stelini Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ψαχνω τους audio Drivers για windows vista!!!! Απο το επισημο site της Asus δεν βρηκα τιποτα.Tο θεμα ειναι γιατι εχουν καθυστερησει τοσο και δεν εχουν βγαλει καμια ενημερωση!!! Εχει κανεις ακουσει τιποτα η αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την onboard καρτα ηχου της motherbard?? Παρακαλω δωστε τα φωτα σας!!!! Ευχαριστω!!!!
regent Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Η μητρική σου χρησιμοποιεί το CMI9880 chip της C-Media για audio. Στο επίσημο site της εταιρείας δεν υπάρχουν οδηγοί για τα Vista. Των XP τους δοκίμασες;
stelini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Οχι γιατι και με ΧΡ ειχα προβλημα με autorun το cd μητρικης δεν μου τους εβρισκε και επρεπε να παω εγω σε συγκεκριμενο φακελο και να κανω εγκατασταση.Δεν δοκιμασα με τους δικους του drivers. Υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν η ειναι θεμα χρονου????
regent Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Αυτό δεν το γνωρίζω. Νομίζω πως ένα mail στους κατασκευαστές μητρικής και chip (Asus και C-Media) θα βοηθούσε....
DJ_P@Kyparissi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασσε να κάνεις το setup να τρέχει σαν να είναι σε ΧΡ! Σε μένα πέτυχε και με πιο παλιά μητρική με chip της ίδιας εταιρίας!!!!
rodos123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε η λυση σου ειναι εδω: http://www.jcxp.net/forums/index.php?showtopic=10447
stelini Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω!!! Ξερεις ποσο καιρο το εψαχνα!!!!
liakos18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έχω κι εγώ τη συγκεκριμένη μητρική και θέλω να δω ποιά version του BIOS έχω. Πώς γίνεται αυτό; Αν δεν έχω την τελευταία (που απ' ότι νομίζω είναι η 1.07) θα με συμβουλεύατε να την βάλω; EDIT: Μάλλον βιάστηκα να ποστάρω την πρώτη ερώτηση. Βρήκα τον τρόπο. Λοιπόν: 1. Start->Run 2. Γράφουμε msinfo32 και πατάμε ΟΚ. 3. Εμφανίζεται ένα παράθυρο "System Information" με αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημα μας. Στο System Summary μπορούμε να δούμε τη version του BIOS. Αυτά για όποιον δεν τα ήξερε σαν κι εμένα. Η δεύτερη ερώτηση παραμένει. Έχω το 1003.001 και το πιο πρόσφατο πρέπει να είναι το 1007. Να το αλλάξω;
stelini Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εκανες αναβαθμιση???Εχεις βαλει vista???Αν ναι ειχες κανενα προβλημα με την οnboard καρτα ηχου???Αν θες drivers εχω βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.