Προς το περιεχόμενο

Κανενας Χωρισμενος?

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...]

Αν πάλι σου λείπει η αυτοπεποίθηση αυτό τον καιρό, πιάσε ένα mmo (π.χ. το wow) και άμα την σκέφτεσαι εμένα να με αφοδεύσεις (sic2) :D!!!!

Και διόλου απίθανο να γνωρίσει εκεί τη νέα του αγαπημένη... tongue.gif

Μόλις χτες έμαθα για έναν φίλο που είναι τρελλά ερωτευμένος με μια κοπελίτσα που γνώρισε στο wow και πρόκειται να κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα για να τη γνωρίσει... giggle.gif

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ βρε Χριστινάκι.

Υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάζουν μπροστά και άλλοι πίσω.

Cristina:@@@@

Όχι, δεν τον έβλεπα. Μόνο μία φορά.

Δεν ξέρω αν ήταν ευτύχημα ή δυστύχημα αυτό.

Στη συνέχεια εγώ ήμουν που επιδίωκα όποια επαφή.

Ήθελα να σε ρωτήσω, τι κατάφερες τελικά πέρα από το ότι έκανες 2 χρόνια να τον ξεπεράσεις?

Χριστίνα όταν υπάρχει πραγματική αγάπη δεν χωρίζεις. Μπορεί να τσακωθείς να ψυχρανθείς για λίγο αλλά δεν λες τέλος. Για μένα δεν υπάρχει πολύ αγάπη, λίγο αγάπη. Η αγάπη είναι απόλυτη, ή υπάρχει ή δεν υπάρχει για να συμφωνήσω αν θες με την naty31.

Όταν τσουβαλιάζουμε ανθρώπους θεωρώ πως γίνόμαστε ισοπεδωτικοί. Όχι εσύ, αλλά ο καθένας που το κάνει.

Μπορείς αν θέλεις να μου εξηγήσεις που ακριβώς αναφέρεσαι???

Πάντως σου χρωστώ μια απάντηση. Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα γιατί το λες αυτό:

Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά.

Μαζοχιστική νοοτροπία σου απάντησε άλλος. Εγώ το λέω πεσιμισμό. Θέλει πολύ ψωμί όμως αυτό για να αναλυθεί και την κατάλληλη στιγμή.

Δημοσ.
Δύο πραγματάκια:

α)Την καλύτερη συμβουλή την έδωσε το μέλος με nick "Φρου-Φρου",ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις έναν έρωτα είναι να πέσεις με τα μούτρα σε έναν άλλον!

και

β) Ψάξε να βρεις καινούργια με το ίδιο όνομα,μην πάνε χαμένα και τα nike_i.d που παρήγγειλες.

Το β) κορυφαίο.

Το α) χμ.... μακάρι να βγάζαμε τον έρωτα από το τσεπάκι.

Μια συντροφιά καλή όμως, ναι θα συμφωνούσα.

Δημοσ.
Αχ βρε Χριστινάκι.

Υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάζουν μπροστά και άλλοι πίσω.

Ήθελα να σε ρωτήσω, τι κατάφερες τελικά πέρα από το ότι έκανες 2 χρόνια να τον ξεπεράσεις?

Είναι δύσκολο πολύ να σου περιγράψω γραπτώς. blink.gif

Κράτα όμως πως αυτά που κατάφερα ήταν η βάση για τις επιλογές που έκανα στην μετέπειτα ζωή μου όσον αφορά τις σχέσεις μου.

Και νιώθω πάρα πολύ τυχερή γι αυτές. Κι ας πόνεσα κάποιες φορές. Είναι αναπόφευκτο, αν σου αρέσει να ζεις έντονες στιγμές.

Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ! blink.gif

Χριστίνα όταν υπάρχει πραγματική αγάπη δεν χωρίζεις. Μπορεί να τσακωθείς να ψυχρανθείς για λίγο αλλά δεν λες τέλος. Για μένα δεν υπάρχει πολύ αγάπη, λίγο αγάπη. Η αγάπη είναι απόλυτη, ή υπάρχει ή δεν υπάρχει για να συμφωνήσω αν θες με την naty31.

Το πως ζούμε την αγάπη είναι υποκειμενικό πολύ.

Αυτό που περιγράφεις είναι ένας τρόπος. Δεν είναι όμως ο μόνος.

Συμφωνώ απολύτως στο ότι η αγάπη ή υπάρχει ή δεν υπάρχει, γι αυτό και ένας χωρισμός δεν σημαίνει το τελός της αγάπης. Πολύ θλιβερό για μένα...

Θα στο πω πιο απλά. Τους ανθρώπους που αγάπησα, τους αγαπώ ακόμα.

Το ότι δεν είμαι πλέον ερωτευμένη, δεν νιώθω πλέον έλξη, δεν σημαίνει πως δεν τους αγαπώ. Για πάντα θα τους αγαπώ, ό,τι και να γίνει.

Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος και ο ιδανικός για μένα.

Έτσι αγαπάω εγώ... blink.gif

Ο χωρισμός είναι μια κατάσταση. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να μην ήταν έτοιμος κανείς από τους 2 να είναι μαζί τη δεδομένη στιγμή.

Μπορεί να χρειάζεται να ζήσουν κάποια πράγματα χώρια για να είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτό που θα ζήσουν μαζί.

Ξέρω αρκετά ζευγάρια που έμειναν χώρια από μήνες μέχρι και χρόνια και μετά ήρθαν έτσι τα πράγματα και ήταν πάλι μαζί. Πιο ώριμοι. Πιο έτοιμοι.

Έπρεπε να μείνουν λίγο μακρυά για να μάθουν άλλα πράγματα. Να ζήσουν άλλες εμπειρίες που θα τους ετοίμαζαν κατάλληλα να ζήσουν τη δική τους αγάπη.

Συνοψίζοντας:

Όταν υπάρχει αγάπη, ο χωρισμός δεν είναι το τέλος αυτής της αγάπης, αλλά της σχέσης.

Οι δικές μου εμπειρίες αυτό μου δίδαξαν... blink.gif

Μπορείς αν θέλεις να μου εξηγήσεις που ακριβώς αναφέρεσαι???

Σου εξήγησα σε προηγούμενο post. blink.gif

Πάντως σου χρωστώ μια απάντηση. Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα γιατί το λες αυτό:
Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά.

Αυτές είναι η ανταμοιβή για τα άσχημα που έχουμε ζήσει.

Μαζοχιστική νοοτροπία σου απάντησε άλλος. Εγώ το λέω πεσιμισμό. Θέλει πολύ ψωμί όμως αυτό για να αναλυθεί και την κατάλληλη στιγμή.

Βρίσκεις πεσιμιστικό το να μπορείς να βλέπεις θετικά ακόμα και έναν χωρισμό; Ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και από τον πόνο;

Εγώ αυτό το βρίσκω απόλυτα αισιόδοξο πάντως... blink.gif

Οι άσχημες και δύσκολες στιγμές μάς οδηγούν να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Το να περνώ καλά με την κολλητή μου με ξεκουράζει' date=' μ' ευχαριστεί.

Το να μαλώσω μαζί της όμως θα με προβληματίσει και θα με βάλει στη διαδικασία να δω τα λάθη μου, να εμβαθύνω και να βρω που έφταιξα και αν αυτή η σχέση αξίζει να συνεχίσει και αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει να βρίσκεται στη ζωή μου.

Όσο περνούσα καλά όμως όλ' αυτά δεν με άγγιζαν.

Οι ευχάριστες στιγμές είναι κάτι σαν λήθαργος.

Συνοψίζοντας και εδώ:

Το να είμαστε φυγόπονοι, εκτός του ότι χάνουμε ομορφιές, δεν δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να γίνει καλύτερος. Να γίνει αυτό που του αξίζει.

Είμαι σχεδόν σίγουρη πως δεν γίνομαι κατανοητή από πολλούς, αλλά δεν πειράζει... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Anw, έτσι τα βλέπω εγώ και νιώθω πολύ καλά με μένα που τα βλέπω έτσι. blink.gif

Με βοηθάει να κρατώ την ψυχή μου καθαρή και για μένα είναι πολύ σημαντικό...

Ο καθένας έχει τον τρόπο του για να κρατά τις ισορροπίες του. Αυτό είναι και το νόημα, θαρρώ... blink.gif

Δημοσ.

θα κανα τα παντα να γυρισει αλλα δεν θελω να με δει ξανα ποτε σαν χαζουλι, η λιγουρι... η κατι τετοιο.

ρε Στέλιο, ο έρωτας είναι πολύ περίφανος για να παρακαλάει... δεν είναι σκουλήκι να σέρνεται στη γη...

"οι αετοί δε συγχωρούν αυτούς που τους πληγώνουν" Τερζής

Δημοσ.

παιδια δεν την παλευω. νοιωθω οτι θα μπορουσα να κανω τα παντα για εκεινη.

θελω να περιμενω να της δωσω χρονο. νοιωθω πολυ μονος. τωρα γυρισα απο το

allou ... ειχα καλη παρεα εκει και... τιποτα. ενοιωθα ενα κενο σαν να μην ειμαι εγω. τελικα σηκωθηκα και εφυγα. ο χρονος θα τα δειξει ολα.

Δημοσ.

πως μπορει καποιος να γινει δυνατος, οταν παντα δεν τα καταφερνει. να παρει μια απολυτη αποφαση, να κανει κατι που θελει και πρεπει , να αφησει στην ακρη συναισθημα. αν μου πεις τωρα.. "ξεκολλα.. και αν σε παρει μην το σηκωσεις.. η αμα σε παρει καντην να καταλαβει πως δεν σε νοιαζει" ... αν το κανω θα ειναι σαν να παιζω θεατρο. και αμεσως μετα θα το μετανοιωνω. παρολλα αυτα αν κανω αυτο που νοιωθω εχω χασει ολο το παιχνιδι γιατι ξερω το σωστο ειναι να την αφησω να ηρεμησει.

Δημοσ.
"οι αετοί δε συγχωρούν αυτούς που τους πληγώνουν" Τερζής

Τσσσσσσσς,πώωωωωωωωωω! Αφού μίλησε ο Τερζής πάω πάσω...

Ρε πάτε καλά?:evil:

Δημοσ.

όχι ρε φίλε, ξαναζεσταμένο φαγητό? ποιος ο λόγος?

λοιπόν, ατάκα στην κολητή της, εκείνη δίπλα να ακούει: στεκόμαστε στα σκαλιά κ η κολητή της μου λέει: -Να προσέχεις!! Της απαντάω: -Δεν πρόσεχα τότε που έπρεπε, τώρα είναι αργά!! Κ η πρώην μου να αλλάζει χρώματα

Στέλιο, σύνελθε στα γρήγορα, γιατί άνδρας χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έχει πολλές ελπίδες στην αγορά εργασίας...

Δημοσ.
παιδια δεν την παλευω. νοιωθω οτι θα μπορουσα να κανω τα παντα για εκεινη.

θελω να περιμενω να της δωσω χρονο. νοιωθω πολυ μονος. τωρα γυρισα απο το

allou ... ειχα καλη παρεα εκει και... τιποτα. ενοιωθα ενα κενο σαν να μην ειμαι εγω. τελικα σηκωθηκα και εφυγα. ο χρονος θα τα δειξει ολα.

αγαπητε Στελιο.

δεν θα πω τα κλασσικα σε καταλαβαινω απολυτα και μπλα-μπλα.απλα θα σου πω 2 πραγματα.το mail μου ειναι [email protected].αν θελεις κανε με add στο msn να μιλησουμε οσο θες γι'αυτο το θεμα.επισης επι του θεματος καλο ειναι να μην ακους γυναικειες συμβουλες,κατα 99% φερνουν την καταστροφη.

μην μπαινεις στο τρυπακι να καθεσαι να την σκεφτεσαι κλπ.ασε τις μαλακιες οτι ο ερωτας με ερωτα περναει.αν ειναι να ερθει θα ερθει,αλλιως στα τετοια σου.κανε ΟΠΟΙΑ μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι,αλητεψε μεχρι αηδιας (γιατι πιστεψε με,αυτο σου εχει λειψει πολυ) και κανε πραγματα για να απασχολεισαι.εχω λιωσει εναν ολοκληρο χρονο σε γυμναστηριο για να ξεχασω πρωην...την σκεφτομουν,ανεβαινα στο διαδρομο,ΕΛΙΩΝΑ,με κατεβαζαν σχεδον λιποθυμο (μαζοχα...) αλλα την ξεπερασα την @$^%$!@$ειμαι σιγουρος οτι ΟΛΑ οσα σου λεμε τα ακους ξωφαλτσα,σε δικαιολογω απολυτα.Μην κατσεις να χαλαστεις ομως.Γινε ΕΣΥ καλυτερος,περνα εσυ καλα,αφησε το μυαλο σου να ξεκολλησει λιγο και μετα,με πιο ωριμη σκεψη το ξανασυζητας (με τον εαυτο σου) και κρινεις τι πρεπει να κανεις.

προσωπικα μιλωντας για να ξεχναω πρωην (πολλες τραυματικες εμπειριες...) αρχιζα κι ενα χομπυ...κι ελιωνα....απλα διαβασε στο προφιλ μου...:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

..σε κάποια φάση ενδέχεται να μπερδευτείς στο τι θα ήθελες να κάνεις πραγματικά με την περίπτωση και αυτό γιατί θα ακους τα χίλια μυρια.

εγώ σου προτείνω να κάνεις αυτό που πραγματικά θες μέσα σου , ΤΕΛΟΣ

θες να το κυνηγήσεις κάντο, θες να την γράψεις στα @@ σου κάντο και αυτό, στο κάτω κάτω κανένας μας δεν ξέρει πως έχει η όλη φάση, εδώ δεν ξέρουμε για τα δικά μας σκατά που περάσαμε πως τα περάσαμε ,και οτι και να σου λέμε είναι παπαριές!

Η συζήτηση είναι καλή , ωστόσο το πρόβλημα του τι πρέπει να κάνεις, ιδιαίτερα θα το αντιμετωπίσεις απο το πιο κοντινό σου περιβάλλον, το οποίο οκ διαφέρει απο το να σου περιγράφει κάποιος την δική του εμπειρία.

Η δική μου εμπειρία; . . ένας μόνο φίλος μου ήξερε να ακουει , οι υπόλοιποι πιτσες μπλε ! Αυτά που μου έκαναν κατήχηση , αυτά και δεν ακολούθησαν ποτέ στην ζωή τους τελικά ....πλέον κάνω αυτό που θέλω εγώ αμα το μυαλό μου με "παίζει" !

Δημοσ.
πω ρε φιλε....μεγαλη μαλακια αυτο....αν εφταιγε εκεινη στη θεση σου θα της εκανα τη ζωη κολαση ομως...ειναι και φορες ομως που δεν ξερεις κι ο αλλος πως θα το παρει.το λεω γιατι παραλιγο εξαιτιας μου (ελα,μην ακουσω μλκια τωρα...) κοπελα να μπει αλλου γι'αλλου....

Φίλε,όταν είσαι με κάποια 1,5 χρόνο(τύπος και υπογραμμός όμως χωρίς "μαλακίες") και ξαφνικά(ενώ βέβαια κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου) μάθεις πως "τα έχει" και με άλλον παράλληλα 3-4 μήνες ποιος φταίει?

Για να σου απαντήσω...όχι δεν της έκανα τίποτα,της έριξα ένα χαστούκι και σηκώθηκα κι έφυγα.Βάσει βαθμών έμπαινα άνετα Αθήνα και Μ.Μ.Ε όπως ήθελα πάντα,αντ' αυτού ΤΕΙ και τη 2η χρονιά(με 10%,που κουράγιο να ξαναδώσεις 9 μαθήματα)Μυτιλήνη Κοινωνιολογία και μετά 1,5 χρόνο μεταγραφή(ένας Θεός ξέρει πως)ε δεν είναι και λίγα....

@Stelios Φίλε αυτό που λες,να εξαντληθούν τα συναισθήματα και μετά να σου πει να χωρίσετε μου το έκανε η δεύτερη και τελευταία σχέση μου ως σήμερα,μετά από δύο χρόνια σχέσης

Γι' αυτό εδώ και δύο χρόνια χωρίς σταθερή σχέση έχω βρει την υγειά μου....

Δημοσ.

Aπ' ότι κατάλαβα Στέλιο δεν είναι ο πρώτος σου χωρισμός ...

Με την άλλη κοπέλα που λές τα είχες παλιότερα δεν είχες στεναχωρηθεί όταν χωρίσατε? Το ξεπέρασες? Ε, έτσι είναι αυτα λοιπόν...

Η ζωή είναι αλυσίδα, κάποιους πληγώνουμε εμείς, κάποιοι πληγώνουν εμάς..

Εσύ αν νομίζεις οτι το να κάνεις προσπάθειες να ξαναγυρίσει κοντά σου η κοπελιά, κάντο!

Μια συμβουλή όμως... Προσπάθησε όσο μπορείς όοοοτι και αν κάνεις να το κάνεις με συναίσθηση και να μην φτάσεις στο σημείο να νιώσεις οτι έχεις χάσει την προσωπική σου αξιοπρέπεια, οτι έπεσες στα ίδια σου τα μάτια δηλαδή γιατι αυτό είναι απαίσιο συναίσθημα...

Επίσης να σου πώ οτι καμιά φορά η υπερβολλική πίεση φέρνει τα αντίθετα απο τα επιθυμητά αποτελέσματα...

Μακάρι να τα ξαναβρείτε αφου αυτό θές και εσυ, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη όταν ένας άνθρωπος (δεν εχει σημασία το φύλο του) φτάνει στο σημείο να δηλώνει οτι δεν εχει όρεξη για τίποτα, (κοινώς κουράστηκε) αυτό δεν σημαίνει οτι δεν σ' αγαπάει πιά, αλλά όπως πολύ σωστά είπαν και τα παιδιά παραπάνω ίσως αυτή η σχέση να έκανε τον κύκλο της και η κοπελιά δεν ήθελε να φτάσει στο σημείο να σου πει (ή να σε αναγκάσει να της πεις) αι γ@μίδια και να τελειώσετε άσχημα χωρίς λόγο... Για σκέψου το..

Α, και κάτι ακόμα το οποίο στο λέω ειλικρινά χωρίς καμία ειρωνική διάθεση..

Εγώ χαίρομαι που σε διαβάζω.. Ακόμα και αυτό που περνάς τωρα δείχνει οτι δεν είσαι κενός συναισθηματικά (χαλαρός το μεταφράζουν ορισμένοι)...

Σου εύχομαι να αγαπάς, να ερωτεύεσαι και να νιώθεις το κάθε τι με την τωρινή σου δύναμη !!! Μην αλλάξεις ποτε!

Δημοσ.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημερες...

Μαλλον παρεξηγηθηκα (ως συνηθως!)

Το 'χαλαρος' σημαινει απλα οτι παντα εχω στο μυαλο μ οτι αυτο μπορει να τελειωσει,δεν εχω απαιτησεις πανω απο αυτες που μ δινουν οι συνθηκες της σχεσεις κ γενικοτερα προσπαθω να μην εξαρταται η ΖΩΗ μ απο μια σχεση η απο 1 ανθρωπο.

Δεν σημαινει ολα αυτα που αναφερεις φρου φρου:evil::evil::evil:

Μα καλα για τι με περασες :cry:...πιστευεις τετοια πραγματα για μενα:-(

Δημοσ.
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημερες...

Μαλλον παρεξηγηθηκα (ως συνηθως!)

Το 'χαλαρος' σημαινει απλα οτι παντα εχω στο μυαλο μ οτι αυτο μπορει να τελειωσει,δεν εχω απαιτησεις πανω απο αυτες που μ δινουν οι συνθηκες της σχεσεις κ γενικοτερα προσπαθω να μην εξαρταται η ΖΩΗ μ απο μια σχεση η απο 1 ανθρωπο.

Δεν σημαινει ολα αυτα που αναφερεις φρου φρου:evil::evil::evil:

Μα καλα για τι με περασες :cry:...πιστευεις τετοια πραγματα για μενα:-(

βρε ποιός μίλησε για σένα συγκεκριμένα??? Πλάκα κάνεις??? Η λέξη που χρησιμοποίησα δεν σημαίνει κάτι, γενικά μίλησα... Απλά χαίρομαι που το παιδί δεν είναι ακόμα "χαλαρός" οπως πολλοί απο εμάς μπορει να είναι..

Δεν αναφερόμου σε σένα με την καμία, ειλικρινά! :oops:

Και επισης τι να πιστεύω για σένα ή για τον καθένα? Σε γνωρίζω προσωπικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...