xrest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 1982 Mega Force Video Game Commercial (Atari)
provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παίζετε παλιά παιχνίδια?Μιλάμε για δεκαετίες 70-80-90!Ας ξεκινήσω εγώ, μιας και δεν έχω βρει ένα νήμα με τέτοια θέμα.Δυο απο τα αγαπημένα μου retro games είναι το κλασσικό και γνωστό σε όλους Super Mario Bros.Και επίσης το Duck Hunt. Αυτά,σε κονσόλα NES.Εσάς σας αρέσουν εστώ μερικά retro games; Αν ναι, ποιά;
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εγώ (πολύ) συχνά- πυκνά θυμάμαι το transport tycoon... παίζω καμιά βδομάδα full, το κάνω απεγκατάσταση και μετά από μερικούς μήνες ξανά από την αρχή. 1
total18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι μου θυμησες τωρα....ακομα θυμαμαι τις ατελειωτες ωρες που επαιζα nes (super mario bros απλα κορυφαιο) επισης και μερικα παιχνιδια απο sega μου αρεσαν... ωραιες εποχες!!!
Schumi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εγώ είχα καεί με MasterSystem και Megadrive Sonic.
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω προσωπικα προτιμω να λιωσω σε κανα Mame η καποιον Emulator οταν ειναι να παιξω κατι. τις προαλλες ελιωνα shadow of the beast σε amiga emulator
Schumi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το απιστευτο κάψιμο επίσης είχα φάει με DigDug(το θυμάστε; ) και Pandoras Box
provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το απιστευτο κάψιμο επίσης είχα φάει με DigDug(το θυμάστε; ) και Pandoras Box Λιωσιμόοοοοοο! Ώραια πάντως είναι και τα αλλά παιχνίδια που ανέφεραν οι άλλοι posters.
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εχει παιξει κανεις το another world??? και αυτο σε amiga το ειχα πρωτοπαιξει...πςς....τελειοτητες 2
foxgre Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω τρελλαμενος με τα classic... Τοσο πολυ που εκατσα και το εψαξα και εφτιαξα Mame-Arcade cabinet και το εχω λιωσει... Ειδικα run n' gun,street hoops,street fighter,mortal kombat,sunset riders,finl fight,bubble bobble και πολλα πολλα αλλα. + οτι εχω βαλει emulators snes-mega drive-nes-master system-atari-game boy-game gear-commondore 64 και ολα τα δουλευω με μοχλο snes. Και για ολα τα παραπανω εχω ολα τα roms πανω 400GB λιωσιμο στο ψαξιμο... Θα ανεβασω κανενα βιντεακι αν θελετε αν και ακομη το φτιαχνω...Δεν εχω χρονο γαρ...
leftxand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω τρελλαμενος με τα classic... Τοσο πολυ που εκατσα και το εψαξα και εφτιαξα Mame-Arcade cabinet και το εχω λιωσει... Ειδικα run n' gun,street hoops,street fighter,mortal kombat,sunset riders,finl fight,bubble bobble και πολλα πολλα αλλα. + οτι εχω βαλει emulators snes-mega drive-nes-master system-atari-game boy-game gear-commondore 64 και ολα τα δουλευω με μοχλο snes. Και για ολα τα παραπανω εχω ολα τα roms πανω 400GB λιωσιμο στο ψαξιμο... Θα ανεβασω κανενα βιντεακι αν θελετε αν και ακομη το φτιαχνω...Δεν εχω χρονο γαρ... πως συνδεσες τον μοχλο του snes στο Pc εκτος και αν εννοεις καποιον με παρομοιο σχημα μαιμου απο τα χιλιαδες που υπαρχουν στο ebay
weezy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τις προάλλες έβγαλα το game boy από το ντουλάπι για να παίξω zelda και warioland. τώρα τα χριστούγεννα που θα έρθουνε θα κατεβάσω και το SNES να παίξω το daze before christmas το έχει παίξει κανένας?
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 επισης τις προαλλες ελιωσα λιγο το McDonald Land που το ειχα στην Amiga Κι εγω τρελλαμενος με τα classic... Τοσο πολυ που εκατσα και το εψαξα και εφτιαξα Mame-Arcade cabinet και το εχω λιωσει... Ειδικα run n' gun,street hoops,street fighter,mortal kombat,sunset riders,finl fight,bubble bobble και πολλα πολλα αλλα. + οτι εχω βαλει emulators snes-mega drive-nes-master system-atari-game boy-game gear-commondore 64 και ολα τα δουλευω με μοχλο snes. Και για ολα τα παραπανω εχω ολα τα roms πανω 400GB λιωσιμο στο ψαξιμο... Θα ανεβασω κανενα βιντεακι αν θελετε αν και ακομη το φτιαχνω...Δεν εχω χρονο γαρ... υπαρχει τροπος να παιξουμε online street hoops???? το χω λιωσει, το τερματιζω με ενα κατοσταρικο χχαχαχα (με Taiwan εννοειται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα