Προς το περιεχόμενο

Κανενας Χωρισμενος?

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις???

Ναι!

Απλα επειδη το ανεφερα χθες αυτο (χαλαρα) νομιζα οτι δεν εγινα κατανοητος κ οτι 'μου τη λες':(.

Εσυ γιατι μανουριασες,πλακα κανω?

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι!

Απλα επειδη το ανεφερα χθες αυτο (χαλαρα) νομιζα οτι δεν εγινα κατανοητος κ οτι 'μου τη λες':(.

Εσυ γιατι μανουριασες,πλακα κανω?

δεν μανούριασα, όλα οκ !!! :-D

Δημοσ.
Συνήθως αυτά τα 2 συμβαίνουν μαζί.

Όταν μπει άλλος/άλλη στην ζωή μας συνειδητοποιούμε ότι η σχέση μας δεν τραβάει, τελείωσε.

Δεν το καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα?

Δλδ αυτό σε κάνει να γίνεσαι ειλικρινής και σκληρός με τον πρώην σύντροφό σου. Πρέπει να του πεις την πάσα αλήθεια?

Δεν μπορείς να του δείξεις κάποια αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου?

Εγώ αυτό το έκανα στα 18μου και μάλιστα μετά αισθάνθηκα και θύμα, διότι η τσαπερδόνα βρήκε άλλον, και με πείραξε. Άσε σου λέω πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος.

Λίγη λογική βρε κορίτσια λίγη υποκρισία εκεί που χρειάζεται, δε θα σας πέσει και η μύτη…

φιλικά

Eυτυχώς ποτέ δεν ήμουν ψιλομύτα..Την πάσα αλήθεια δεν μπορούσα να την πώ.πολλές φορές ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό..Όταν φτάσεις σε σημείο να μην αγαπάς το ήμισυ έτσι και αλλιώς γίνεσαι σκληρός..Γιατί πολύ απλά ξέρεις τον σύντροφο σου..Πολλές φορές κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις..αλλά όλα τα καταλαβαίνεις..Μία ψυχρή ματιά.. μιά λέξη..δεν θέλεις όμως να το παραδεχτείς..Λες ότι κάτι θα αλλάξει.. Οτι αφού τον αγαπάς εσύ θα σε αγαπήσει και αυτός..Μακάρι να ήταν έτσι..Αλλά δεν είναι.. Και ειδικά όταν υπαρχει τρίτο άτομο..Μην ξεχνάς την παροιμία...Καινούριο κοσκινάκι μου..που θες να σε κρεμάσω..Πάντως έρχεται η ώρα που βρίσκεις τον άνθρωπο σου..και ειναι όλα καλά..Και εκεί λέω..ότι η ευτυχία που έψαχνα επιτέλους ήρθε..Τώρα εξαρτάται από εμένα και εκείνον αν έχουμε το μυαλό να κρατήσουμε αυτό το όμορφο που έχουμε..

Δημοσ.
αγαπητε Στελιο.

δεν θα πω τα κλασσικα σε καταλαβαινω απολυτα και μπλα-μπλα.απλα θα σου πω 2 πραγματα.το mail μου ειναι [email protected].αν θελεις κανε με add στο msn να μιλησουμε οσο θες γι'αυτο το θεμα.επισης επι του θεματος καλο ειναι να μην ακους γυναικειες συμβουλες,κατα 99% φερνουν την καταστροφη.

μην μπαινεις στο τρυπακι να καθεσαι να την σκεφτεσαι κλπ.ασε τις μαλακιες οτι ο ερωτας με ερωτα περναει.αν ειναι να ερθει θα ερθει,αλλιως στα τετοια σου.κανε ΟΠΟΙΑ μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι,αλητεψε μεχρι αηδιας (γιατι πιστεψε με,αυτο σου εχει λειψει πολυ) και κανε πραγματα για να απασχολεισαι.εχω λιωσει εναν ολοκληρο χρονο σε γυμναστηριο για να ξεχασω πρωην...την σκεφτομουν,ανεβαινα στο διαδρομο,ΕΛΙΩΝΑ,με κατεβαζαν σχεδον λιποθυμο (μαζοχα...) αλλα την ξεπερασα την @$^%$!@$ειμαι σιγουρος οτι ΟΛΑ οσα σου λεμε τα ακους ξωφαλτσα,σε δικαιολογω απολυτα.Μην κατσεις να χαλαστεις ομως.Γινε ΕΣΥ καλυτερος,περνα εσυ καλα,αφησε το μυαλο σου να ξεκολλησει λιγο και μετα,με πιο ωριμη σκεψη το ξανασυζητας (με τον εαυτο σου) και κρινεις τι πρεπει να κανεις.

προσωπικα μιλωντας για να ξεχναω πρωην (πολλες τραυματικες εμπειριες...) αρχιζα κι ενα χομπυ...κι ελιωνα....απλα διαβασε στο προφιλ μου...:mrgreen::mrgreen:

Καλό ειναι να ακούς τις γυναικείες συμβουλές..Σε εμένα τουλάχιστον οι καλύτερες συμβουλές ήρθαν μέσα από φίλους μου..Μου είπαν πράγματα που εγώ δεν μπορούσα να σκεφτώ..γιατί οι γυναίκες σκέφτονται πιο συναισθημαιτκά από τους άντρες..ή οι άνθρωποι που μοιράστηκα πράγματα ήταν περισσότερο αναίσθητοι απο εμένα...Δεν ξέρω..Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και έτσι..

Δημοσ.
Aπ' ότι κατάλαβα Στέλιο δεν είναι ο πρώτος σου χωρισμός ...

Με την άλλη κοπέλα που λές τα είχες παλιότερα δεν είχες στεναχωρηθεί όταν χωρίσατε? Το ξεπέρασες? Ε, έτσι είναι αυτα λοιπόν...

τοτε ενοιωθα επισης ασχημα αλλα νοιωθω πως αυτο δεν εχει καμια σχεση. εινια πολυ πιο δυνατο. σκεφτειται για ενα χρονο σχεδον μεναμε και κοιμομασταν καθε μερα.

Δημοσ.

Στέλιο μου επιτρέπεις να κάνω και λίγο πλάκα έτσι απευθυνόμενος στους άλλους όχι σε σένα ;

Λοιπον ο κύκλος της αγάπης αυτό το άκαμπτο φαινόμενο έκλεισε , εντάξει μπορεί να ανοίξει μετά , μπορεί να σε αγαπάει αλλά δεν είναι και σίγουρη , αλλα ναι σα αγαπάει μα δεν μπορεί άλλο να είναι μαζί σου γιατί έκλεισε ο κύκλος της αγάπης. Κράτα γερά την αξιοπρέπεια σου , μην πέσεις χαμηλά και με την πρώτη ευκαιρία αλλάξέ της τον αδόξαστο , εγώ λέω να πας να την βρεις τώρα και να την πλακώσεις στα χαστούκια και αν αυτό το δαιμόνιο πάθος ξαναγυρίζει πάρε ένα μαστίγιο και γδάρε την πλάτη σου να ξεπλύνεις αυτό το θανάσιμο αμάρτημα να την μνημονεύεις.

Οι γυναίκες είναι πουτάνες ΤΕΛΟΣ !

Ο μόνος που μπορει να μας καταλάβει εμάς τους άνδρες είναι ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ , αλλά εγώ σου λέω φίλε μου , τράβα βρες ένα πιατάδικο της εθνικής και ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ μην αφήσεις τίποτα όρθιο , και όταν θα σου έρθει ο λογαριασμός πες στον σερβιτόρο : έκλεισε ο κύκλος της αγάπης!

Πάντως να αισθάνεσαι τυχερός που το περνάς όλο αυτό , είναι μια γαμάτη εμπειρία στο λέμε εμείς, γιατί για εμας πλέον η αγάπη είναι μια ανοιγοκλειώμενη πέργκολα , εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος φίλε που το περνάς όλο αυτό , τι ωραία !! η ζωή σου θα λάμψει , όπως έλαμψε και σε εμάς , τι ωραίες στιγμές ήταν αυτές αλήθεια ! Κάθε δυό τρία χρόνια πρέπει να κλείνει ο κύκλος της . . αγάπης έτσι για την μαστούρα , για να γίνουμε καλύτεροι , στατιστικά όταν θα φτάσουμε 50 χρονών με καμια 15 αρια χωρισμούς , θα κατέχουμε την σοφία των πάντων ! ή που θα έχουν σαπίσει τα συκώτια μας από τις πολλές αδρεναλίνες , και θα έχει κατέβει η μούρη στο πάτωμα !!!

Μην ανησυχείς λοιπόν κάθε φορά που τελειώνει κάτι , . . συγνώμη , κάθε φορά που κλείνει ο κύκλος να χαίρεσαι . Τώρα τι να αισθανθείς όταν ένας καινούριος κύκλος ανοίγει ; θα σε γελάσω ! :P

Δημοσ.

αυτο που λεει και το παιδι απο πανω ολα εμπειριες ειναι απο ολα κερδιζεις. απλα γινεσε καλυτερος. ειναι και ενα ρητο νομιζω που λεει οτι οταν μαθεις να αντιμετωπιζεις και να εκμευταλλευσε την ηττα και την νικη κατα τον ιδιο τροπο μονο κερδισμενος θα βγαινεις παντα. ναι το τοπικ μου θυμιζει πολυ καψουροτραγουδα , αντζελα δημητριου και τετοια.

Δημοσ.

Είναι δύσκολο πολύ να σου περιγράψω γραπτώς.

Κράτα όμως πως αυτά που κατάφερα ήταν η βάση για τις επιλογές που έκανα στην μετέπειτα ζωή μου όσον αφορά τις σχέσεις μου.

Και νιώθω πάρα πολύ τυχερή γι αυτές. Κι ας πόνεσα κάποιες φορές. Είναι αναπόφευκτο, αν σου αρέσει να ζεις έντονες στιγμές.

Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ!

Βρε αγάπη μου γλυκιά, έπρεπε να κοιτάς 2 χρόνια πίσω για να αποκτήσεις την βάση των ερωτικών επιλογών στην μετέπειτα ζωή σου???

Και δεν καταλαβαίνω αυτό το <μου άρεσε πολύ>. Αποκλείεται να σου άρεσε να πονάς, απλώς θέλεις να εξιδανικεύσεις κάποιες καταστάσεις.

Το πως ζούμε την αγάπη είναι υποκειμενικό πολύ.

Αυτό που περιγράφεις είναι ένας τρόπος. Δεν είναι όμως ο μόνος.

Συμφωνώ απολύτως στο ότι η αγάπη ή υπάρχει ή δεν υπάρχει, γι αυτό και ένας χωρισμός δεν σημαίνει το τελός της αγάπης. Πολύ θλιβερό για μένα...

Όντως πολύ θλιβερό να αγαπάς και να μην αγαπιέσαι.

Αλλά σημασία έχει το ποιος επιδιώκει τον χωρισμό. Για έναν από τους 2 ίσως ναι, σημαίνει το τέλος της α γ ά π η ς, ένας χωρισμός.

Θα στο πω πιο απλά. Τους ανθρώπους που αγάπησα, τους αγαπώ ακόμα.

Το ότι δεν είμαι πλέον ερωτευμένη, δεν νιώθω πλέον έλξη, δεν σημαίνει πως δεν τους αγαπώ. Για πάντα θα τους αγαπώ, ό,τι και να γίνει.

Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος και ο ιδανικός για μένα.

Έτσι αγαπάω εγώ...

Ok ίσως λέμε το ίδιο με διαφορετικά λόγια. Εγώ όταν εννοώ αγάπη εννοώ έρωτα. Για μένα δεν υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη. Η διαφορά είναι ποσοτική.

Αν όμως αυτό που νοιώθεις σε μία σχέση είναι το ίδιο έντονο με αυτό που παρέρχεται μετά από σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα ενός χωρισμού, τότε ίσως δεν έχεις νοιώσει ποτέ την πραγματική αγάπη.

Ο χωρισμός είναι μια κατάσταση. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να μην ήταν έτοιμος κανείς από τους 2 να είναι μαζί τη δεδομένη στιγμή.

Μπορεί να χρειάζεται να ζήσουν κάποια πράγματα χώρια για να είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτό που θα ζήσουν μαζί.

Ξέρω αρκετά ζευγάρια που έμειναν χώρια από μήνες μέχρι και χρόνια και μετά ήρθαν έτσι τα πράγματα και ήταν πάλι μαζί. Πιο ώριμοι. Πιο έτοιμοι.

Έπρεπε να μείνουν λίγο μακρυά για να μάθουν άλλα πράγματα. Να ζήσουν άλλες εμπειρίες που θα τους ετοίμαζαν κατάλληλα να ζήσουν τη δική τους αγάπη.

Συνοψίζοντας:

Όταν υπάρχει αγάπη, ο χωρισμός δεν είναι το τέλος αυτής της αγάπης, αλλά της σχέσης.

Οι δικές μου εμπειρίες αυτό μου δίδαξαν...

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω, αλλά εδώ νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις δεν βρίσκει εφαρμογή στην περίπτωση του Στέλιου. Είναι νωρίς ακόμη για να έχει ελπίδες. Ίσως σε κάποια άλλη στιγμή που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες ναι, όχι όμως τώρα.

Σου εξήγησα σε προηγούμενο post.

Χμ, για το τι θέλουν οι γυναίκες…;;;

Είσαι σίγουρη γλυκιά μου, τι ακριβώς επιζητάς εσύ σαν άτομο και σαν γυναίκα?

Το έχεις συνειδητοποιήσει? Πολύ αμφιβάλω. :)

Βρίσκεις πεσιμιστικό το να μπορείς να βλέπεις θετικά ακόμα και έναν χωρισμό; Ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και από τον πόνο;

Εγώ αυτό το βρίσκω απόλυτα αισιόδοξο πάντως

Όσο περνούν τα χρόνια τα ''αντισώματά'' μας μειώνονται. Είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Φθείρεσαι και ψυχικά και σωματικά. Ότι είχαν να σου δώσουν οι αρνητικές εμπειρίες στο έδωσαν μέχρι τα είκοσι, τότε που διαμόρφωνες χαρακτήρα. Συμφωνώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικές και αυτές, αλλά με μέτρο. Η κατάθλιψη ειδικά σε σας τις γυναίκες δεν αργεί να σας χτυπήσει την πόρτα.

Οι άσχημες και δύσκολες στιγμές μάς οδηγούν να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Το να περνώ καλά με την κολλητή μου με ξεκουράζει, μ' ευχαριστεί.

Το να μαλώσω μαζί της όμως θα με προβληματίσει και θα με βάλει στη διαδικασία να δω τα λάθη μου, να εμβαθύνω και να βρω που έφταιξα και αν αυτή η σχέση αξίζει να συνεχίσει και αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει να βρίσκεται στη ζωή μου.

Όσο περνούσα καλά όμως όλ' αυτά δεν με άγγιζαν.

Οι ευχάριστες στιγμές είναι κάτι σαν λήθαργος.

Οι ευχάριστες στιγμές είναι σαν λήθαργος όντως. Όταν όμως είσαι ερωτευμένος κάθε άλλο παρά σε λήθαργο βρίσκεσαι. Σε ξαναρωτώ έχεις νοιώσει έντονα την αγάπη?

Αυτά που παίρνεις από μία θετική συγκινησιακή φόρτιση, είναι πολλά περισσότερα από μια αρνητική. Πάντως υποψιάζομαι και το εξής. Άτομα που επιζητούν αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις έχουν κορεστεί από θετικές.

Το να είμαστε φυγόπονοι, εκτός του ότι χάνουμε ομορφιές, δεν δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να γίνει καλύτερος. Να γίνει αυτό που του αξίζει.

Σε τέτοιες καταστάσεις κοπέλα μου το θέμα επιλογή δεν υφίσταται. Ο πόνος όταν σου χτυπήσει την πόρτα, θα του ανοίξεις.

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Βρίσκεις πεσιμιστικό το να μπορείς να βλέπεις θετικά ακόμα και έναν χωρισμό; Ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και από τον πόνο;

Εγώ αυτό το βρίσκω απόλυτα αισιόδοξο πάντως... blink.gif

Οι άσχημες και δύσκολες στιγμές μάς οδηγούν να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Το να περνώ καλά με την κολλητή μου με ξεκουράζει, μ' ευχαριστεί.

Το να μαλώσω μαζί της όμως θα με προβληματίσει και θα με βάλει στη διαδικασία να δω τα λάθη μου, να εμβαθύνω και να βρω που έφταιξα και αν αυτή η σχέση αξίζει να συνεχίσει και αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει να βρίσκεται στη ζωή μου.

Όσο περνούσα καλά όμως όλ' αυτά δεν με άγγιζαν.

Οι ευχάριστες στιγμές είναι κάτι σαν λήθαργος.

Συνοψίζοντας και εδώ:

Το να είμαστε φυγόπονοι, εκτός του ότι χάνουμε ομορφιές, δεν δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να γίνει καλύτερος. Να γίνει αυτό που του αξίζει.

δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..

Δημοσ.

Ok ίσως λέμε το ίδιο με διαφορετικά λόγια. Εγώ όταν εννοώ αγάπη εννοώ έρωτα. Για μένα δεν υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη. Η διαφορά είναι ποσοτική.

Εδώ η επιστήμη έρχεται να σε διαψεύσει.

Διαχωρίζει τον έρωτα από την αγάπη και ποιοτικά. Το ποσοτικό αφορά άλλωστε και τα δύο.

Όμως σίγουρα έρωτας και αγάπη διαχωρίζονται σαφώς με "ποιοτικά" χαρακτηριστικά, που αφορούν διαφορετικές ουσίες να αναλαμβάνουν τον έλεγχο διαφορετικών σε κάθε περίπτωση περιοχών του εγκεφάλου.

Δημοσ.
παιδια πηγα εχθες σε ενα καφε και αργοτερα ηρθε και αυτη εκει... μου γυρισαν τα αντερα. μετα απο λιγο εφυγα

Σου πέρασε η μεγάλη κάψα?

Δημοσ.
παιδια πηγα εχθες σε ενα καφε και αργοτερα ηρθε και αυτη εκει... μου γυρισαν τα αντερα. μετα απο λιγο εφυγα

Να αντιδράς όπως ακριβώς νιώθεις..Γιατί αν πιέζεις τα αισθήματα σου..Κάποια στιγμή θα αντιδράσεις πολύ έντονα και συνήθως άσχημα..Οπότε καλά έκανες και έφυγες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...