλλα ενδεικτικά την τελευταία εβδομάδα τερμάτισα το shinobi, το donpachi (με άπειρα continues) και έπαιξα και λίγο day of the tentacle. Γενικά λόγω mac όποτε είμαι κάπου χωρίς net και εφόσον το mb δεν είναι για πολλά πολλά ξεθάβω συνεχώς mame και παλιά adventures/scumm vm. Γενικά αν έχω την επιλογή πάντα θα προτιμήσω κάτι old school απο κάνα new age pew pew. Τώρα έπιασα όλα τα remakes στο wii (new smb/dk returns etc)
aledjo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μιλαμε για τρελο κολημα http://www.youtube.com/watch?v=i0x-rCtpSbU&feature=player_embedded
VonLoutsos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Περιέργως δεν μου θυμίζει κάτι το παιχνίδι που ψάχνεις. Κατα τα άλλα ενδεικτικά την τελευταία εβδομάδα τερμάτισα το shinobi, το donpachi (με άπειρα continues) και έπαιξα και λίγο day of the tentacle. Γενικά λόγω mac όποτε είμαι κάπου χωρίς net και εφόσον το mb δεν είναι για πολλά πολλά ξεθάβω συνεχώς mame και παλιά adventures/scumm vm. Γενικά αν έχω την επιλογή πάντα θα προτιμήσω κάτι old school απο κάνα new age pew pew. Τώρα έπιασα όλα τα remakes στο wii (new smb/dk returns etc) Θυμήθηκα και άλλο ένα στοιχείο...ο χρόνος που είχες για να τελειώσεις την πίστα βρισκόταν κάτω δεξιά με την μορφή κεριών που έλιωναν σιγά σιγά....!!!
provato Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σχεδον μονο παλια παιζω.Εχω γεμισει ενα σκληρο δισκο με καθε λογης roms απο καθε μια κονσολα και computer που βγηκε και λιωνω.Ενα Xbox το εχω γεμισει και αυτο με emus και παιζω και εκει!!! Ρε επειδή και εγώ εχώ ενα softmodded παλίο ΧΒΟΧ,απο ποιό site βρήκες τα emulators?
FILIM0N Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για οσους γραφουν με ποια παιχνιδια ελιωναν μικροι να τονισω οτι το τοπικ αναφερεται σε παιχνιδια που παιζετε τωρα. Εγω ακομα και σημερα παιζω Super Mario 64.
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μιλαμε για τρελο κολημα ΤΕΛΕΙΟ (+10000) ΠΩΩΩΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΘΑΨΕΣ! !!! ! !!
tool1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το πρωτο μου ποδοσφαιρο. http://www.youtube.com/watch?v=bnuoHZpEIMQ
Socratis_g Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εγώ πήγα και πήρα game boy advance για να παίξω super mario world που είχα στο snes!!! και gameboy classic μαζί με marioland!!!
TaZerom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Pirates - Amstrad CPC http://www.youtube.com/watch?v=pegEMu-j4l8 ΚΟΛΛΗΜΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα