Προς το περιεχόμενο

agora pc

gero24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πάνε οι DDR2 μνήμες άρα πάνε οι mobo που ξέρουμε ... οπότε ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ακόμα αν θες κάτι για ΛΙΓΟ μέλλον .. απλά τώρα βρίσκεις σε καλή τιμή DDR2 800άρες (οτιδήποτε πάνω από 800 είναι απλά μια ακριβή 800άρα πουσαρισμένη) ...και μην περιμένεις 3 χρόνια να κρατήσει .. 2 το πολύ .. απλά πάρε απόφαση μια στιγμή ότι έχεις για την πλάκα σου να δώσεις το ποσό που θες και μην το ξανασκεφτείς όταν το δώσεις .. έχεις ήδη χάσει .. κάνεις το κέφι σου αλλιώς δεν θα έδινες το ποσό που λες για πάρεις αυτό που θες .. τη δουλειά του κάποιος την κάνει και με 500 ευρώ πια ... και μάλλον μια καλή ΨΥΚΤΡΑ και ΑΘΟΡΥΒΗ για CPU (thermalright ultra eXtreme όταν έρθει στην Ελλάδαρα) .. και επειδή οι καταναλώσεις τρελαθήκανε τροφοδοτικό 600 και βάλε ... αν θες ακούς αν θες διαβάζεις αν θες κάνεις ότι θες ... corsair 620 watt ή seasonic 650 energy plus είναι το ίδιο και το αυτό (λέγε με seasonic) πολυβραβευμένα ποιοτικα & αθορυβα σύμφωνα με τα τεστ αλλά δεν ξέρω τι πιάνουν σε real life use.... για κουτί χαίρε αγορά ατελείωτη (κάνε το σταυρό σου) και μην ξηλωθείς (όχι τρελά ... συμφωνώ στα 130) ... τα υπόλοιπα γνωστά ... [CPU (intel), hard disk (500άρι) , GPU = ΑΤi ή Nvidia] και τουλάχιστον ενα σταθεροποιητή τάσης να μην το κλαίς και ψάχνεις εγγυήσεις ... !

1) Πότε έγινε βρε σύ, αυτό μωρέ, τό ότι ΠΑΝΕ οι DDR2... Να περιμένει λίγο καιρό να πάρει DDR3 δλδ αντί να πληρώσει 600ε τα 2G, να τα πάρει 500ε ε?

2)Έχει έρθει στο http://www.checkmate.gr

3)Βασικά η κατανάλωση, αντιθέτως κινείται σε ιδιαίτερα ανεκτά επίπεδα. Το 600άρι θα το πάρεις επειδή είναι επένδυση για το μέλλον (νέα κάρτα γραφικών π.χ.) και όχι γιατί θα δεις ζόρι (ακόμα και high end σύστημα με 8800GTX και QX6700 γύρω στα 500Watt καίει...

Πάντα φιλικά...

Δημοσ.

απο μαγαζι που το εχει καποιος που ξερεις και αρα τον εμπιστεβεσαι.αν κανεις παραγκελια απο το ιντερνετ τοτε πλαισιο θα σου πουν οι πιο πολλοι, διοτι εχει καλες τιμες και εξυπηρετηση (αν και κατι αρχιζει τωρα τελευταια να λεγεται οτι αρχιζει να βρομαει λιγο). η εικονα με τα προιοντα που προτηνα ειναι απο το πλαισιο. καλυτερα οπως λεει και ο βεγκας βαλε seasonic 600αρι. οχι πως το ocz δεν ειναι καλο. απλα το seasonic ειναι καλυτερο. εβαλα αρχικα το ocz διοτι ειναι ολιγον φτηνοτερο με το φοβο να μη μου φτασουν τα λεφτα καθως θα εβαζα πραμα. παντος και ετσι μια χαρα θα εισαι ειναι καλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Μπορείς να τα πάρεις από ε-μάγαζο, ή αν ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο τοπικό μαγαζί που να έχει αποκτήσει καλή φήμη :wink:

Πάντως εγώ όποτε και αν έχω πάρει από ε-μάγαζο, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα :grin:

Από προσωπική έρευνα βέβαια, εκτός από ένα ε-μάγαζο point εδώ στα Χανιά, οι υπόλοιποι είναι φωτιά και λαύρα... +20ε και βάλε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...